Consultatii somatologice domiciliu Baia Mare
![Bogdan.i88](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna ziua!Apelez la dumneavoastra ca singura solutie in care am incredere ca ma puteti ajuta.Mama mea in urma unui AVC a ramas la pat si acum are serioase probleme stomatologice si nu am posibilitatea de a gasi in Baia Mare un medic stomatolog care poate face consultatii la domiciliu.Oare ma puteti ajuta?Va raman vesnic indatorat!Multumesc din suflet!
1 comentarii
![Dr. dentist: Maier Marius](/arata_img.php?img=cont_225391.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna ziua,
îmi pare rău să aud despre situația dificilă prin care treceți cu mama dumneavoastră.
Vă sugerez să căutați online un medic dentist care efectuează vizite la domiciliu în orașul dumneavoastră sau în apropiere sau să sunați la asociațiile de pacienți sau la organizațiile caritabile care se ocupă cu astfel de cazuri. În plus, puteți contacta spitalele sau centrele medicale din zonă pentru a obține recomandări în această privință.
O alta soluție ar fi să contactați Colegiul Medicilor Stomatologi din Baia Mare și să cereți și acolo ajutor și sfaturi. Datele de contact le găsiți aici -----------*
Vă doresc mult noroc și sper să găsiți ajutorul necesar pentru mama dumneavoastră.
Cu drag va stau la dispoziție oricând, dvs sau apropiaților dvs, pentru eventuale întrebări sau nelămuriri.
Să ne auzim cu bine,
Dentistul Meu:
Dr. Maier Marius - doctor medic stomatolog
(*modificat de admin)
îmi pare rău să aud despre situația dificilă prin care treceți cu mama dumneavoastră.
Vă sugerez să căutați online un medic dentist care efectuează vizite la domiciliu în orașul dumneavoastră sau în apropiere sau să sunați la asociațiile de pacienți sau la organizațiile caritabile care se ocupă cu astfel de cazuri. În plus, puteți contacta spitalele sau centrele medicale din zonă pentru a obține recomandări în această privință.
O alta soluție ar fi să contactați Colegiul Medicilor Stomatologi din Baia Mare și să cereți și acolo ajutor și sfaturi. Datele de contact le găsiți aici -----------*
Vă doresc mult noroc și sper să găsiți ajutorul necesar pentru mama dumneavoastră.
Cu drag va stau la dispoziție oricând, dvs sau apropiaților dvs, pentru eventuale întrebări sau nelămuriri.
Să ne auzim cu bine,
Dentistul Meu:
Dr. Maier Marius - doctor medic stomatolog
(*modificat de admin)
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Aparat dentar
- 2Molar de minte extracție prin chirurgie.
- 1Cabinet stomatologic pentru proteza totala mobila
- 2Extractie efectuata de un medic rezident
- 1Umflatura sub limba care nu se mai vindeca
- 2Retractie gingivala
- 1Dupa detartraj mi-au aparut puncte albe pe gingia de jos langa masele
- 3Infectie pe canal, masea plombata, poate provoca probleme cu articulatiile sau inima?
- 2Tumoare benigna la radacina molarului de minte extras
- 1Durere și umflarea obrazului post tratament endodontic
Mai multe informații despre: monitorizarea sanatatii la domiciliu