cearcane la copil de 4 ani
Buna ziua, fetita mea de 4 ani jumate are cearcane foarte pronuntate, si as dori sa stiu care este cauza lor.
De o luna jumatate este pe tratament cu singulair si isoprinosine, datorita racelilor repetate ( 5 la numar incepand din vara ) majoritatea racelilor au fost cu febra mare si antibiotic. In plus, nu prea are somn, o conving foarte greu sa adoarma. Ar putea avea legatura cu cearcanele ei medicamentele luate sau e bine sa-i fac un ecograf, nu i-am facut niciodata si de multe ori spune ca o doare burtica. Ma poate ajuta cineva cu un raspuns?
multumesc
De o luna jumatate este pe tratament cu singulair si isoprinosine, datorita racelilor repetate ( 5 la numar incepand din vara ) majoritatea racelilor au fost cu febra mare si antibiotic. In plus, nu prea are somn, o conving foarte greu sa adoarma. Ar putea avea legatura cu cearcanele ei medicamentele luate sau e bine sa-i fac un ecograf, nu i-am facut niciodata si de multe ori spune ca o doare burtica. Ma poate ajuta cineva cu un raspuns?
multumesc
2 comentarii
Cearcanele la copil sunt o expresie a suferintei fizice;afectiunea respiratorie si faptul ca nu doarme au dus la aparitia lor. Numai bine
ghana, esti sigura ca nu e ceva pe fond psihic?char crezi ca durerea e organica?
Poate ii este frica de ceva..poate are cosmaruri...e clar ca nu se odihneste daca are cercana la 4 ani
Poate ii este frica de ceva..poate are cosmaruri...e clar ca nu se odihneste daca are cercana la 4 ani
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
Mai multe informații despre: cearcanele la copii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: