Curaj fetelor!

30-05-2022
IoanaBlandiana
Nu este medic/terapeut
IoanaBlandiana
Vreau să vă spun povestea mea ca să îndemn toate femeile gravide să meargă la medic când au dubii și să asculte părerea la cel puțin doi ginecologi.
După 1 an și 9 luni de încercări, bani cheltuiți pe analize și multe lacrimi vărsate constat că îmi întârzie ciclul. Refuz să fac un test deoarece nu mai aveam speranța, eram demoralizata. După 8 zile de întârziere fac testul și-a ieșit pozitiv. Nu am cuvinte să exprim ce am simțit atunci, nu credeam că-i posibil așa o minune mare!(PS.înainte cu 4 zile de ziua mea de nastere) La prima ecografie 6 săptămâni de la prima zi de la ultimul ciclu nu se vedea încă embrionul. Repet ecografia după o săptămână, cu un alt ginecolog, și acesta a zis ca vede un punct mic. După câteva zile incep sa am niște scurgeri maronii, ma duc la urgență și aflu ca am o sarcină cu risc de avort spontan. După 4 zile mă întorc la urgență cu un ciclu și puține dureri. Doctorul îmi face o vizită, îmi face analiza beta care era 14.500 iar cu doua zile înainte era 15.131. Dupa care imi spune că sarcina nu se dezvolta cum trebuie si ar fi bine sa ma întorc peste 2 zile la urgență să vadă cum decurge sarcină. Cu o noapte înainte de a mă reîntoarce la urgență am niște crampe îngrozitoare și un ciclu abundent. În aceea noapte am eliminat gen un "cheag " mare și lung. Asa am eliminat tot. Acum sunt la doctor aștept sa-mi facă o vizită să văd dacă am eliminat tot sau au rămas reziduri. Sunt demoralizata, dar trebuie să fim tari! Am speranța că voi devenii în curând mamă! Am un soț extrem de bun și îmi ridică moralul! Vă urez sănătate și să trecem cu bine peste toate!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns