Curenti intepaturi in corp

10-03-2022
Ileana Anna
Nu este medic/terapeut
Ileana Anna
Buna ziua, nu stiu cum sa detaliez mai exact insa de ceva timp simt niste “curenti”, intepaturi scurte in corp, ba in zona pieptului, a gatului, a bratului, a urechii. Dar alea din cap ma sperie cel mai mult. Am facut eco cord, eco abdomaniala, rmn san, rmn cap, eco Doppler vene, analizele de sange sunt foarte bune. Insa nu scap de acesta intepaturi de cateva secunde. Nu le am tot timpul, noaptea dorm f bine. Intradevar am trecut si printr o perioada mai grea dar astea imi Schimba foarte mult calitatea vietii. Chiar nu mai stiu ce sa fac.
4 comentarii
0
10-03-2022, ora 18:53
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Buna ziua.
Daca analizele de Calciu si Magneziu sunt bune, pot fi somatizari de anxietate.
Faceti orientativ un test de anxietate online.
0
10-03-2022, ora 19:52
Ileana Anna
Nu este medic/terapeut
Ileana Anna
L am facut. Iese anxietate severa. Dar chiar asa sa ma fulgere in cap de vad stele si in secunda urmatoare sa am impresia ca ma prabusesc.rmn e ok, l am facut acum 3 zile. In ziua dupa ce am aflat ca e ok rmn n am avut nimic. A doua zi iar au inceput. Am poate o data pe zi la cap Dar e suficient cat sa imi strice toata ziua si sa ma panicheze pana la plans.
0
10-03-2022, ora 19:54
Ileana Anna
Nu este medic/terapeut
Ileana Anna
Frica mea Acuma e sa nu fie ceva cheag de Sange undeva in corp si sa am senzatiile astea. Chiar mi e frica.
0
11-03-2022, ora 00:07
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Nu aveti niciun cheag. Sunt somatizari de anxietate. Urmati tratamentul pentru anxietate de la psihiatru si va veti reveni in 2-4 saptamani.
Inclusiv frica ca aveti un cheag e tot un simptom de anxietate.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.