copilul refuza medicamentele
am un copil de 2 ani si 2 luni care refuza unele medicamente printre care si Eurespal. intradevar gustul e ciudat. ce alt medicament ar putea sa substituie
4 comentarii
buna ziua, si eu am un baietel de 1 an si 9 luni, care nu vrea sa ia siropele cand trebuie, dar eu ii dau cu seringa direct in gurita si astfel le ia, mai greu, pt ca tot nu vrea, dar decat cu lingurita e mult mai usor.In loc de eurespal eu va recomand tot pt tuse, siropul PROSPAN care am auzit de la multa lume ca e f bun, dar nu se da gratuit pe reteta, trebuie sa il cumparati, sau STODAL eu mai folosesc la copilasul meu, e un sirop homeopat cu gust placut, tot pt tuse, care de asemenea e eficient. Multa sanatate mai ales la copilas!!
multumesc. stodal este slab(cel putin pt al meu copil) o sa caut acest prospan. inca odata multumesc. oricum am descoperit rinatiol si pare a fi bun
incercati prospan, pt ca e natural, e f bun din cate am auzit de la multe persoane cu copii mici, numai ca cam scump, cam 30 lei.
am sa-l incerc
30 lei chiar nu reprezinta un efort
30 lei chiar nu reprezinta un efort
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3nidoflor pentru un bebe de 8 luni
- 3supradozare de rivotril la copil de 2 ani si 8 luni
- 7augumentin - baietel de 9 ani
- 6Buze umflate si exfoliere - copil de 5 ani
- 3Abuz 'cortizon' ?!
- 0Administrare medicamente copii
- 0Călătorie în afara tarii cu baiat de 1 an si luni - medicamente de luat la noi
Mai multe informații despre: medicamentele si copiii mici