ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale

Dependent de metadona (sintalgon)

371 comentarii 1 2 345 ..... 12 13 Înainte ›
0
18-07-2010, ora 14:33
dan781
Nu este medic/terapeut
dan781
Deci esti FOARTE TARE frate daca ai putut sa refuzi!BRAVO tie si tine-o tot asa! Ar fi foarte bine sa-ti schimbi anturajul ! Acum ar trebuii sa te simti excelent si cu chef de viata.Mananca ca sa ai energie chiar daca nu-ti e foame forteaza-te putin. BRAVo inca o data.
0
08-09-2010, ora 21:35
gulgufparos
Nu este medic/terapeut
gulgufparos
Am luat 3 luni Oxycodon, cam 10-20 mg pe zi, combinat cu Xanax si Diazepam. Am avut un sevraj mediu, in care suplimentam cu coaxil. Dupa 10 zile de pauza de opioide am trecut pe Low Dose Naltrexone, care inseamna aprox. 4.5 mg naltrexona in fiecare dimineata. Acum sunt perfect recuperat, si recomand doza minima de Naltrexona. Am citit despre portia de 50mg, si in afara de faptul ca e periculoasa prin sevrajul pe care il poate crea, atenteaza si la sanatatea ficatului si rinichilor.
Succes la toata lumea!!!
0
15-10-2010, ora 23:23
Giu91
Nu este medic/terapeut
Giu91
Hello...am intrat sa-mi spun si eu off-ul. k altcineva care nu este in cauza, nu intelege. Ma confrunt de ceva timp cu dependentza prietenului meu de marfa. S-a lasat 1luna...i-a fost bine...si dintr-o prostie, ca fiind "ptr ultima data"... s-a apucat din nou ptr vreo3luni... de vreo 2 sapt e agatzat de metadona k e plecat din tara si acolo, marfa e rea... ma rog...tind sa cred k e mai bine...sa se dezobisnuiasca de ace... n-am crezut k e asa rea heroina..mai rea ca o cu*va!...nu as avea nimic impotriva consumului, dk nu ar deveni persoanele dependente psihopate, paranoice, mincinoase..iar felul cum iti mutileaza fatza, e infiorator.devii pur si simplu...un cadavru mergator...parerea mea..cel putin asa arati...nu pot iesi nicaieri in orash cu el k efectiv, adoarme...iar felul cum chestiile astea li se par normale, ma scot efectiv din sarite... nu judec oamenii de genul k puteam fii si eu in postura asta, ba chiar am avut nenumarate ocazii de a incerca si nu am vrut...ceva m-a retinut. Totusi..stiu ce inseamna sevrajul.frisoane, stranuturi, dureri de spate, dureri musculare...stare de voma... etc etc...intr-un cuv maimuca... iau din cand in cand Tramadoale... dar nu mai mult de 1 sapt. am fost dependenta de ele, pana mi-am dat seama unde duc si ce fac cu viata ta...sunt opiacee...si se elimina din corp mai greu ca marfa=maimuca mai lunga, dar nu atat de intensa ca la hero...din cate am obs... nu se compara oricum cu acele...si tot ceea ce tine de ele..stiti ce zic... sper totusi sa poata prietenul meu sa se abtina cand vine acasa..mai are de stat 1 sapt...a zis k va lua metha in scadere sa se lase si de ele..apoi nimic...chiar sunt curioasa. sa dea fugutza la Buc oricum nu-l mai las... ori eu, ori marfa. noapte buna :)
0
26-11-2010, ora 23:14
aurelrila201
Nu este medic/terapeut
aurelrila201
salut dan781 spunemi de unde fak rost si eu de o reteta sa imi iau niste sintalgon de la farmacie.
0
05-12-2010, ora 12:07
jimmy boy
Nu este medic/terapeut
jimmy boy
salut am consumat vreo7 ani hero dar am mai avut si pauze cea mai mare de 9 luni dar cu meta iau 45 mg de meta pe zi dar ce este mai rau k consum si etnobotanice si ma dat afara hudita si de 5 zile nam luat o pastila de meta sunt varza ce sa fac k simpt k nu mai pot
0
05-12-2010, ora 14:30
aurelrila201
Nu este medic/terapeut
aurelrila201
si numai ai meta sa iti continui tratamentul jiimy?
0
09-12-2010, ora 23:49
kristiana21
Nu este medic/terapeut
kristiana21
buna. sunt noua pe aici pe site, si mai veche prin lumea drogurile, in special a heroinei. acum 4 ani ma apucasem si eu de heroina la seringa.. timp de 8-9luni. ajunsesem intr un final sa trag in jur de 7luni.dar vroiam mai mult, insa perekea mea de la care am invatat de alftel sa trag.. nu imi permitea sa trag mai mult indiferent de cate bile aveam. doar k daca aveam banii trageam de mai multe ori pe zii. cand sa aflat in fam mea, inca fiind minora 17ani, au facut tot posibilul si mi au facut actele, adica semnatura de la tata (ptr k nu avem leg cu el si nu am crescut cu el)..si cand mi sa dar verde sa zicem sa plec..pai nu m am gandit de 2 ori ca deja stiam ce sunt raurile, slabisem mult. am luat sa ziceam cateva metadoane timp de 3 zile si mi a trecut f.f usor. acum sunt bine.stabilita in grecia, casatorita, dar in acesti 3 ani trebuie sa va dezamagesc ca de cate ori am fost in tara..am dat o fuga si incolo... acum in noiembrie am fost si nu am vb cu fostul anturaj..adica nu m am drogat. succesc
0
10-12-2010, ora 13:34
dan781
Nu este medic/terapeut
dan781
@Eleny2010 Bine ai venit printre noi.Esti cam singura de pe aici care are "curajul" sa-si puna poza la avatar si te felicit pt. asta. Ce sa-ti spun...e OK daca ai reusit sa te abtii la ultima ta vizita in tara dar sa stii ca aceasta tentatie v-a exista de cate ori vei revenii. Mult Succes.

@JimmyBoy cred ca te simti super naspa.Asa este Hudita, in loc sa te ajute ea nu stie cum sa scape de tine maia ales daca nu-i dai nimic :/ Sa sti ca la alte centre tot "de stat" nu-i intereseaza daca iei "Legale" pentru ca tu nu te-ai dus pt. problema asta la ei.La fel cred ca ar trebuii sa fie peste tot.Atata timp cat nu iau Hero ce te intereseaza pe tine ce fac eu ca doar eu am venit la centru pentru a MA AJUTA sa scap de Hero nu de altceava.Ce ar insemna sa te dea afara pentru ca bei cafea sau fumezi ca doar si astea sunt tot droguri legale...Asa cum am mai spus nu are rost sa ma agit ca asta este "DR." Hudita si preasupun ca are blaturi prea sus pentru ca cineva sa poata face ceva in privinta ei. Nu vedeti ca peste 95% din internatii care au fost sau sunt acolo striga ca Hudita ia spaga si nu-si face treaba cum trebuie si NU FACE NIMENI NIMIC ? Deoacamdata asta e si poate v-a venii si ziua acea in care se v-a face "dreptate"
In privinta drogurilor legale i-ti pot da un sfat care mi la dat si mie mai multi DOCTORI printre care si Dr. Vasilescu si Dr. Bengescu: Decat Legale mai bine Hero ! Din 2 rele ia raul mai mic. I-ti pot da 1001 motive pentru care e mai bine Hero dacat Legalele dar sunt sigur ca le sti si nu vreau sa plictisesc. Numai bine tuturora
0
10-12-2010, ora 13:38
dan781
Nu este medic/terapeut
dan781
@aurelrila201 Scuze ca nu ti-am raspuns mai devreme dar acum am vazut comentul tau in care ma rogi sa-ti spun cum sa faci sa iei Metha de la farmacie. Daca te mai intereseaza, te pot trimite la dr. sa-ti faca reteta.
0
11-12-2010, ora 23:46
kristiana21
Nu este medic/terapeut
kristiana21
dan781 multumesc ptr felicitari si voi ar treb sa va pune-ti poza.. de ce va este rusine cu trecutul vostru? crede-ti ca pute-ti fugi d el toata viata. si cu cat iti recunosti greseala...cu atat mai usor vei trece peste si vei avea curaj sa nu te mai apropii de ceea ce ti-a distrus viata. plus de asta cineva care nu a incercat asa ceva va vede k si aceei kre ai crede k nu vor face sau nu au facut in viata lor...au cazut prada acestor vicii sau anturajului dc nu. ca de acolo incep toate. ultima data cand am fost nici nu mi a mai trecut prin gand sa ma duc sa fac ceva si asta ptr ca nu mi se pare ceva interesant. si vreau sa va spun k marea majoritate din ceii care umblam cu ei au ajuns vai de mama lor :( imi este mila de ei rau k tineam si tin la ei. unula ajuns la inchisoare (15 ani) trafic de droguri, altii 3 sau lasat de heroina si fumeaza de rup marihuana...din asta rezulta k a fugit dintr-un drog si au dat in altul, nu se pot abtine. altii 2 sunt de nerecunoscut asa hal au ajuns...ca niste skelete care pasesc... iar una din fete am auzit ca s-ar prostitua ptr dozasau fura asa stiu sigur. trebuie sa ai curajul sa recunosti si sa inveti altii sa nu se mai repete greseala ta. as vrea sa vad si eu poze cu voi.dar.
0
11-12-2010, ora 23:50
kristiana21
Nu este medic/terapeut
kristiana21
si mai vreau sa spun ca si aici inafara tarii unde sunt stabilita sunt droguri pe toate drumurile.la fel sau mai mult ca la noi si cunosc unele persoane care consuma...dar ma feresc sa spun ca eu am facut asa ceva vreodata si nici nu mi as nenoroci viata care am inceput-o aici. adevarul este ca ma feresc de consumatorii si asta ptr k poate exista un moment in care esti tentat. plus de asta ca eu acum am o familie...sot si copil.
0
12-12-2010, ora 10:07
aurelrila201
Nu este medic/terapeut
aurelrila201
salut dan781 da as dori sa fak in asa fel sa cumpar tratamentu de la farmacie ca daka stau sa dau banii pe ele din prieten in prieten unde ajung dau o gramada bani pe ele.asa ies mult mai ieftin..sunt pe cale de a ma lasa ele si eu am fost plekat in amerika 3 ani mam lasat si cand mam intors am sarit direct in ele din cauza anturajului.bravo eleny2010 ai dreptate ce spui.
0
12-12-2010, ora 16:56
aurelrila201
Nu este medic/terapeut
aurelrila201
daca vrei dami id tau de mess ok.
0
13-12-2010, ora 13:29
kristiana21
Nu este medic/terapeut
kristiana21
aurelrila201 nu am sa te contrazic la inceput cand pleci ca sa te lasi de ele...imediat cum te intorci "sari in ele " asa cum ai zis si tu. eu prima data cand am plecat si m am intors..am venit din tara cam sfarsita..cadeau pantaloni de pe mine asa mult slabisem si ma simteam prost de felul in care arat din cauza unui viciu. m am gandit si m am tot gandit ca lumea dupa cum stiti ii dispretuiesc pe cei care se drogheaza si nu ii condamn ptr k au dreptate prietenii dragi.. sunt oamenii care stau pe spatul de spital sau acasa cu un dulap plin de medicamente..se agatza de viata..vor sa traiasca, sa fiu sanatosi si noi...NOI ce facem ne batem joc de viata si de sanatatea noastra...ptr k drogurile te omoara zi de zi cate putin, atat psihic..cat si fizic. ptr asta am luat decizia cand ma duceam in tara sa nu stau mai mult de cateva zile...asa neavand cu ce sa ma afecteze. acum dupa 3 ani deja viata mea e prea frumoasa sa ma mai refugiez in droguri..viata e frumoasa din alt unghi..cand zici Ma duc s imi fac viata " nu inseamna sa stai cu o seringa in vena sau cu o tigara facuta intins pe pat. viata trebuie traita altfel, distrandu-te, lasand anturajul deoparte cand iti gasesti perechea potrivita si traiind clipe de neuitat impreuna.sau in cazul meu mi am intemeiat o familie si regret ca nu m am maturizat mai devreme.si mai ales cat detestam eu drogatii..am ajuns victima lor.
0
13-12-2010, ora 19:33
aurelrila201
Nu este medic/terapeut
aurelrila201
eu akum eleny iau cate 8 pastile de metha la 2 dar in curand ma voi lasa si de astea si gata nu o sa mai iau.
0
13-12-2010, ora 23:05
kristiana21
Nu este medic/terapeut
kristiana21
aurelrila201 eu consuma zi de zi..de cateva ori pe zii depinde daca aveam cate 6linii spre sfarsit..timp de 7-8 luni..si pe urma inainte sa plec am luat cate 4 metadoane cred sau 6 sa nu mint ca numai tin minte ca au trecut 3 ani de atunci..si pe urma am rarit cate 2 pastile, cred ca vre-o 3 zile...stare nasoala o sa ai bineinteles..doar nu poti trece peste fara s-ai nici un fel de rau. cat despre rauri am vrut o data sa ma las impreuna cu perekea mea de atunci si ne am dus la tara..ce chinuri pe noi..mai ales pe mine toata noapte m am zvarcolit pana a venit dimineata si ne am luat autobuzu de bucuresti si ne am oprit cu tramvaiul 8 direct pe ferentari :)) stii acum imi vine sa rad..dar e de plans. vreau sa zic k ai nevoie de methadona dar nu exagerat.. plus stiu ca ajuta sa bei multe lichide si DULCIURI..nu doar ca ai pofta dar si ajuta stiu sigur. succes si mai tine-ne la curent aurel.
0
13-12-2010, ora 23:21
aurelrila201
Nu este medic/terapeut
aurelrila201
eu inka nus dependent de pastile ca sa ma intelegi eu nu prea iau pastile cateodata cand am mai fakut cate o boroboata si am tras a doua zi ma luat raul si a trebuit sa iau ceva pastile sa nu imi fie rau dar eu akum am tras o data la 2 sapt chiar 3 si akum chiar ma las..stiu ca va exista un disconfort de cateva zile da asta este.
0
14-12-2010, ora 13:39
dan781
Nu este medic/terapeut
dan781
@aurelia eu nu-ti pot da idul meu aici dar da-mi un mesaj privat cu al tau si o rezolvam.Dar tre sa te avertizez ca nu se merita pt. ca daca la inceput le luam gratis de la farmacie, aum nu se mai dau decat cu bani si ce-i mai dai si la doctor 1.5mil pe reteta la 2saptamani, mai bine te duci la particular, dai 5 milioane si ti le dau ei fara sa mai stai sa umbli pe la farmacii. Eu tot din cauza banilor si ca nu se mai merita, nu ma mai duc sa-mi iau reteta de la doctor si m-am bagat la 1 centru. Gandeste-te si daca tot vrei da-mi un mesaj cu IDul tau si vorbim
0
14-12-2010, ora 16:49
kristiana21
Nu este medic/terapeut
kristiana21
dan imi pare rau sa aud treaba asta. dar faza cu trag o data la 2 sau 3 saptamanii este tot o dependenta :( plus vb asta cu de data asta chiar ma las.mi sa acrit. daca nu poti pune punct si de la capat ce sa iti fac.chiar asa pun stapanire drogurile pe om? eu am un frate vitreg si de 10 ani se drogheaza.cu toate ca banii si posibilitatii are cu duiumul, si a incercat de multe ori dar degeaba.cum sa intors direct si a luat drumul.avea o nevasta si un copil, nevasta bineinteles ca dupa cativa ani de incercari si de suportat la lasat si nu o condamn, ca na faza cu DE DATA ASTA.." dureaza de 10 ani... stiti cum arata acum? nu crred ca va imaginati. m am speriat de el in noimebrie acum cand am fost in tara :((( dintii numai are prea multi...vb sasait..ochii i au intrat de tot in cap..zici ca are 2 gauri in loc de ochii.slab vai de mama lui.pielea are sub orice critica.cosuri si bubite pe fata ca doar stiti heroina provoaca mancarimi si stari agitate.acum la ora actuala este singur si face orice poate ptr droguri. toata lumea sa saturat de el ca face numai probleme. nu cred ca mai este mult pana isi are sfarsitul.. si o spun sincer cu durere in suflet ca ar fii avut o viata prea frumoasa fara sa fii luat acest drum din care numai are scapare.acum nevasta la lasat de mai bine de 3, 4 ani.fetita lui de 7ani il iubeste fff mult, dar saracuta cu ce este de vina sa o gasesti langa tasu ca plange ca i sa facut rau de la marfa :((( groaznic. lasati-va de ele cat nu e prea tarziu.
0
14-12-2010, ora 17:19
aurelrila201
Nu este medic/terapeut
aurelrila201
da ai ft mare dreptate eu akum am nevasta dar nu am copil am 25 de ani si trag cam de 10 ani si eu dar am fakut pauze de cate 3 ani un an, 3 luni dar sper sa ma las si sa imi fak o viatza frumoasa alaturi de nevasta mea si sa fak si un bebe frumos si sa incetez cu porcariile astea.multa bafta..
0
14-12-2010, ora 22:01
kristiana21
Nu este medic/terapeut
kristiana21
nu stiu cum aratzi tu dupa 10 ani...dar fratele asta al meu este varza.nu a avut pauze mai mult de kteva luni.. de cateva ori. scuza ma aurelian dar la un moment dat nu o sa mai aiba atata rabdare si o sa te lase dace nu te potolesti.. cat despre bebe...nu asta e motivul ptr care te vei lasa. ori te saturi de ele...ori NU te saturi de ele..!
0
14-12-2010, ora 23:56
aurelrila201
Nu este medic/terapeut
aurelrila201
arat bine dupa 10 ani nu arat atat de rau incat sa nu ma placa o femeie.nici nu se cunoaste ca ma droghez daca mai cunoaste la prima vedere iti spun sigur.daca vrei sa ma vezi dami id tau si vb pe mess si ai sa ma vezi nu e problema.
0
15-12-2010, ora 15:53
kristiana21
Nu este medic/terapeut
kristiana21
baiatu care a fost si poate va fii "iubirea vietii mele" inca se mai drogheaza. am auzit k heroina la tigara desi n as prea cred ptr k el facea la seringa.acum cand ma uit in urma a trecut repede timpul.sa apuca cand aveam aproape 1 an de la relatie adica acum 4 sau 5ani... pff cand se lasa de el chiar si ptr putin timp se ingrasa, arata bine...nu as zice cand face ca arata chiar rau dar slabeste mult. nu l am lasat numai din vina drogurilor dar era instabil intre mine si o alta fata si plus ca din cauza lui m am apucat si eu.cand zic din cauza lui ma refer k ma luptam de 2ani sa lase prostiile si elnimic, se lasa un timp.se tine pe metadona si pe urma numai avea nimic.iar fugea la ele, intr o zii un "prieten" comun avea o doza preparata in seringa si imi zice vrei sa iti dau o linie sa vezi cum e? si zic da cum e ma de va capiaza asa ? si zice pai te relaxezi, uiti de tot si de toate. si fiind asa sup si trista zic ia sa vad ma despre ce e vb? aia a fost cea mai proasta alegere din viata mea.ptr ca dupa cum stiti cum ai luat 1 data nu spui nu a 2, 3 a oara si tot asa.
0
30-12-2010, ora 10:48
edy75
Nu este medic/terapeut
edy75
Dan78, sau oricine aaltcineva poate sa-mi spune cu ce mai merg metadoanele amestecate n seringa ? eu trag cate 50 60 de meta pe vena cu nitrazepam de 5mg, cu ce altceva as putea? metaton cu DIAzepam nu NITRA merge? sau nu stiu dati-mi exemple, va rog frumos.astept raspunsul tau dane sau al oricui! salut.edi
0
30-12-2010, ora 10:53
edy75
Nu este medic/terapeut
edy75
m-am grabit nu sunt analfabet... : *altcineva, spuna*, merg, in*, metadon* , asa ca sa intelegeti ce am scris:)) scuzati-ma, dar ma grabeam si am o tastatura f proasta. astept un raspuns la mesajul de mai sus
0
30-12-2010, ora 20:41
ana774
Nu este medic/terapeut
ana774
sunt dependenta de cocaina am nevoie sa vb cu cineva...-*

(*modificat de administrator)
0
03-01-2011, ora 01:45
zberiro
Nu este medic/terapeut
zberiro
buna,

am citit cuvant cu cuvant toate comentariile voastre incep prin a va spune ca nu eu sunt problema ( nu ma droghez) ci fratele meu care consuma de 8 ani heroina. nu stiu cum a inceput toata povestea lui cu lucrurile astea dar de cand am aflat ( la putin timp dupa ce s a apucat ) lucrurile in casa s au schimbat. eu stau cum ar venii mai in spate si privesc ce se intampla imi pare rau pt toti care s au apucat si ma bucur nespus pt ce care au reusit sa se lase nu judec pe nimeni pt care si eu am un caz si stiu cat de mare este nevoia, tentatia, vad zi de zi cum se chinuie cu dureri acum 3 saptamani a avut o depresie groaznica si a luat pastile recomandate de doctor al caror efect era un somn lung si cand manca isi scapa furculita sau orice ar fi avut in mana. de cand s a externat a ajuns efectiv un zombie e slab ca o scandura, acum baniesc ca ia si etnobotanice si are halucinatii vede oameni unde nu sunt si aude lucruri care nu se intampla e groazin sa l vad asa.a luat metadona vreo 4-5 ani sincer ajunsese si la 1 pastila am vazut ca ati scris voi mai sus ca se numeste ceva la genul metadona in scadere nu stiu ideea este ca a facut chestia asta mult timp si degeaba dupa parerea mea mai intai invingi psihicul si dupa nevoia fizica acum ia suboxone un al " miracol" al infrangerii dependentei... a fost si in spania 1 an de zile tot pt a scapa ( nu s a dus pt ca a vrut) intrun final s a intors acasa cu mana umflata infectat de la atatea ace, mana nu si a pierdut o dar mintile se pare ca da v am scris pt ca aici nimeni nu se ascunde spun lucurirlor pe nume si pt ca cel putin aici pot sa ma descarc cu el nu pot vorbi cum vorbeam odata nu stiu daca v a interesat ce am avut de spus dar mie mi a facut cat de cat un bine unii au inceput sa renunte la ideea ca ar putea supravietui cu boala asta foarte mult timp multumesc
0
10-01-2011, ora 21:51
kristiana21
Nu este medic/terapeut
kristiana21
imi pare foarte rau ptr fratele tau. nu cred ca are vre-o sansa. si eu am un frate vitreg de mai bine de 10 ani face. este inrait. a pierdut toot... familie, nevasta si copil.. orice a avut in viata lui.. a vandut.. si de suparare ce a facut a tras si mai mult. si a ratat viata..cei mai frumosii ani din viata. si eu din curiozitate m am apucat intr o zii si timp de 5-6 luni ajunsesem deja la dependeta si vindeam cate ceva k sa pot lua doza respectiva. si cat ii uram pe ""drogatii" cum le ziceam eu.. deaia NICIODATA NU SPUNE NICIODATA.!!!
0
13-01-2011, ora 10:42
stanescu999
Nu este medic/terapeut
stanescu999
m-am drogat 10 ani cu heroina si de 5 ani m-am lasat si iau sintalgon. este adevart ca sevrajul de sintalgon este mai rau decat cel de heroina dar nu cu mult. mai bine iau sintalgon decat heroina si nu pentru ca e gratis. dupa ce m-am injectat 10 ani nu cred ca pot sa stau fara sa iau ceva macar cu metadona poti sa functionezi normal
0
13-01-2011, ora 12:23
sol85
Nu este medic/terapeut
sol85
@stanescu De ce spui ca preferi sintalgonul? Adica as vrea sa inteleg de ce ti se pare o solutie mai buna avand in vedere ca ai specificat ca nu partea materiala conteaza.
Adaugă un comentariu / răspuns
371 comentarii 1 2 345 ..... 12 13 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.