carcinom renal cu celule clare
Mamei mele i-a fost extirpat rinichiul dreptiar la analiza patologica a reiesit carcinom renal cu celule clare, Fuhrman 4al rinichiului drept cu diferentiere sarcomatoida, care infiltraza tesutul adipos din hil. Stadiu pT3a, cod :M8310/3. Glanda suprarenala dreapta fara metastaze tumorale.
2 comentarii
CRISTINA eu sunt tot pacient si am avut aceeasi problema ca mama ta in 2008, si daca doresti poti da clik pe numele meu si imi trimiti pe privat o adresa de mail unde sa i-ti trimit informatii, povestea mea si cateva sfaturi care ii vor folosi mamei tale de care va trebui sa tina cont in continuare pt a-si proteja rinichiul ramas.
CRISTINA din ce oras sunteti? ce va spus medicul care a operat-o? ia dat vre-un tratament? sau doar sa urmareasca culoarea urinei sa stie daca functioneaza corect rinichiul, sa consume apa si sa mearga la baie macar la 4-5 ore, fara efort, ridicat etc...ai numarul meu in povestea mea ma poti suna cand doresti inclusiv mama ta trebuie ca ea sa aibe psihicul tare asta o va ajuta enorm deacum inainte.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2carcinom renal...disperata!!
- 31lamuriri - carcinom renal cu celule clare de gr. 4
- 8Tumora renala si metastaza pulmonara
- 56Carcinom renal
- 5Carcinom renal cu celule clare
- 0Carcinom renal stadiul
Mai multe informații despre: carcinomul renal
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: