Cum se manifesta nidarea (implantarea)?
Buna, as vrea sa stiu cand are loc mai exact aceasta nidatie. Inainte de a trebui sa-ti vina menstruatia sau la cateva zile dupa? Ai acele dureri menstruale obisnuite? Va intreb pentru ca mi-a intarziat cateva zile si aproape ca eram in extaz crezând ca apare un bebic, numai ca aseara a aparut sangerarea. Ciclul meu apare la maxim 31 de zile, acum mi-a aparut in ziua 35 seara. Eu de obicei am o menstruatie abundenta, cu dureri extrem de puternice. Aseara cand a aparut am avut doar o senzatie ciudata in abdomen si atat, pe la 5 dimineata m am trezit cu dureri. Momentan nu e abundenta dar un pic durere de burtica.
cam cum se manifesta aceasta sangerare de nidare, cate zile dureaza, cantitate cat de cat normala sau aproape infima?
cam cum se manifesta aceasta sangerare de nidare, cate zile dureaza, cantitate cat de cat normala sau aproape infima?
3 comentarii
Nidaţia are loc în ziua a 9-a sau în ziua a 10-a după ovulaţie. Ţinând cont că ovulaţia apare cu precizie la 14 zile înainte de menstruaţie, rezultă că nidaţia apare cu 4 zile înainte de data la care ar fi trebuit să apară menstruaţia (evident, în cazul unei menstruaţii regulate care vine la lună).
Ca regulă generală, nidaţia produce (atunci când produce) o sângerare inferioară atât ca flux cât şi ca număr de zile menstruaţiei. Cu toate acestea, este adesea confundată: majoritatea cazurilor în care femeile susţin că au avut "menstruaţie peste sarcină" sunt, de fapt, false menstruaţii produse de cuibărirea embrionului în uter.
Ca regulă generală, nidaţia produce (atunci când produce) o sângerare inferioară atât ca flux cât şi ca număr de zile menstruaţiei. Cu toate acestea, este adesea confundată: majoritatea cazurilor în care femeile susţin că au avut "menstruaţie peste sarcină" sunt, de fapt, false menstruaţii produse de cuibărirea embrionului în uter.
buna ziua, eu am avut cm pe 6 dec, iar pe 26 dec, mi-a curs 2 zile ceva roz cam cat o maslina cantitativ dupa care s-a oprit, apoi pe 29 cam tot cat o maslina mi-a curs o pata de sange rosu curat fara miros, in acea zi dimineata am avut si un eveniment emotionant, eu m-am gandit ca de la asta poate fii dar s-a oprit, am crezut ca-mi cine cm cu toate ca era prea devreme, mie imi vine la 26 de zile este regulat si ma tine 4-5 zile, dupa aceasta pata rosie s-a oprit din nou, am crezut ca e vb de un bebe, dar pe 1 ian a venit cm de un rosu curat care s-a terminat azi, deci a tinut 4 zile, ce poate fii?imi puteti spune?va multumesc!
Buna ziua! Eu si prietenul meu am avut contact sexual anal neprotejat. Am luat inainte sa treaca cele 24 de ore o pastila Escapelle si la 6 zile dupa mi-a apărut un spotting care a durat 2 zile. Am facut 3 teste de sarcina barza, toate negative.
Am o menstruatie neregulata, ciclul imi vine de obicei pana in data de 10.Alaltaieri am inceput sa sangerez, o culoare rosie deschisa, sangerare normala as putea spune, insa nu atat de abundenta ca de obicei. Poate sa fie vorba despre o sarcina? E posibil sa nu fie menstruatie ci o nidatie? Sunt disperata. Precizez, sunt foarte stresata din aceasta cauza. Poate sa contribuie și strestul la asta? Daca puteti sa imi dati un raspuns, mi-ar fi tare de folos. Multumesc anticipat.
Am o menstruatie neregulata, ciclul imi vine de obicei pana in data de 10.Alaltaieri am inceput sa sangerez, o culoare rosie deschisa, sangerare normala as putea spune, insa nu atat de abundenta ca de obicei. Poate sa fie vorba despre o sarcina? E posibil sa nu fie menstruatie ci o nidatie? Sunt disperata. Precizez, sunt foarte stresata din aceasta cauza. Poate sa contribuie și strestul la asta? Daca puteti sa imi dati un raspuns, mi-ar fi tare de folos. Multumesc anticipat.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune: