CUM POT SCADE CREATININA?
Buna ziua. Sotul meu in varsta de 37 ani a descoperit de un an o insuficienta renala stadiul 4.A avut creatinina 2, s-a mentinut un an la 3 iar acum in 2 luni a sarit la 5. Urmeaza un regim strict, ce putem face pentru a scadea creatinina?nu face dializa inca.
5 comentarii
Ce regim urmeaza sotul ?Strict in ce sens ? Cred ca trebuie sa urmeze o dieta saraca in proteine, sau chiar fara proteine animale !
Buna ziua! Pentru amedeea: nu va suparati ca va spun dar la o creatinina de 5 cum este cazul sotului dumneavoastra tratamentul corect nu este in nici un caz regimul alimentar, mai ales ca este vorba despre o persoana tanara.Mergeti la medic cat mai repede.Multa sanatate!
Mama mea a reusit sa scada concentratia de creatinina de la 6, 01 la 4, 13 iar uree serica de la 170 la 108 dupa 40 de zile de tratament cu:
- gemoterapie / fitoterapie
- homeopatie
- remedii florale bach
- regim alimentar
- tablete impregnate informational cu frecvente proprii
- biorezonanta
- somatografie interstitiala
Cauzele insuficientei renale cronice in cazul mamei mele sunt:
-hidronefroza cu strictura ureterala
-nefrita tubulo-interstitiala cronica
(plus absenta dobandita a unui rinichi in urma acestora)
Pana in prezent a ales sa nu faca deloc dializa.
Aceste afectiuni au fost dobandite in urma tratamentului pentru cancer cu chimioterapie si radioterapie.
Sanatate!
- gemoterapie / fitoterapie
- homeopatie
- remedii florale bach
- regim alimentar
- tablete impregnate informational cu frecvente proprii
- biorezonanta
- somatografie interstitiala
Cauzele insuficientei renale cronice in cazul mamei mele sunt:
-hidronefroza cu strictura ureterala
-nefrita tubulo-interstitiala cronica
(plus absenta dobandita a unui rinichi in urma acestora)
Pana in prezent a ales sa nu faca deloc dializa.
Aceste afectiuni au fost dobandite in urma tratamentului pentru cancer cu chimioterapie si radioterapie.
Sanatate!
Am facut analize anul acesta o parte din ele în 07.06.2022 si altele în 02.08.2022, în 07.06.2022 creatinina
serica este 0, 97 mg/dl interval de referinta laborator este între 0, 5-0, 90mg/dl deci este putin crescuta!
La analizele din 02.08.2022 creatinina serica este 1, 08 interval de referinta laborator este între 0, 6-1, 1 mg/dl
deci sunt la limita laboratorului cu 1, 08 ! E cazul sa ma alarmez, sa fac ceva, adica e motiv de îngrijorare?
Mentionez
ca boli hipertensiune arteriala, glaucom, diabet înca nu, dar dupa analize TSH este marit 4, 895 cu
suspiciune de hipotiroidie, dar înca nu am mers la endocrinolog pt. consult sau tratament. În analize mai apare
colesterol crescut 292, 94 interval de referinta laborator crescut peste 240 mg/dl, HDL colesterol 58 interval de
eferinta laborator normal pana la 60 mg/dl, si LDL colesterol 186 interval de referinta laborator risc crescut mai
mare de 160 mg/dl. E posibil ca din aceste analize mai sus mentionate sa fi CAUZAT creatinina crescuta? Daca da
CE trebuie sa fac?
serica este 0, 97 mg/dl interval de referinta laborator este între 0, 5-0, 90mg/dl deci este putin crescuta!
La analizele din 02.08.2022 creatinina serica este 1, 08 interval de referinta laborator este între 0, 6-1, 1 mg/dl
deci sunt la limita laboratorului cu 1, 08 ! E cazul sa ma alarmez, sa fac ceva, adica e motiv de îngrijorare?
Mentionez
ca boli hipertensiune arteriala, glaucom, diabet înca nu, dar dupa analize TSH este marit 4, 895 cu
suspiciune de hipotiroidie, dar înca nu am mers la endocrinolog pt. consult sau tratament. În analize mai apare
colesterol crescut 292, 94 interval de referinta laborator crescut peste 240 mg/dl, HDL colesterol 58 interval de
eferinta laborator normal pana la 60 mg/dl, si LDL colesterol 186 interval de referinta laborator risc crescut mai
mare de 160 mg/dl. E posibil ca din aceste analize mai sus mentionate sa fi CAUZAT creatinina crescuta? Daca da
CE trebuie sa fac?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 16Legat de creatinina
- 13Interpretare analize
- 4creatinina 1.87 si picior umflat
- 5analize medicale: colesterol, trigliceride, creatinina
- 5sfaturi pentru scaderea creatininei
- 1analize medicale creatinina
- 0creatinina crescuta
- 10Creatinina mica la copii (copil de 9 ani subponderal nu ia in greutate)
- 0Insuficienta renala cronica-creatinina mare-cum reduc concentratia de creatinina?
- 0Creatinina 1.27 indica o insuficienta renala sau alta afectiune renala?
- 1Creatinina si uree serica mare
- 0Interpretare analize
- 0Boala renala primul trimestru de sarcina
- 3Greață în special dimineața
- 1Ce înseamnă creatinina putin crescuta?
- 0Creatinina serică mărită
Mai multe informații despre: creatinina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: