Cuminol 500 mg

28-03-2021
IliescuCarmen1998
Nu este medic/terapeut
IliescuCarmen1998
Am făcut o analiza in ultima luna de sarcina, și mi-a ieșit “staphylococcus epidermidis “ , și mi-a dat doctorul tratament 7 Zile Cuminol de 500 mg, acum întrebarea este. se pot administra vaginal deși ele sunt comprimate orale ? El a zis sa le introduc ca pe ovule doar ca in interior s-au format ca un ciment, e deranjant și nu se topește nici cu apa calda, oare am greșit undeva? Va rog un răspuns urgent, mulțumesc !
4 comentarii
1
29-03-2021, ora 10:19
Dr. Albu Laura
Dermatovenerologie, Cluj-Napoca
Dr. Albu Laura
Nu se pot administra vaginal si nu se administreaza in sarcina. Ce analiza ati facut?
0
29-03-2021, ora 13:34
IliescuCarmen1998
Nu este medic/terapeut
IliescuCarmen1998
Acea analiza la secretie, iar in urma analizei mi sa prescris aceste medicamente iar doctorul mi-a zis sa le introduc ca pe ovule
1
29-03-2021, ora 15:12
Dr. Albu Laura
Dermatovenerologie, Cluj-Napoca
Dr. Albu Laura
Stafilococul epidermidis este colonizant pe piele si mucoase. El nu se trateaza la persoane sanatoase, fie ele si gravide.
0
29-03-2021, ora 15:19
IliescuCarmen1998
Nu este medic/terapeut
IliescuCarmen1998
Practic ce ar trebui sa fac, am intrerupt tratamentul pentru ca am observat ca nu e in regula, totuși nu înțeleg de ce mi la recomandat ca ovule deși pe prospect scrie foarte clar comprimate orale...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
19-11-2024, ora 13:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Ovobank
Ovobank: Lider mondial în ovocite vitrificate
Fără liste de așteptare, cu matching genetic personalizat și certificări internaționale, oferim calitate, rapiditate și soluții unice. Echipa noastră te însoțește la fiecare pas pentru a-ți împlini visul de a întemeia o familie. Viitorul începe aici!
Vezi detalii
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul