Dependent de metadona (sintalgon)

371 comentarii 1 2 ..... 789 ..... 12 13 Înainte ›
0
15-04-2013, ora 23:07
messiaen
Nu este medic/terapeut
messiaen
platesc 150 ron la 2 saptamani cand merg. Ar trebui sa merg maine si m-a informat cineva, cica 'nu mai are retete de 10 zile'...Pastilele le iau eu din rahova cu reteta de la el, de fiecare data...
Cum adica nu mai are retete...? Ce naiba, ce ma fac???
0
16-04-2013, ora 09:26
messiaen
Nu este medic/terapeut
messiaen
Pai.esti in aceiasi situatie ca mine.eu l-am sunat duminica si mi-a spus sa vin marti la el..dar vezi ca nu mai este pe victoriei..este la Apaca..Eu o sa ma duc azi la ARAS la colentina ca sa ma rog de aia.pote imi dau vreo citeva..pt ca daca astazi aud ca nu are retete...inebunesc..Asta este romania.unde chiar si pe doctori ii doare undeva de noi.pt cs el stie ca depinzi de el si..pe el nu prea il intereseaza.contacteaza-ma.poate gasim o solutie...eu pe la 12...il sun ca da stiu sigur..are sau nu are..DOAMNE AJUTA!
0
16-04-2013, ora 09:41
messiaen
Nu este medic/terapeut
messiaen
Oameni buni doctorii astia isi bat joc de noi...de 10 zile Bengescu nu eelibereaza retete...mie mi se pare bataie de joc.el nu isi da seamă ca ne-a nenorocit?! Cum mai mergem la servici? Incredibil.asa ceva nu credeam sa se poata intampla in Romania..ei nu isi dau seamă ca eu pot sa mor din cauza asta..omggggggg...
0
16-04-2013, ora 12:00
Heydrichx
Nu este medic/terapeut
Heydrichx
De ce va complicati cu doctori d-astia si nu va duceti la privat, cum sunt eu la psymotion ? dai 600 ron dar..nu mori cand tie lumea mai draga.
0
16-04-2013, ora 12:29
messiaen
Nu este medic/terapeut
messiaen
Pai si Bengescu tot privvat este.da-ne mai multe detalii te roggggg, unde, cum, cit etc plssssss
0
16-04-2013, ora 12:31
Heydrichx
Nu este medic/terapeut
Heydrichx
psymotion.ro
600 ron pe luna, du-te cat mai repede, explica-le situatia si o sa te ajute si mai sunt si altele, dar nu le stiu eu, era unu parca pe la City Mall.
Nu e accelasi lucru, aici platesti si pastilele si reteta, aici cat timp platesti nu o sa ramai niciodata fara pastile.
Da-mi un mesaj privat si iti dau id-ul meu si vorbim acolo.
0
16-04-2013, ora 12:57
messiaen
Nu este medic/terapeut
messiaen
nu pot sa citesc mesajul.asta este al meu
0
20-04-2013, ora 11:28
curiosu2004
Nu este medic/terapeut
curiosu2004
buna toturor, am citit commurile voastre, si in mare parte dan are dreptate, am trecut si eu prin toate starile de mai sus de multe ori si tot nu am invatat cum sa scap cel mai eficient de sevrajul de metadona, eu consum heroina din 99 si am fost la metadona la lsm4 din 2002 pana in 2009 cand am cazut arestat, doar asa am reusit sa scap de sevrajul asta chinuitor, la parnaie am renuntat la tratamentul de metadona cu toate ca il puteam primii la panintenciarul rahova dar am vazut in arestare un prilej de a scapa de metadona, am reusit dupa 3 saptamani de tratament medicamentuos iar cu somnul mi-am revenit dupa 7 luni.sevrajul la metadona dureaza intre 14 si 21 de zile si incepe dupa circa 36-48 de ore de la ultima doza, e un sevraj mult mai cumplit decat cel de heroina care dureaza doar 4-5 zile.la cel de metadona te invaluie o stare puternica de discomfort si ai in tine o raceala puternica si spasme musculare, dureri de oase si stomacale foarte urate si puternice, practic sunt insuportabile transpiri abundent si de somn nici nu incape vorba.eu din pacate mam reapucat de un an de zile dupa ce am stat cuminte la parnaie 3 ani si inca 4 luni de cand mameliberat, de vina fiind dependenta psihica si anturajul evident, acum sunt pe tratament cu plata la colentina si platesc 100 de euro pe luna, dar trag in paralel si heroina ceea ce e mult mai grav.acum sunt pe 60 de miligrame si mai iau si 2 doze de heroina.ptr a te lasa de metadona sunt mai multe cai, una ar fi sa te apuci de heroina 3 saptamani si apoi sa suporti sevrajul de heroina care e mai uoor, e pistol cu apa pe langa cel de metadona, a 2a varianta ar fi internarea de urgenta la sf stelian sau la spitalul 9 sectia 16 si sa faci un detox adecvat, se poate si acasa sub supravegherea unui adult cu o reteta de la medicul de familie cu exact aceleasi medicamente care ti se da si la detoxul din spitale adica, diazepam carbamazepina levomepromazin si marcofen in doze care se stabilesc in functie de cat consumi, la nevoie seara se mai face injectabil un tramadol si un diazepam ptr somn, toate se elibereaza pe reteta verde de la medicul de familie.alte solutii nu prea existe iar tratamentul cu metadona nu e o solutie caci ajungi sa te lasi dar depinzi de metadona asta spurcata toata viata si nu sunt vitamine ci tot un drog sintetic opiaceu dar ceva mai putin nociv, dar din pacate cu aceiasi dependenta dar cu un sevraj mult mai spurcat.va recomand daca doriti totusi clinica arena de la colentina este cu plata dar intrii in program din ziua in care vii, iti trebuie doar buletinul si dai un test in care sa atesti ca esti pozitiv asa evitand birocratia din spitalele gratuite, ca sa ajung in 2002 la lsm4 care sa desfintat am asteptat 2 luni si mam dus la 6 comisii cu un teanc mare de acte ptr care am alergat o luna de zile, la pericle te baga pe o lista de asteptare care nu se mai sfarseste niciodata iar la sf stelian se intra doar cu spaga.bafta multa si sper sa va fie de ajutor, ca sfaturi ptr sevraj va recomand baile fierbintii ceaiurile de detoxifiere si cele depurative de la plafar tot fierbinti si incercati coctailul de pastile de mai sus dar sub urmarirea atenta a unui adult caci va poate da o stare profunda de somn si trebuie sa va supravegheze cineva.bafta multa
0
20-04-2013, ora 11:36
curiosu2004
Nu este medic/terapeut
curiosu2004
ptr messiaen, la aras colentina nu se fac internari in perioada asta din pacate caci se da o reteta tuturor de pe 25 pana pe 13 mai datorita sarbatorilor pascale, am vrut si eu sa bag un tovaras in program si mi sa transmis ca nu se mai fac inscrieri decat dupa data de 14 mai.am fost si eu la dr bengescu in perioada cand era la lsm4 asta pana sa se desfinteze si stau in apropiere de apaca, imi poti da detalii te rog despre clinica de acolo?cat costa si care e programul si ce acte iti cere la inscriere, poate reusesc sa imi fac un transfer de la arena colentina caci e drumul foarte lung de unde stau eu.astept un raspuns mercic
0
22-04-2013, ora 07:49
messiaen
Nu este medic/terapeut
messiaen
Pai este simplu.faci rost de o adeverinta de salariat si te duci la APACA...luni, marti, miercuri cu 200 ron la tine.vb cu secretara..iti va face o fisa si vei sta de vb cu boctoril bengescu..de cind tragi...etc...tot istoricul tau. Te va baga pe cate pastile iei tu..40, 50, 60.cite tragi tu si iti va da o reteta cu care te vei duce sa iti iei reteta de la farmacie..adica cate pastile iei tu pe zi inmultit cu 14. Reteta se elibereaza cu buletinul de la farmaciile CATENA(rahova, margeanului). Peste 2 saptamani o sa te coste mai putin...o sa vezi tu acolo..si cam asta este tot.. Daca m-ai ai intrebari...astept. Bafta...si poate se va ocupa cineva in tara asta a nimanui si de noi...
0
30-04-2013, ora 19:43
curiosu2004
Nu este medic/terapeut
curiosu2004
am inteles mesiaen, dar ajung mai scump decat la colentina si nu fac nici o smecherie daca ma mut, ca dau practic 6 milioane taxa de smecherie lu bengescu si mai dau si banii pe pastile, eu de ieri nu mai iau metadona si am sa ma las la domiciliu cu pastile, nu e smecherie sa stai pe metadona ca te agata rau si te inhami la un drum foarte lung.mai bn indur 14 zile si sunt ok.mercic mult ptr informatii mesiaen
0
05-05-2013, ora 22:31
danonino25
Nu este medic/terapeut
danonino25
Sincer nu prea ma pricep la asta dar de ce va este asa necesara metadona asta ca parca vad ca si asta e un dezastru adica inlocuiesti un dezastru mai scump cu unul mai ieftin sau cum..?
0
13-05-2013, ora 19:27
messiaen
Nu este medic/terapeut
messiaen
Stie cineva vre un doctor(in afara de C.B.BENGESCU) sau CMI care elibereaza reteta(contra cost) pt SINTALGON?!
0
22-05-2013, ora 23:59
Adryanyo
Nu este medic/terapeut
Adryanyo
Am o întrebare la cei care cunosc au fost şi ştiu eu, sunt la spital la Colentina pe metadona şi as vrea sa plec, m ar interesa cât ma costa la dr Bengescu consultaţia şi reţetă care o da ce pastile sunt de care? Viorel de 20mg sau din acelea mici sintalgon??? Ca sa ştiu, şi cât costa pastilele cutia şi câte sunt la o duzina? Va rog cine ştie sa mi poată spună şi mie. Numai bine bafta
0
23-07-2013, ora 22:06
dan781
Nu este medic/terapeut
dan781
Parerea mea (am fost si la Bengescu), e ca Bengescu e bun mai mult pt.astia care sant in "7 locuri" internati. Sa te duci la el si sa nu fi sigur ca-ti iei reteta si apoi sa nu sti sigur ca farmacia are in soc..asta nu e pt.cineva dependent de methadona.Stati acolo unde va aflati in tratament acum si "nu dati vrabia din mana pe aia de pe gard". Bioel sau Sintalgon ar trebuii sa fie acelasi lucu. Mie mi se pare mai bun BIOELul ca nu mai am durerile acelea de stomac de 20-30sec.dimineata in rest acelasi efect.
Durerea mea e alta. toata lumea stie si se vaita de spaga care trebuie data la Sf.Stelian pt. a te baga in tratament acolo sau la cab.particular al directoarei dar nu se ia nici o masura.plm.
0
27-07-2013, ora 00:17
curiosu2004
Nu este medic/terapeut
curiosu2004
pai eu sunt la sfantu stelian si nu am dat nici 5 lei spaga, cine zice ca se intra numai cu spaga e un mincinos, asa auzisem si eu pana sa ma internez acolo si nu a fost asa, eu am aflat o susta sa te internezi si am pus-o in aplicare si am invatat inca cativa amici si sau internat si ei si sunt acum in program.cand esti in sevraj suni de urgenta noaptea la salvare si cand vine ceri internarea de urgenta si refuzi sa fi dus la obregia si e va duce obigatoriu la stelian apoi a 2 zi sa vina cineva din familie cu asigurarea de sanatate platita si incepi tratamentul de detox in spital cu metadona si cand te externezi ramai in programul ambulatoriu pe metadona bioel.incercati si voi si nu le mai cumparati de pe piata neagra, internativa si lasati dracu drogurile ca si asa e slaba si dam banii degeaba pe marfa ca nu simtim nimic
0
28-07-2013, ora 17:06
dan781
Nu este medic/terapeut
dan781
Nu ai avut nevoie de spaga dar ai avut nevoie de "o susta". Sant multi care nu au dat spaga si au intrat acolo dar sant foarte multi care au dat. Acum nu se mai da spaga, te cheama la cab.ei particular si acolo o dai legal platind tratamentul
0
11-09-2013, ora 14:51
expectus21
Nu este medic/terapeut
expectus21
Salut, eu sunt pe metadona de 2 ani de zile, ultimele 3 luni la seringa... am fost si intr-un centru dar am renuntat am zis ca ma voi lasa doar atunci cand o sa imi pierd toti banii cumparand... si ca asa e singuru mod sa ma las, acum am 6 zile de cand nu am iesit din casa, am luat cate 40mg de morfina pe zi... dar tot nu pot dormi noaptea... si parca raurile tot nu se duc... imi puteti da ceva sfaturi ? Multumesc
0
13-10-2013, ora 03:30
dan781
Nu este medic/terapeut
dan781
@expectus21 Mai spune-ne si noua ce simtome ai, daca ai reusit sa scapi, cat te-a tinut raul, etc.
0
19-10-2013, ora 14:15
Heydrichx
Nu este medic/terapeut
Heydrichx
Care vreti sa discutam despre d-astea..Sa ne strangem mai multi online undeva, astept un mesaj!
0
21-02-2014, ora 19:32
dan781
Nu este medic/terapeut
dan781
Ce mai face-ti? :)
0
25-03-2014, ora 00:19
Cristina-O
Nu este medic/terapeut
Cristina-O
Am incercat sa-i dau un google search la METADIC, dar nu am avut nici un succes. As vrea sa ştiu ce este si sa citesc mai ultima despre aceasta pastila promitatoare.
0
22-04-2014, ora 23:34
Dharia
Nu este medic/terapeut
Dharia
Va salut pe toti de pe acest forum, am fost dependenta de heroina si ca urmare am inceput tratamentul cu metadona. Am mai bine de 6 ani de când fac "tratamentul" si nu mai pot sa scap de aceste pastile. Am reusit de 2 ori sa scap dar pentru cateva saptamani. Am incercat mai multe variante cu vointa, fara vointa si cu alte pastile, dar nimic nu ma poate ajuta. Acum sunt la apogeu, iau o cantitate destul de mare si nu sunt in stare sa scad nici macar cu o pastila. Sunt tot mai depresiva din cauza asta si ca sa imi treaca depresia mai maresc doza si tot asa. Problema este ca sevrajul este ingrozitor si de lunga durata si in momentul de fata nici nu indraznesc sa ma gândesc la a mai trece inca o data prin asa ceva.Simt ca am epuizat toate variantele si toata forta mea interioara. Daca cineva a trecut prin aceasta experienta si a reusit sa renunte la metadona as dori sa imi impartaseasca si mie solutia. Chiar ma gândesc sa renunt la metadona cu ajutorul Tramadolului, credeti ca se poate? Astept mesajele voastre cat mai repede, va multumesc.
0
23-04-2014, ora 00:29
dan781
Nu este medic/terapeut
dan781
pt.mine Tramadolul e apa de ploaie. Am imcercat sa ma las se Hero cu el si luam 5-6pastile dar degeaba. Pe altii am auzit ca ia ajutat dAr la Hero. Eu zic ca daca vrei sa te lasi de meta cu Tramadol, nu ai nici o sansa :-( Si eu le-am luat pe toate la rand si am ajuns la concluzia ca nu am nici o sansa sa scap de ele, cel putin pana nu apare ceva nou in domeniu.
0
23-04-2014, ora 21:14
Dharia
Nu este medic/terapeut
Dharia
Dar sunt deja foarte multi ani, sunt femeie si as vrea sa raman insarcinata la un moment dat. Nu as vrea sa fac un copil la 40 de ani, dar in ritmul asta cred ca o sa iau metadona toata viata. Ma tot gandesc la metoda ANR, nici nu stiu daca se mai face la noi. Pe de alta parte cred ca sunt interese foarte mari la mijloc si nu cred ca vom beneficia prea curand de metode noi, singura este cea mentionata mai sus. La cata metadona iau mi-e frica sa renunt la ea si daca m-as apuca din nou de marfa, ceea ce e oricum exclus in onitiile in care in acesti 6 ani de metadona nu am mai tras deloc.
0
23-04-2014, ora 21:54
dan781
Nu este medic/terapeut
dan781
Daca citesti mai sus ce am scris eu in alte comentarii, ai sa vezi ca nici ANR nu merge la meta. La marfa cred ca merge pt. ca eu cu meta muream de rauri dupa ce m-am trezit, iar unul dependent de hero se simtea ok.
0
11-06-2014, ora 12:10
ligiutza21
Nu este medic/terapeut
ligiutza21
cosmin te implor ma poti ajuta cu 2 suboxoane sau 3 meta, te rog mult abia maine merg la doctor sa mi iau reteta
-*

(*modificat de admin)
0
16-11-2014, ora 14:25
Bogdanx
Nu este medic/terapeut
Bogdanx
Salutare, stie cineva daca mai sunt spitale care fac inscrieri pentru tratament in aceasta perioada de sarbatori si care sunt acelea
0
21-11-2014, ora 18:54
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Salutare, rog pe cineva din Bucuresti sa ma ajute si pe mine cu 3-4 Metadone contra cost evident, sa-mi dea privat cine doreste si poate.
Mersi anticipat.
0
25-11-2014, ora 23:45
joe25ptm
Nu este medic/terapeut
joe25ptm
Haideti sa va zica fratele cum sta treaba:
Dependent de Heroina cca 10 ani...din care 8 ani zi la zi sa zicem.
Am avut o singura internare la 9 sectia 16 asta in 2010 chiar de ziua mea pe 22 martie.
Dr. Vasilescu...m-a intrebat ce tratament vreau sa urmez in spital si cand ies...conditionat clar de tipul tratamentului.
Daca nu ati auzit de NALTREXONA, va spun eu ce este;
La alegerea mea de tratament cu 'chiauneala' cum se zice acolo in spital ca jargon la benzodiazepine, barbiturice si painkiller-e...am avut 3 optiuni de a ma externa pe tot atatea variante de medicamente si anume: metadona, suboxona si naltrexona;Din cele 3, meta si suboxona sunt tratamente substitutive pe care le iei toata viata daca e nevoie...pentru ca iti provoaca 'rauri' ; NALTREXONA este un fel de scut...atat fizic cat si psihic pentru consumul de OPIACEE (Orice fel de opiaceu este interzis cat timp iei acest tratament...cum ar fi si banalul Paracetamol sinus);
De ce spun 'scut' : pai in primul rand fizic...daca tragi peste naltrexona nu simtit nimic...si daca tragi inainte si apoi iei pastila...sansele sa mori sunt foarte mari;
Scut psihic: Medicamentul actioneaza asupra receptorilor de endorfina si ii 'inhiba' ;Adica...daca ajungi sa iei acest tratament trebuie o detoxifiere inainte, cu un program stabilit de medici;Deci...ca atare credeti-ma pe cuvant ca dupa ce m-am externat...a trebuit sa ii iau unui amic marfa si m-am uitat la bilele alea nici cu scarba macar.Fara nicio placere;
Dar vis a vis de asta...trebuie facuta acea dezintoxicare ca sa poti lua acest tratament.
Singurul tratament valabil pentru Metadona este VOINTA.
Eu brusc de la 60 Mg de Bioell adica 3 pastile mari, si un pic rusinos pt mine si intravenos, am stat in casa 13 zile fara sa iau absolut nimic...nici macar o aspirina.Da...e hardcore...starile de rau le stie toata lumea in functie de propriul organism nu?
Prietenii mei, daca nu vreti din suflet sa va lasati, nu mai incercati disperat prin medicatii si metode!!
Dependenta este o boala de care suferim toti.NU mai conteaza de ce anume suntem dependenti...conteaza ca suntem...si asta doare...
Pentru cine vrea sa se lase de Metadona, sigur veti reusi doar daca va doriti cu adevarat!
Adaugă un comentariu / răspuns
371 comentarii 1 2 ..... 789 ..... 12 13 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.