Carcinom medular - tipic
Buna ziua,
Am avut tumoarea localizata la nivelul glandei mamare drepte, fara metastaza in limfonodulii regionali, cu grad de malignitate 1. Mastectomia a fost facuta in octombrie 2006, dupa care 4 sedinte de chimioterapie si 22 raze. Histopatologic era tumoara cu status negativ la receptori hormonali, cu grad de proliferare ridicata. Va rog sa-mi spuneti exista sanse de vindecare completa si n-ar trebuie sa beneficiez de tratamente ulterioare?
Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Am avut tumoarea localizata la nivelul glandei mamare drepte, fara metastaza in limfonodulii regionali, cu grad de malignitate 1. Mastectomia a fost facuta in octombrie 2006, dupa care 4 sedinte de chimioterapie si 22 raze. Histopatologic era tumoara cu status negativ la receptori hormonali, cu grad de proliferare ridicata. Va rog sa-mi spuneti exista sanse de vindecare completa si n-ar trebuie sa beneficiez de tratamente ulterioare?
Va multumesc anticipat pentru raspuns.
0 comentarii
Discuțiile despre tumori benigne și cancer au fost transferate pe:
Forumul Ghid-Cancer.ro - un proiect ROmedic destinat exclusiv acestui subiect.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Cancer pancreas, o poveste ce merită citită
- 0Cancer pulmonar ! Nu recomand radioterapia!! Oncologii sunt niste macelari fara scrupule!
- 0Interpretare biopsie tumora vezicală
- 0Chimio dupa mastectomie
- 0Cancer la plămâni stadiul 4 cu metastaze la picior
- 0URGENT Transfuzii de Sange
- 2Ajutati-ma! glioblastom grad 4
- 0Carcinom scuamos cavitate orala
- 0Colangiocarcinom
- 0Ajutati-ma ! Tumoare in jurul traheei si a arterei aorte, a suferit 2 infarcturi la activ.