cortizol peste limita normala
Buna ziua,
Fiica mea in varstă de 16 ani are acnee si o pilozitate accentuată. In urma unor investigatii, s-a constatat cortizolul marit (660 nmol/L limita fiind 540nmol/L). Celelalte anailze indicate (ACTH, DHEA-S, LH, FSH, prolactina, testosteron, hormoni tiroidieni) sunt normale. Medicul mi-a spus sa nu imi fac griji, pentru ca stresul recoltarii sangelui da aceste cresteri, considerate de dansul nesemnificative, si nu mi-a recomandat alte investigatii. Intrebarea mea este: sa stau linistita sau sa mai fac alte analize? Daca stie cineva, sau a trecut cineva prin o situatie asemanatoare, rog frumos sa imi scrie experienta sa.
Multumesc
Fiica mea in varstă de 16 ani are acnee si o pilozitate accentuată. In urma unor investigatii, s-a constatat cortizolul marit (660 nmol/L limita fiind 540nmol/L). Celelalte anailze indicate (ACTH, DHEA-S, LH, FSH, prolactina, testosteron, hormoni tiroidieni) sunt normale. Medicul mi-a spus sa nu imi fac griji, pentru ca stresul recoltarii sangelui da aceste cresteri, considerate de dansul nesemnificative, si nu mi-a recomandat alte investigatii. Intrebarea mea este: sa stau linistita sau sa mai fac alte analize? Daca stie cineva, sau a trecut cineva prin o situatie asemanatoare, rog frumos sa imi scrie experienta sa.
Multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2cortizol foarte mare
- 2cortizol crescut
- 4sa fie cushing, feocromocitom sau e o chestie pshica?
- 10cortizol marit
- 0cortizol mare. Ce inseamna acest lucru?
- 0Cortizol marit
- 0Hormoni mariti copil 8 ani
Mai multe informații despre: cortizolul marit cortizolul crescut cortizol peste limita normala
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: