Ce fel de scabie, cine stie?

13-11-2017
Laurentiu1995
Nu este medic/terapeut
Laurentiu1995
Acum circa 2 luni de zile dupa ce am stat aproximativ 1 luna cu niste mâncărimi groaznice in zona genitală, degete etc, am ajuns la doctor cu mici noduli pe penis si testicul cam 8 la numar in total pe toata zona genitală si mi s a spus socant ca am scabie in conditiile in care ma spal de doua ori pe zi. Am facut un tratament cu benzinat de benzil si in cele din urma au reapărut mâncărimi in zona genital. Am fost la un alt medic unde mi a spus la fel ca am scabie, am facut iar tratament cu benzonat si la fel! Nu ma mai mananca printre degete, noaptea sau pe alte parti ale corpului dar in zona genitală mi se retrag acei noduli, apoi reapar fix in acelasi loc la un interval de maxim 1 saptamana si ma mananca groaznic, de ce ma scarpin, de ce ma mananca mai tare! Mai si precizez faptul ca pe capul penisului nu am absolut nimic, doar pe exterior am acești noduli care ma dispera efectiv! Va rog din inima sa ma ajutați daca aveti idee
3 comentarii
0
13-11-2017, ora 21:15
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Cauta in Bucuresti daca mai exista alt tratament impotriva scabiei, daca nu, procura-ti din strainatate.
Ai grija la regulile de igiena pe care trebuie sa le respecti atunci cand ai scabie.
0
13-11-2017, ora 23:56
Laurentiu1995
Nu este medic/terapeut
Laurentiu1995
Va Multumesc mult pentru raspuns dar eu inca sunt stresat ca daca defapt nu e asta. Adica e culmea la cum ma spal si cum sunt cu igiena
0
17-11-2017, ora 22:43
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Scabia are anumite particularitati. Daca ti-au spus 2 medici ca ai scabie, inseamna ca asa e. Nu ti-au zis sa te dai cu crema de la gat in jos?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: