Dependent de metadona (sintalgon)
pfff nu o sa ai nene nici o stare dupa de la o saptamana de tras:))) cine te0a pacalit..sa nu te gandesti la nimic rau ca nu are cum niciodata in viata sa ti se intample nimic de la o saptamana!!!!!! esti noua! esti in tipla! esti virgina! esti ambalata! NU AI NIMIC DE LA O SAPTAMANA DE TRAS!:D reiati viata normala si no sa simti absolut nimic, nervii si starile de kkt le aveai de la cox..si depresiile, in egneral astea se fac de la droguri.pfff si de la metadoane te ingrasi frate cine tia zis ca slabesti..io de cand nu mai trag si sunt pe tratament pe meta de 1 an m-am ingrajat cam 15kg...fara sa exagerez, adica mi-am revenit cum eram inainte..cea mai proasta solutie ai ales de slabit..drogurile...ia frate de pe net ca ai banuiesc daca tragi cox, sunt 1milion de pastile de slabit de...citeste pe google...da search..da nu mai lua droguri! da ma bine am zis de naltrexona ca s-a luat useru de mai sus..nici nu aveai cum sa gasesti naltrexona de capu tau..am zis asa la graba!
nu am de ce sa iau metadoane!eu ce imi doresc este sa nu mai trec inca o data prin momentul din ziua de ieri!nu sunt dependenta!tot ce am vrut sa stiu cu ce as putea sa ma calmez daca mi se mai intamlpla crizele care leam facut ieri!mai sunt nervoasa sau mi se mai intampla sa fiu trista o data la cateva luni ca e cv normal in viata fiecarui om, dar ce stare am avut ieri nu imi vine sa cred cand imi aduc aminte!nam fost niciodata in starea asta!iar cu sedatifele mam inteles foarte bine cand leam descoperit!nu iau des decat cand ma simt foarte nervoasa, dar si cand sunt foarte nervoasa deja am ajuns la un nr mare!tot ce este bine sunt ca nu pot face rau cele pe care eu le folosesc
Pai ia nu mai trage nimic si ai sa vezi ca nu mai ai nici o stare nasoala! Starile le aveai de la droguri! Incearca asa si ai sa vezi, nu trebuie sa iei nici o pastila sa te calmeze! Atat nimic mai mult! Ura si sa te faci bine.sa revii dupa cateva zile sa scrii aici
pamy star pentru cocaina nu se ia naltrexona sau metadona (doar pentru opiacee), starile de depresii sunt normale, pentru ca este upper si este normal sa ai stari de depresie, dupa ce trece efectul, cam 2 3 zile, ai putea incerca benzodiazepamine pentru somn si linistire
Salutare, Nu EXISTA nici o metoda miraculoasa de a scapa de depandenta de HEROINA. metoda ANR a doctorului Waismann din Israel este o TEAPA mai dai si o caruta de bani min 5000 euro. Un amic a platit 5000 si dupa 4 sau 5 ore cand s-a trezit dupa operatiune avea niste rauri de 10x mai mari ca inainte. O saptamana a fost o leguma dupa care a revenit la consumul de Sintalgon 2, 5mg, iar cand avea okzia mai cumpara cu 16 Lei un compr. de METADON BIOEEL 20mg.
Salutare, din nou, Stie cineva vreo farmacie de la care pot sa cumpar pe baza de reteta :
METADON BIOEEL 20 mg / 5mg - Cutie x 5 blist. Al/PVC-PVDC x 10 compr. Eu momentan cumpar :
SINTALGON 2.5 mg - Cutie x 2 blist. Al/PVC x 25 compr., cu 22, 15 lei cutia, dar as vrea sa imi i-au Metadon Bioeel ?In buc stiu eu peste 10 farmacii care comercializeaza sintalgon de 2, 5mg dar nici una dintre ele nu au metadona de 20mg comprimatul.
Va Multumesc Anticipat, EpicUser
METADON BIOEEL 20 mg / 5mg - Cutie x 5 blist. Al/PVC-PVDC x 10 compr. Eu momentan cumpar :
SINTALGON 2.5 mg - Cutie x 2 blist. Al/PVC x 25 compr., cu 22, 15 lei cutia, dar as vrea sa imi i-au Metadon Bioeel ?In buc stiu eu peste 10 farmacii care comercializeaza sintalgon de 2, 5mg dar nici una dintre ele nu au metadona de 20mg comprimatul.
Va Multumesc Anticipat, EpicUser
Am primit mesajul si pe privat dar i-ti raspund aici ca sa mai poata edea si altii raspunsul ca poate ii ajuta. Eu nu mai cumpar de la Farmacie Methadona de cand au inceput sa-mi ceara bani pe ea.Atunci cand o cumparam eu nu exista Methadon Bioeel.I-mi pare rau ca nu te pot ajuta dar nici nu stiu macar pe cineva care sa fi cumparat Bioeel de la Farmacie. Eu in locul tau as proceda astfel:
1.As suna direct la producator si as intreba daca distribuie la Farmacii si unde,
2. As pune un Diriginte/Farmacist (care poate lua o decizie) sa ceara la producator,
3. As intra pe net si as suna la farmaciile mari ca asa poti afla la care din farmaciile lor are.Cu un tel.poti afla si daca firma respectiva(HelpNet, HelpFarm, BellaDona, etc.) are la o sucursala din tara.
Totusi cred ca prima data as suna la HelpFarm din Dr.Taberei( 021.777.22.02), pentru ca ei au fost primii care au data Sintalgon si singurii care au dat gratis o perioada buna de timp.
Altfel nu stiu cum te pot ajuta.
Apropo si mie mi se pare Bioelul mai bun de cat Sintalgonul, mai ales ca de cand iau Bioel nu mai am junghiuri in stomac si nici raurile nu ma mai iau asa de repede dimineata.
1.As suna direct la producator si as intreba daca distribuie la Farmacii si unde,
2. As pune un Diriginte/Farmacist (care poate lua o decizie) sa ceara la producator,
3. As intra pe net si as suna la farmaciile mari ca asa poti afla la care din farmaciile lor are.Cu un tel.poti afla si daca firma respectiva(HelpNet, HelpFarm, BellaDona, etc.) are la o sucursala din tara.
Totusi cred ca prima data as suna la HelpFarm din Dr.Taberei( 021.777.22.02), pentru ca ei au fost primii care au data Sintalgon si singurii care au dat gratis o perioada buna de timp.
Altfel nu stiu cum te pot ajuta.
Apropo si mie mi se pare Bioelul mai bun de cat Sintalgonul, mai ales ca de cand iau Bioel nu mai am junghiuri in stomac si nici raurile nu ma mai iau asa de repede dimineata.
Meta Bioeel e mai buna decat Sintalgonul chiar si prin faptul k are alta concentratie si nu mai iei cu pumnul - parerea mea.
Are cineva idee ce program au aia d la Arena-Aras Colentina si cum functioneaza? Vreau sa trec p al ei si nu prea stiu cum, unde, etc.
Are cineva idee ce program au aia d la Arena-Aras Colentina si cum functioneaza? Vreau sa trec p al ei si nu prea stiu cum, unde, etc.
Adevarat sunt mai bune bioel de 5mg, se topesc mai rpd si nu mai iei asa multe, iei jumate din cat luai sintalgon.
Cabron cauta pe google programu lor, e foarte simplu! :)
Stiu k e simplu dar am cautat si nu gasesc! :)) Cei de la Centrul unde merg eu mi-au zis ca s-ar putea sa inceapa dupa 10:00. In fine cred ca imi fac drum p-acolo pe la pranz.
Pai cam asa deschide cam peste tot, unii incep programul la 7 altii la 8, , , la 9 si l;a 10...doar nu incep serviciul la 12 :D ca sunt de stat!?
Da pai am fost acolo la 11:30 si am nimerit fix in pauza de tratament. :))
Bioeelu ala e " romanesc", si am scris eu mai sus... da va stiti sa cititi.
Se da in farmaciile de STAT din incinta spitalelor( deci doar daca te internezi in spital, nu AMBULATORIU).
Si se mai dau la clinicile private care au contract direct cu distribuitorul, o firma din Targu mures.
Se fabrica in RO la targu mures.
Deci daca te bagi la o clinica privata care iti dau ei pastilele( si nu iti dau reteta sa le iei de la orice farmacie) astia pot aduce ( sau au deja0 BIOEEL.
Ministerul Sanatatii nu vor sa dea autorizatie firmei din Targu Mures pt Bioeel sa intre in farmaciile private... posibil din cauza ca strica monopolul Zentiva, si dupa cum stim in domeniu farmaceutic multi iau spaga...
Solutia mea ar fi sa trimiteti cat mai multi mailuri la ziare cu orice email, la ministerul sanatatii, pe unde puteti, sa le afle si o sa le bage...
Un Bioeel e mai ieftin de 3-5 ori ca Sintalgonu nostru, iei mai putine, si sunt mai bune...
Se da in farmaciile de STAT din incinta spitalelor( deci doar daca te internezi in spital, nu AMBULATORIU).
Si se mai dau la clinicile private care au contract direct cu distribuitorul, o firma din Targu mures.
Se fabrica in RO la targu mures.
Deci daca te bagi la o clinica privata care iti dau ei pastilele( si nu iti dau reteta sa le iei de la orice farmacie) astia pot aduce ( sau au deja0 BIOEEL.
Ministerul Sanatatii nu vor sa dea autorizatie firmei din Targu Mures pt Bioeel sa intre in farmaciile private... posibil din cauza ca strica monopolul Zentiva, si dupa cum stim in domeniu farmaceutic multi iau spaga...
Solutia mea ar fi sa trimiteti cat mai multi mailuri la ziare cu orice email, la ministerul sanatatii, pe unde puteti, sa le afle si o sa le bage...
Un Bioeel e mai ieftin de 3-5 ori ca Sintalgonu nostru, iei mai putine, si sunt mai bune...
Da, bioeel e mai buna k are gramaj mai mare decat Sintalgonu si nu mai bagi cu pumnul, bagi cu pumnisorul! :))
Puteti merge sa va luati pastile din Dorobanti!
Este un centru particular-5 ron/pastila +300ron-abonament/luna!!
Este un centru particular-5 ron/pastila +300ron-abonament/luna!!
Eu iau Sintalgon, dar sunt si celelalte!la alea nu stiu pretul!
Si este si Suboxona!ce vreti voi!cred ca si naltrexona/daca nu au ei, va dau reteta!asta pt orice in afara de metadona!
Si este si Suboxona!ce vreti voi!cred ca si naltrexona/daca nu au ei, va dau reteta!asta pt orice in afara de metadona!
5 ron /pastila ???? Si mai dai si 300 ron/luna? Pai unde ajungi omule daca iei 24-26 p/zi
un drogat e drogat toata viata, pana mori esti predispus sa te reapuci...Cei ce sunt sau au fost la Sf Stelian poate stiu povestea care o spunea (sau o spune, nu mai sunt la sf stelian de 4 ani, nu pt ca m-am lasat ci pt ca stau in belgia)parintele Iulian...E vb de un prieten de al lui fost alcoolic care nu mai bea de 10 ani.Intr-o zi s-a dus la biserica paintelui Iulian.Cand l-a vazut parintele s-a rugat de el sa se Impartaseasca iar ala a refuzat zIcandu-i´´Nu am mai baut de 10 ani, dar tot betiv sunt si o sa raman betiv toata viata, dar imi e frica ca aceea picatura de vin din Impartasanie sa nu ma faca sa ma reapuc de bautura´´ DECI DRGOATUL RAMANE DROGAT PANA LA MOARTE SI POATE DINCOLO...
pt pamy star ca sa glumesc un pic, lasa-te de coca si apuca-te de regenon ca sa slabesti...si coca iese la test si dupa 2-3 saptamani
Sunt doua lucruri pe care un drogat de heroina le face FOARTE bine.1sa discute cat de mult ii place heroina si2 cat de mult incearca sa scape de ea
""sorin982 Sunt doua lucruri pe care un drogat de heroina le face FOARTE bine.1sa discute cat de mult ii place heroina si2 cat de mult incearca sa scape de ea """
subscriu, nici ca putea fi pus mai bine in cuvinte :))
subscriu, nici ca putea fi pus mai bine in cuvinte :))
Imi poate explica si mie cineva de cat erau pastilele vechi de meta si de cat sunt astea noi? Tot aud..'iau atatea pastile noi care fac cat atatea vechi' si nu inteleg corespondenta. Multumesc.
buna ziua,
Am o intrebare la care sper sa-mi poata raspunde cine va avizat:
Vreau sa stiu daca o persoana din alta tara, ruda cu mine, care ar vrea sa vina in Bucuresti pt cateva luni, poate beneficia intr-un fel de aisitenta medicala de specialitate avand in vedere ca este dependenta de metadona. In prezent este in perioada de reabilitare dupa tratament de dezintoxicare si are nevoie inca de acest medicament. Exista in Bucuresti o clinica specializata sau carui serviciu medical trebuie sa te adresezi?
Va multumesc !
Am o intrebare la care sper sa-mi poata raspunde cine va avizat:
Vreau sa stiu daca o persoana din alta tara, ruda cu mine, care ar vrea sa vina in Bucuresti pt cateva luni, poate beneficia intr-un fel de aisitenta medicala de specialitate avand in vedere ca este dependenta de metadona. In prezent este in perioada de reabilitare dupa tratament de dezintoxicare si are nevoie inca de acest medicament. Exista in Bucuresti o clinica specializata sau carui serviciu medical trebuie sa te adresezi?
Va multumesc !
Piersicico, da-i p google un search cuma i dat si dupa forumul asta si afli instant o multime d astfel d centre.
Da-i search dupa CAIA, Obregia, dezintoxicare, centre de metadona, etc.
Bafta!
Da-i search dupa CAIA, Obregia, dezintoxicare, centre de metadona, etc.
Bafta!
Multumesc pentru informatie, Moose !! Dupa atata timp chiar nu mai speram ca ii pasa cuiva sa mai dea un raspuns.
salutare oameni buni...am si eu o MARE PROBLEMA!!!!! Sunt inscris la doctorul Bengescu la cabinet particular.si la 14 zile trebuie sa ma duc sa imi iau reteta.vreu sa va spun ca iau 40 de pastile pe zi.dar azi cind sa ma duc sa imi iau reteta am aflat cu groaza ca doctorul meu nu mai are retete!!! Ce sa fac?! de 10 zile nu mai elibereaza retete pt ca cica efectiv nu are!!!! pls help me!!! Dati-mi un sfat va roggggg sunt disperat..Multumesc!!!!
Cum adica nu mai are retete?Numai are retete sau numai are pastile? E subventionat de stat?sau platesti?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Ritalina si cocaina. Cum se fac copiii dependeti de droguri
- 1478Cocaina legala de la weedshopuri?
- 14Ecstasy
- 8Dependenta psihica!
- 0droguri legale timp de 4 luni de zile nu zilnic dar frecvent
- 22Fost toxicoman rog sfaturi
- 8De la droguri sau nu? ajutati-ma va rog
- 6Vreau sa scap de depedenta de masturbare... Ajutati-ma!
- 13problema cu capul
- 12Centru de dezintoxicare in Romania? Meth, alte prafuri si benzo
- 7test drog si alcol
- 1Centru tratament gratis
- 10Iubitul meu este dependent de droguri, cum îl pot ajuta sa se lase de ele ?
- 4Prietenul meu este dependent de prenadez
- 0Clinica privata metadona
- 2Sotul meu s-a confruntat cu dependenta de cocaina, pastile ii provoacă depresie!
- 0Fiul meu refuza orice tratament
- 2Vreau sa merg inainte
Mai multe informații despre: Dependenta dependenta de droguri
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: