carcinom nediferentiat

23-04-2010
adrianaadriana
Nu este medic/terapeut
adrianaadriana
Mama mea in varsta de 79 ani a fost operata cu foarte multi ani in urama de neoplasm mamar stang. Dupa 30 de ani a inceput sa aiba dureri la membrul superior stang si sa se umfle. Dupa un CT diagnosticul este masa tumorala supraclaviculara-parietala toracica stanga iar dupa un examen histopatologic raspunsul este carcinom nediferentiat. Va rog sa-mi spuneti daca la aceasta varsta suporta sa faca radioterapie si la ce spital ma sfatuiti sa merg? Am citit pe internet si despre metoda HIFU-HCU. Este cineva care a folosit aceasta metoda?
4 comentarii
0
22-06-2010, ora 19:49
claudiaalexandru
Nu este medic/terapeut
claudiaalexandru
buna adriana!ce ai facut cu mama ta ?ai fost la hifu-hcu?as vrea sa ma ajuti si pe mine te rog cu acest raspuns ca sunt in aceeasi situatie, bunica mea de 78 de ani are carcinom nediferentiat cu zone de necroza in stadiu 3(cancer pe col)am fost la fundeni si nu se mai uita niciun doctor la ea ca e batrana si problema este ca nici ea nu vrea sa mai traiasca pentru ca tocmai ce si-a pierdut fiica adica mama mea a murit de craciun anu asta de ciroza si zice ca nu mai are pentru ce sa traiasca!te rog frumos si din tot sufletul sami raspunzi si mie ca nu mai pot trece si peste pierderea bunicii la scurt timp dupa pierderea mamei, as vrea sa incerc cu aceasta clinica sau cu tratamente naturiste dar numi spune nimeni nimic!te rog frumos sami raspunzi si multa sanatate mamei tale!
0
26-06-2010, ora 15:35
adrianaadriana
Nu este medic/terapeut
adrianaadriana
buna claudia! am citit astazi problema ta cu bunica. eu mare lucru nu pot sa-ti spun decat ca nu am mai ajuns la hifu-hcu, am facut in schimb radioterapie la sp.militar bucuresti si in paralel pe lamga tratamentul dat de oncolog mama mea mai urmeaza tratamentul d-nei haimovich angela (citostatice naturiste + un sirop pentru stomac +un sirop pentru imunitate) si pot sa spun ca a suportat f bine radioterapia in sensul ca nu i-a fost rau.momentan se simte putin mai bine ca inainte, nu mai are dureri mari ci suportabile si nu mai ia calmante.cu metoda hifu dureaza prea mult pana te programeaza si din cauza varstei te refuza toata lumea. incearca cu tratamentul naturist al dnei haimovich -* si spunei povestea ta. multa sanatate si poti sa-mi mai raspunzi daca descoperi si altceva, sanatate!

(*modificat de administrator)
0
30-06-2010, ora 20:55
claudiaalexandru
Nu este medic/terapeut
claudiaalexandru
buna adriana!iti multumesc pentru raspuns dar eu pot sati spun ca nu am mai aflat nimic ca nu multi doctori se uita la varstnici si nici pe ea nu o pot convinge sa mai vina la spital, as vi vrut daca se poate sa iau legatura cu un doctor sai duc rezultatul biopsiei si sami dea un tratament naturist ca sa stiu ca am incercat sa fac ceva pentru ea ca ma doare sufletul cand vad ca nu mai are dorinta de a trai si cand observ ca incet incet se duce si bucuria mea ca mai am inca bunica si imi alina dorul mamei.poti sami dai un numar de telefon de la doctora cu care colaborezi te rog frumos poate ma ajuta si pe mine!iti multumesc si multa sanatyate mamei tale!
0
15-06-2011, ora 20:59
hurjei
Nu este medic/terapeut
hurjei
Buna. Ma numesc Daniela; tatal meu este grav bolnav, in urma cu o luna a fost operat de tumoare la pancreas, iar rezultatul biopsiei este CARCINOM NEDIFERENTIAT si LIMFOGANGLIONI REACITVI. Acum el face citostatice timp de 3 zile consecutiv la intervale de 2-3 saptamani si urmeaza un tratament naturist (fara prescriptia medicului); doctorii nu i-au dat sanse de viata de la operatie decat 5zile aproximativ, insa el traieste si acum, iar doctorul curent spune ca nu are sanse sa traiasca mai mult de 6luni; nu stim ce sa mai credem, insa vrem sa facem tot ce este posibil pentru binele lui..Imi poate spune cineva ce inseamna diagnosticul lui din biopsie in termeni mai liberi, ce tratament ar putea urma, ce putem face pentru el / daca se mai poate face ceva ? astept un raspuns. Multumesc anticipat.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.