ce trebuie sa contina bagajul pt maternitate

03-08-2009
violeta83
Nu este medic/terapeut
violeta83
Sunt pe ultima suta de metri, in saptamana 37 si vreau sa am bagajul complet. am cautat indicii, dar la cate se posteaza pe net, trebuie sa iau un dulap intreg... Strictul necesar care ar fi? Ca nici sa am garderoba cu mine, dar nici sa-mi lipseasca ceva. Va multumesc
5 comentarii
0
03-08-2009, ora 17:22
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Cel mai bine ar fi sa il luati pe Dumnezeu in spital ca sa iesiti afara cu un copil sanatos. Acesta ar fi strictul cel mai necesar dupa pararea mea.
0
03-08-2009, ora 22:44
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Ufffffffffff, superb, pt acest mesaj te iert Scarface!
Dumnezeu este cel mai important, nu trebuie sa va luati toata garderoba;)
0
10-08-2009, ora 08:35
violeta83
Nu este medic/terapeut
violeta83
Scarface, Dumnezeu e mereu alaturi de mine. El are grija de bebelusul meu, de mine si sotul meu, si ne tine sanatosi. Pe Dumnezeu nu-l tii in bagaj.Dar multulmesc de mesaj...
0
12-08-2009, ora 22:10
Medicina naturista, complementara, alternativa
Bineinteles ca nu-l tineti in bagaj. Atat eu cat si domnul Scarface am vrut sa spunem ca NU va trebuie f multa garderoba, ci doar sa-l aveti pe Bunul Dumnezeu in inima si atat...va rog sa nu intelegeti gresit!

Sa va traiasca bebelusul, sa fie sanatos, intelept, si sa aibe mult noroc!
0
16-10-2009, ora 13:25
lili1990
Nu este medic/terapeut
lili1990
fiekre dintr noi trebuie sal purtam pe domnul cu noi indiferent ca esti sau nu ansarcinata.din cate stiu eu de la sora mea kre are deja o fetita ai nevoie de vata pansament pampers prosop sapun.nastere usoara
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
19-11-2024, ora 13:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Ovobank
Ovobank: Lider mondial în ovocite vitrificate
Fără liste de așteptare, cu matching genetic personalizat și certificări internaționale, oferim calitate, rapiditate și soluții unice. Echipa noastră te însoțește la fiecare pas pentru a-ți împlini visul de a întemeia o familie. Viitorul începe aici!
Vezi detalii
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Alte subiecte care v-ar putea interesa:

Mai multe informații despre: Pregatirile pentru nastere