ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale

cancerul de limba

21-08-2011
anca-eliza
Nu este medic/terapeut
anca-eliza
Buna ziua, sotuului meu i-a fost depistat un cancer la limba st.3 neoperabil in ianuarie 2011.a facut tratament cu radioterapie si 5 sedinte de citostatice, s-a simtit mai bine rana de sub limba se vindecase, a luat si in greutate, intr-un cuvint era bine.De trei saptaminimai precis cam de la inceputul lui august, a inceput sa resimta tumoarea si cam de 2 saptamini s-a umflat, avind si multiple rani la nivelul limbii si greutate la inghitit.Va rugam, sa ne spuneti daca in cazul sotului meu poate sa urmeze un tratamen naturist, hemeopat si la cine ne putem adresa pentru a-l urma si ce altceva mai putem face sa amelioram durerea si sa-i faciliteze inghitirea.am citit pe forum ca ceaiul de dragaica este foarte indicat, cum se prepara si modul de utilizare.Va multumim si asteptam raspuns.
4 comentarii
0
21-08-2011, ora 13:20
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
Anca ti-am scris un mesaj privat...citeste-l.
Sanatate sotului tau.
0
21-08-2011, ora 18:50
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Ceaiurile nu-l vor ajuta cu nimic...nu te baza numai pe ele..intoarceti-va neaparat la oncolog...si cere morfina pentru a-i calma durerile..
0
22-08-2011, ora 09:17
anca-eliza
Nu este medic/terapeut
anca-eliza
Va multumesc pentru raspuns, de fapt azi este programat la dr oncolog.astept cu nerabdare rezultatul o sa va tin la curent..O zi buna.
0
22-08-2011, ora 18:29
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
ca sa citesti un mesaj privat, vezi in dreapta sus -click pe "modificati profilul dvs"- si apoi, se deschide:
subiecte comentarii mesaje
iar tu, dai click pe mesaje...poate ai chiar mai multe.
Sper sa-ti fi explicat BINE.
Sanatate si numai bine.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: