Ce fel de scabie, cine stie?
Acum circa 2 luni de zile dupa ce am stat aproximativ 1 luna cu niste mâncărimi groaznice in zona genitală, degete etc, am ajuns la doctor cu mici noduli pe penis si testicul cam 8 la numar in total pe toata zona genitală si mi s a spus socant ca am scabie in conditiile in care ma spal de doua ori pe zi. Am facut un tratament cu benzinat de benzil si in cele din urma au reapărut mâncărimi in zona genital. Am fost la un alt medic unde mi a spus la fel ca am scabie, am facut iar tratament cu benzonat si la fel! Nu ma mai mananca printre degete, noaptea sau pe alte parti ale corpului dar in zona genitală mi se retrag acei noduli, apoi reapar fix in acelasi loc la un interval de maxim 1 saptamana si ma mananca groaznic, de ce ma scarpin, de ce ma mananca mai tare! Mai si precizez faptul ca pe capul penisului nu am absolut nimic, doar pe exterior am acești noduli care ma dispera efectiv! Va rog din inima sa ma ajutați daca aveti idee
3 comentarii
Cauta in Bucuresti daca mai exista alt tratament impotriva scabiei, daca nu, procura-ti din strainatate.
Ai grija la regulile de igiena pe care trebuie sa le respecti atunci cand ai scabie.
Ai grija la regulile de igiena pe care trebuie sa le respecti atunci cand ai scabie.
Va Multumesc mult pentru raspuns dar eu inca sunt stresat ca daca defapt nu e asta. Adica e culmea la cum ma spal si cum sunt cu igiena
Scabia are anumite particularitati. Daca ti-au spus 2 medici ca ai scabie, inseamna ca asa e. Nu ti-au zis sa te dai cu crema de la gat in jos?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 40Scabie nodulara ! Ajutor !
- 16scabie sau nu
- 1Scabie?
- 1Un sfat pentru SCABIE
- 4a mai avut odata scabie acum vreo 20 ani... acum din nou
- 0Scabie sau altceva ?
- 5Noduli pe organul genital asemanatori cu cei care ii aveam cand am avut scabie
- 1Scabie
- 2Scabie sau alergie?
- 3Scabie
- 2Post scabie sau reinfestare?
- 1Scabie
- 0Alergie Penis
- 4Tratament Scabie
- 2Tratament scabie
- 0Ajutati-ma. Este tot scabie sau poate fi alceva?
- 2Tratament scabie
- 1Scabie
- 1Cicatrice/gaura ramasa in urma scabiei
- 2Diagnosticare Scabie
Mai multe informații despre: Scabia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: