Ce este un RMN?
am un copilas de 8 luni suspect de hidrocefalie. Am facut un rmn in luna iulie apoi am repetet la 1 decembrie acelasi rmn. La consultul neurochirurgical de la Spitalul Marie Curie ne-a recomandat o angiografie, ca, dupa cum se vede pe rmn hidrocefalia este un efect secundar. Intrebarea este la ce perioada de timp se poate repeta rmn-ul avand in vederea varsta frageda. Va multumesc si astept un raspuns si la tel -*
(*modificat de admin)
(*modificat de admin)
buna ziua!in urma unei examinari irm la coloana cervicala am primit urmatorul rezultat:reducerea lordozei cervicale fiziologice, corpii vertebrali cervicali de dimensiuni si forma normale, cu structura normala;osteofitaza anterioara cervicala;discurile c5-c6 c6-c7 aplatizate si deshidratatemica hernie postero laterala stg a discului inter vertebral c5-c6cu compresiune tecala si radiculara stg si atingere radiculara dreapta, cu ingustare relativa de canal medular, diametrul antero posterior masurand la acest nivel 10mm;debord discal circumferential c6-c7 cu usoara compresiune tecala si atingere radiculara bilatelara;cordon medular cervical de aspect normal; concluzii:mica hernie de disc postero laterala stg c5-c6;debord discsl circumferential c6-c7;spondiloza cevicala;rectitudinea coloanei vertebrale. va rog frumos sa-mi explicati si mie cat de grava este problema si de ce sa ma feresc pt a nu se agrava situatia, vreau sa mentionez ca lucrez uneori in frig si curent si ma doare foarte tare coloana cervicala si umarul stang uneori si mana stanga.va multumesc anticipat!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
Mai multe informații despre: rezonanta magnetica nucleara
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: