ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale

conteaza varsta?

12-06-2011
bellabella
Nu este medic/terapeut
bellabella
Buna ziua!..am 16 ani si as dori sa incep sa iau anticonceptionale, bineinteles, cu acordul medicului...insa inainte de asta as dori sa aud cateva pareri:credeti ca este vreo problema daca iau de la varsta asta?
multumesc anticipat!
4 comentarii
0
12-06-2011, ora 23:20
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
Buna seara,

Nu e NICIO pronlema sa incepi a folosi anticonceptionale.

Propunere:
1. vb.cu mami tau..AR trebui sa-ti fie cel mai bun prieten, CHIAR daca uneori-noi mamele- certam copiii...le vrem BINELE;
2. nu-i nicio problema, DAR te intreb, te-ai gandit ca de la 16 la 46 ani ?!?..va trebui sa le TOT iei...pana-ti vei distruge:ficatul, stomacul, si..POATE te vei ingrasa..ca multe fete !!???
3. PROBLEMA cea mai mare e ca, DACA nu le iei, poti ramane insarcinata sau/si face avort...si chiar NU este de bine...multe femei, fete NU mai pot avea copii pt. ca, la un moment dat-fiind tinere ca si tine-..NU-SI doreau copii si au facut avort..
4. NU sunt in masura sa judec pe nimeni, am si eu copii, DAR..prea devreme..ai probleme..din astea.

iti doresc sa-ti fie BINE in viata.

O seara placuta.
0
13-06-2011, ora 01:57
andutzza
Nu este medic/terapeut
andutzza
daca doctorul ti le-a recomandat in urma unui control e f ok.
0
13-06-2011, ora 09:26
bellabella
Nu este medic/terapeut
bellabella
multumesc mult pentru sfaturi.mi-au fost foarte utile...
0
22-08-2011, ora 00:15
rockshata
Nu este medic/terapeut
rockshata
La varsta ta ar putea sa te dezechilibreze hormonal, mai ales ca urmeaza sa le iei pe o perioada lunga. Foloseste prezervativul sau, daca nu se poate, incearca mai degraba contraceptia locala, ca pharmatex (sunt capsule pe care le introduci in vagin si, dupa 10 min, in care se topesc, esti protejata 4 ore), care nu au efecte secundare. Nu lua pilule fara se mergi la medic.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul