chiuretaj sau operatie cu lambou+emdogain

29-10-2007
Alina M
Nu este medic/terapeut
Alina M
Hello,
Am nevoie de niste lamuriri suplimentare. Am o masea in partea dreapta jos, care a avut o coronita (pt ca medicul mi-a scoso-o intre timp si a curatat iar canalele:), la care am ceva probleme: dureri, fistule, antibiotice... Am inteles ca singura chestie care se poate face acum este un chiuretaj sau o operatie cu lambou + emdogain. Operatia cu lambou costa nu mai putin de 1400 lei, si mi se pare cam mult:( pentru o singura masea. Nu stiu ce sa aleg, am inteles ca o portiune din os nu mai exista, intre radacini... As avea nevoie de sfaturi, nu ma pot consulta cu medicul chirug pt ca este din Bucuresti si vine abia pe 9 nov., cand am programare. Astept ceva raspunsuri. as vrea sa stiu care sunt diferentele dintre chiuretaj si operatia cu lambou si care ar fi cea mai indicata, pentru ca nu vreau sa pierd maseaua.

Merci,
Alina
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul