Ce părere aveți de ceasurile inteligente care monitorizează functiile vitale și sănătatea?
De exemplu al meu face și EKG, verifica și tensiunea, pulsul, SPO2, temperatura și rata respiratorie.
Oare face EKG-ul bine?Că l-am făcut pe ceas și a ieșit normal(așa a ieșit și în urma cu un an la cardiolog)
L-am luat la prețul de 360 de la Vreau Chestii.
Sunt bune ceasurile astea?
Măsoară corect?Unii zic că da, alții zic că nu.
Știu că scrie la toate că nu sunt dispozitive medicale și au valoare orientativă.
Mai are cineva un ceas de genul?Cum va măsoară?
Oare face EKG-ul bine?Că l-am făcut pe ceas și a ieșit normal(așa a ieșit și în urma cu un an la cardiolog)
L-am luat la prețul de 360 de la Vreau Chestii.
Sunt bune ceasurile astea?
Măsoară corect?Unii zic că da, alții zic că nu.
Știu că scrie la toate că nu sunt dispozitive medicale și au valoare orientativă.
Mai are cineva un ceas de genul?Cum va măsoară?
4 comentarii
Buna ziua
Intrebarea de la care trebuie sa plecati este urmatoarea: care ar fi scopul acestei monitorizari continue/constante ?
Daca ea este necesara pentru evaluarea si supravegherea unei probleme medicale exista dispozitive medicale mult mai bune si masurarea trebuie facuta de profesionisti.
Daca este vorba de o anxietate monitorizarea constanta nu face decat sa agraveze suferinta.
Pentru alte scopuri, legate de un stil de viata sanatos astfel de dispozitive sunt suficiente: masurarea numarului de pasi zilnic etc.
Intrebarea de la care trebuie sa plecati este urmatoarea: care ar fi scopul acestei monitorizari continue/constante ?
Daca ea este necesara pentru evaluarea si supravegherea unei probleme medicale exista dispozitive medicale mult mai bune si masurarea trebuie facuta de profesionisti.
Daca este vorba de o anxietate monitorizarea constanta nu face decat sa agraveze suferinta.
Pentru alte scopuri, legate de un stil de viata sanatos astfel de dispozitive sunt suficiente: masurarea numarului de pasi zilnic etc.
Eu l-am luat pt că am tensiunea și pulsul crescut și că sa îmi fac periodic EKG, fiind cu greutate in plus.Am văzut că EKG iese bine că la doctor că am testat pe mai multe persoane.
E adevărat că poate tine în tensiune psihica un anxios dar asta e..eu mai am și alte probleme (puls crescut, tensiune, tahicardie) și de asta l-am luat..
E adevărat că poate tine în tensiune psihica un anxios dar asta e..eu mai am și alte probleme (puls crescut, tensiune, tahicardie) și de asta l-am luat..
Sincer la cat a costat, 360lei, nu cred ca este prea precis. Gandeste-te cam cat costa toate aparatele medicale care fac toate acele investigatii pe care le face ceasul. Pulsul poate il arata ok dar nu cred ca ekg-ul este asa precis, cred ca e cel mult aproximativ.
Cred ca mai util ar fi daca ti-ai lua o bicicleta asta daca sti sa mergi pe ea si sa faci regulat cate o plimbare.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
Mai multe informații despre: ceasul inteligent
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: