consecinte

Salut all! Am si eu o intebare. Lucrez la o fabrica de facut concentrate pt animale in afara granitei:) si am de a face cu multe substante sa le spun asa.(lizina, treonina, metionina etc etc) ce consecinte pot avea in timp aceste substante asupra plamanilor si corpilui meu (toate sunt prafuri).????eu sincer nu simt nici o schimbare de 2 ani de cand lucrez in domeniu.Va multimesc anticipat
3 comentarii
0
20-05-2010, ora 16:03
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa

Hristos s-a înălţat!
Stea_căzătoare, serviciul dvs. respectă normele de protecţie a muncii?
Lucraţi în siguranţă şi sunteţi echipat/ă corespunzător (când manevraţi acele substanţe, inhalaţi din pulberile care există în aer?)...
Dacă lucraţi în condiţii total adecvate modului de lucru, riscurile de a suporta consecinţe negative sunt foarte mici.
Toate cele bune!
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister Nick ;)
Stea_căzătoare, serviciul dvs. respectă normele de protecţie a muncii?
Lucraţi în siguranţă şi sunteţi echipat/ă corespunzător (când manevraţi acele substanţe, inhalaţi din pulberile care există în aer?)...
Dacă lucraţi în condiţii total adecvate modului de lucru, riscurile de a suporta consecinţe negative sunt foarte mici.
Toate cele bune!
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister Nick ;)

Adevarat s-a inaltat
Pai ce sa spun...echipament de protectie am primit dar ideea este ca acesti aminoacizi vin in saci si trebuiesc varsati in alti recipienti de unde isi ea cantitatea dupa reteta. Ne dau masti de unica folosinta de acelea de fibra dar de multe ori nu mi-o mai pun...poate din cauza ca am ceva de facut urgent sau uit...deci nu prea o folosesc si ideea este alta ca dupe ce se golesc 4-5 saci se face mult praf in hala ce persista.De asta am intrebat pe termen lung daca im poate afecta cu ceva corpul...Multumesc ca nu mi-ai ocolit subiectul. Dumnezeu sa te binecuvinteze
Pai ce sa spun...echipament de protectie am primit dar ideea este ca acesti aminoacizi vin in saci si trebuiesc varsati in alti recipienti de unde isi ea cantitatea dupa reteta. Ne dau masti de unica folosinta de acelea de fibra dar de multe ori nu mi-o mai pun...poate din cauza ca am ceva de facut urgent sau uit...deci nu prea o folosesc si ideea este alta ca dupe ce se golesc 4-5 saci se face mult praf in hala ce persista.De asta am intrebat pe termen lung daca im poate afecta cu ceva corpul...Multumesc ca nu mi-ai ocolit subiectul. Dumnezeu sa te binecuvinteze
0
23-05-2010, ora 02:19
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa

Stea_căzătoare, în conformitate cu relatarea dvs., care a completat mesajul iniţial, vă pot spune că sigur sunteţi predispus la a fii afectat de substanţele cu care lucraţi, chiar foarte grav; mă refer mai mult la cele aflate în suspensie în aer (primul afectat este sistemul respirator, urmat de sistemul nervos şi cel endocrin, printre altele). Efectele negative se pot şi se vor evidenţia pe termen lung, aşa cum aţi dedus şi dvs. Manifestările pot fi foarte accentuate, ceea ce v-ar putea întrerupe activitatea ocupaţională. Deci... vă rog să utilizaţi echipamentul din dotare, cel de protecţie (faceţi tot posibilul să nu uitaţi).
Toate cele bune şi multe binecuvântări divine.
Cu respect,
Mr. Nick:-)
P.S. - În acest moment am observat că aţi postat întrebarea în cadrul secţiunii "îngrijire masculină"; aşa am dedus că sunteţi de sex masculin. Prima abordare a fost polivalentă - "lucraţi în siguranţă şi sunteţi ECHIPAT/Ă corespunzător", dar cea actuală, a doua, este strict univalentă (v-am vb la masculin) :-) Îmi cer scuze dacă deducţia este eronată. Mulţumesc pentru înţelegere!
Toate cele bune şi multe binecuvântări divine.
Cu respect,
Mr. Nick:-)
P.S. - În acest moment am observat că aţi postat întrebarea în cadrul secţiunii "îngrijire masculină"; aşa am dedus că sunteţi de sex masculin. Prima abordare a fost polivalentă - "lucraţi în siguranţă şi sunteţi ECHIPAT/Ă corespunzător", dar cea actuală, a doua, este strict univalentă (v-am vb la masculin) :-) Îmi cer scuze dacă deducţia este eronată. Mulţumesc pentru înţelegere!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Icontinenta fecala ciudata
- 0Bubite mici culoarea pielii de pe scrot pana pe varful penisului.
- 2Afrodisiace testate
- 3Afrodisiace
- 1O vena pe testiculul drept ca o pasta de pix
- 0Poziție greșita a capului
- 1Epilare definitiva barbati
- 0Durere in partea stanga jos a abdomenului
- 0Cu ce altceva pot înlocui Tribulus terrestris?
- 0Pete albe pe penis