degete scrantite la baschet
Vineri, in timp ce jucam baschet, s-a intamplat sa ma lovesc, din nou, la un deget.De data asta a fost degetul mic.S-a umflat, iar mai tarziu s-a si invinetit.
Am mai fost lovit la degete(nu si la degetul mic), asa ca nu mi s-a parut cine stie ce, doar ca acummdupa doua zile, degetul e inca vanat, spre deosebire de celelalte degete la care m-am mai lovit.
Singura articulatie a degetului care a avut de suferit pare sa fie a doua de la palma spre varful degetului.
Am mai fost lovit la degete(nu si la degetul mic), asa ca nu mi s-a parut cine stie ce, doar ca acummdupa doua zile, degetul e inca vanat, spre deosebire de celelalte degete la care m-am mai lovit.
Singura articulatie a degetului care a avut de suferit pare sa fie a doua de la palma spre varful degetului.
3 comentarii
Pina miine cind va trebui sa mergi la medic, tine-l intr-un vas cu apa calda in care ai dizolvat o cantitate de sare pina la saturatie.
Buna ziua! Ar fi bine sa mergi la Urgente Chirurgie Plastica ; este important examenul clinic si o radiografie de deget; in cazul in care miscarile degetului sunt normale, fara afectare tendinoasa, articulara sau osoasa care sa necesite o anumita atitudine terapeutica, as recomanda comprese cu alcool dimineata si seara si o atela, timp de maxim o saptamana; numai bine
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1degetul mic
- 3falange maini dureri
- 3Articulatiile degetelor
- 3De ce nu mai cresc degetele patru de la labele picioarelor?
- 4Probleme deget
- 5degetul mic de la mana se blocheaza
- 2Degete umflate
- 0Metatarsalgie, durere articulatie deget mijlociu picior
- 5dureri de cot, dureri de palma si degete.
- 2Degete strambe dupa lovitura la mana
- 2Deget de la picior, umflat, rosu din senin
- 1Durere degetul mare de la piciorul drept
- 1umflatura degetul mare la picior
- 1Degetul mare umflat
- 1Deget strivit
- 7Durere deget mare picior, furnicaturi. Tanar 23 ani.
- 3Deformare osoasa a piciorului
- 3Miscare ingreunata deget mijlociu
- 0Durere deget - mana dreapta
Mai multe informații despre: degetul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: