Coagulare rapida sange
![Daniela1402](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna ziua, am un copil de 2ani i 9 luni si s-a lovit la cap izbindu se de pietricele in parc.
A sangerat, nu foarte mult dar atat cat sa curga putin spre gat.
Rana este superficiala, copilul este bine, insa as vrea sa va intreb ce semnifica faptul ca s a coagulat repede sangele?
In max 5 min de la accident am fost la doctorul de familie, care era langa parc si l au curatat, i au verificat rana..au spus ca e de mai mult timp rana, nu e de 5 minute..pt ca e coagulat deja sangele.
Coagularea rapida este in regula la un copil de varsta lui?
Mentionez ca dupa ce am iesit de la medic i a mai curs dar foarte putin sange in zona ranei doar. deci nu a sangerat mukt.
de asemenea..poate e relevant, copilul cica ar avea oasele foarte dense.
Va multumesc frunos pt eventualele raspunsuri
A sangerat, nu foarte mult dar atat cat sa curga putin spre gat.
Rana este superficiala, copilul este bine, insa as vrea sa va intreb ce semnifica faptul ca s a coagulat repede sangele?
In max 5 min de la accident am fost la doctorul de familie, care era langa parc si l au curatat, i au verificat rana..au spus ca e de mai mult timp rana, nu e de 5 minute..pt ca e coagulat deja sangele.
Coagularea rapida este in regula la un copil de varsta lui?
Mentionez ca dupa ce am iesit de la medic i a mai curs dar foarte putin sange in zona ranei doar. deci nu a sangerat mukt.
de asemenea..poate e relevant, copilul cica ar avea oasele foarte dense.
Va multumesc frunos pt eventualele raspunsuri
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9Injectiile.. esecul tratamentului
- 1Anticoagulant lupic pozitiv
- 0Probleme legate de coagulare - caut raspuns
Mai multe informații despre: tulburarea coagularii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: