conteaza varsta?
Buna ziua!..am 16 ani si as dori sa incep sa iau anticonceptionale, bineinteles, cu acordul medicului...insa inainte de asta as dori sa aud cateva pareri:credeti ca este vreo problema daca iau de la varsta asta?
multumesc anticipat!
multumesc anticipat!
4 comentarii
Buna seara,
Nu e NICIO pronlema sa incepi a folosi anticonceptionale.
Propunere:
1. vb.cu mami tau..AR trebui sa-ti fie cel mai bun prieten, CHIAR daca uneori-noi mamele- certam copiii...le vrem BINELE;
2. nu-i nicio problema, DAR te intreb, te-ai gandit ca de la 16 la 46 ani ?!?..va trebui sa le TOT iei...pana-ti vei distruge:ficatul, stomacul, si..POATE te vei ingrasa..ca multe fete !!???
3. PROBLEMA cea mai mare e ca, DACA nu le iei, poti ramane insarcinata sau/si face avort...si chiar NU este de bine...multe femei, fete NU mai pot avea copii pt. ca, la un moment dat-fiind tinere ca si tine-..NU-SI doreau copii si au facut avort..
4. NU sunt in masura sa judec pe nimeni, am si eu copii, DAR..prea devreme..ai probleme..din astea.
iti doresc sa-ti fie BINE in viata.
O seara placuta.
Nu e NICIO pronlema sa incepi a folosi anticonceptionale.
Propunere:
1. vb.cu mami tau..AR trebui sa-ti fie cel mai bun prieten, CHIAR daca uneori-noi mamele- certam copiii...le vrem BINELE;
2. nu-i nicio problema, DAR te intreb, te-ai gandit ca de la 16 la 46 ani ?!?..va trebui sa le TOT iei...pana-ti vei distruge:ficatul, stomacul, si..POATE te vei ingrasa..ca multe fete !!???
3. PROBLEMA cea mai mare e ca, DACA nu le iei, poti ramane insarcinata sau/si face avort...si chiar NU este de bine...multe femei, fete NU mai pot avea copii pt. ca, la un moment dat-fiind tinere ca si tine-..NU-SI doreau copii si au facut avort..
4. NU sunt in masura sa judec pe nimeni, am si eu copii, DAR..prea devreme..ai probleme..din astea.
iti doresc sa-ti fie BINE in viata.
O seara placuta.
daca doctorul ti le-a recomandat in urma unui control e f ok.
multumesc mult pentru sfaturi.mi-au fost foarte utile...
La varsta ta ar putea sa te dezechilibreze hormonal, mai ales ca urmeaza sa le iei pe o perioada lunga. Foloseste prezervativul sau, daca nu se poate, incearca mai degraba contraceptia locala, ca pharmatex (sunt capsule pe care le introduci in vagin si, dupa 10 min, in care se topesc, esti protejata 4 ore), care nu au efecte secundare. Nu lua pilule fara se mergi la medic.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2postinor de 2 ori in acelasi an?pot?
- 8raman gravida?
- 16pana acum nu am avut un contact sexual...
- 4Actiunea contraceptivelor
- 3adolescenta, contraceptie, sfat
- 2Pastilele contraceptive la 17 ani
- 1Anticonceptionale-varsta
- 1Contraceptia la minore!?
- 0Metode contraceptive pentru primul act sexual
Mai multe informații despre: Contraceptia la adolescente
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: