criza de nervi la copil de 4 ani!
Buna! Am probleme cu copilul meu in varsta de 4 ani care se supara din orice si se enerveaza foarte tare cu usurinta. El de mic a fost mai suparacios dar acum are adevarate crize de nervi care ma inspaimanta. Tipa, loveste arunca cu orice gaseste prin preajma iar daca il las singur se musca si se loveste. Nu mai stiu cum sa reactionez si ce sa fac sa il ajut. Desi se duce la gradinita nu-i place sa comunice cu nimeni, mai mult, devine violent doar daca este bagat in seama. Nu stiu daca este doar un rasfat exagerat sau are intradevar o problema. Va multumesc!
3 comentarii
Daca consultati un medic homeopat il puteti potoli f. usor cu ajutorul unui remediu homeopat care il va vindeca. Simptomele pe care le are sunt foarte rare si tipice numai pt. putine remedii asa ca este f. usor de gasit remediul.
Unde locuiti ?
Unde locuiti ?
Deja din cele descrise mai sus reiese remediul de care are nevoie caci ati descris f. precis simptomele.
buna seara ma cheama cristi am un baiat de 1 an si 9 luni dar este dezastru nu p[ot sa il conving sa faca la olita si inca un lucru tranteste lucruri cand il atentionez tipa p[lange din orice ce sa fac urgent
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Caut psihiatru, Prahova, Bucuresti, care stie ce este tulburarea disforica premenstruala.
- 0Prioritate pentru sanatate
- 6Halucinatii auditive si deziluzii
- 5Metode de diagnostic boli psihice
- 14Cum sa las fumatul?
- 11Doborâtă de boala psihică
- 0Depresie
- 3Depresie
- 4Cum as putea sa o ajut ?
- 0Pentru cei cu pensie gradul 3
Mai multe informații despre: Accesele de furie la copiii mici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: