Complex de multivitamine si minerale Centrum A-Zinc

30-11-2018
Verno
Nu este medic/terapeut
Verno
In speranta ca voi avea mai multa energie si nu voi mai simti asa tare somnolenta/oboseala pot sa iau un complex de multivitamine sisiCentrum minerale.Centrum A-Zinc pentru adulti daca fac tratament deja cu Rispolept Consta, Quetiapina si Prozac?Sau interactioneaza/dauneaza?Am voie?Ma gandesc ca sunt doar vitamine...cine stie /cunoaste mai bine ma poate ajuta?
Multumesc.
5 comentarii
0
01-12-2018, ora 16:08
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
De obicei sunt precauții la cei care au o hipersensibilitate la oricare din componenții produsului, la femeile gravide și cele care alăptează.
Dar pentru mai multă siguranță e bine să vorbiți cu psihiatrul care v-a recomandat tratamentul.
0
02-12-2018, ora 13:08
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Poti sa iei dar cate zile poti sa iei? 10 zile maxim. Si iti dau si pofta de mancare...
Mai bine vorbesti cu medicul tau si daca esti stabil de mult timp, poate iti mai scade din tratament.
0
02-12-2018, ora 13:44
Verno
Nu este medic/terapeut
Verno
De ce doar 10 zile?Eu am cumparat un borcanas cu mai multe pastilute de multivitamine.
0
02-12-2018, ora 14:30
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Trebuie sa iti iei vitaminele din mancare, nu din borcanas. Vorbeste cu medicul tau de familie. Vitaminele in exces nu sunt bune.
0
02-12-2018, ora 15:11
Verno
Nu este medic/terapeut
Verno
E adevarat doar ca nu prea imi plac legumele si nu prea mananc deloc si fructe foarte rar.Nu iau in exces ci doza zilnica recomandata.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Încă un studiu care pledează pentru suplimentele multivitaminice administrate la vârstnici
  • Pentru adulții sănătoși, administrarea zilnică de multivitamine nu scade riscul de deces
  • Suplimentarea cu multivitamine la adulții în vârstă - efectele asupra stării de spirit, stresului și singurătății
  •