Cancer renal cu metastaze pulmonare si hepatice

38 comentarii 1 2
0
15-01-2014, ora 12:23
mony 20
Nu este medic/terapeut
mony 20
Buna ziua, tatal meu a inceput de astazi a doua luna de sutent de 50 mg, am fost la spital pentru analize si as vrea sa va rog sa imi spuneti cam cum au iesit rezultatele pentru ca la spital nu mi-a spus nimeni cam nimic despre ele.Va scriu ce scrie pe rezultat : leucocite 6, 15 x 10^9/l neutrofile 65, 8% eosinofile 1, 0% basofile 0, 2% limfocite 25, 5% monocite 7, 5% neutrofile 4, 05x10^9/l euosinofile 0, 06x10^9/l basonofile 0, 01x10^9/l limfocite 1, 57x10^9/ monocite 0, 46x10^9/l hematii 4, 24x10^12/l
hemoglobina 10, 7g/dl hematocrit 34, 1% Volum mediu eritrocitar 80, 4 fl hemoglobina eritrocitara medie 25, 2 pg concentratie medie de hemoglobina eritrocitara 31, 4g/dl indice de distributie a eritrocitelor 48, 6 fl trombocite 355x10^9/l indice de distribuire a trombocitelor 10, 0% Volum mediu trombocitar 8, 4 fl
Biochimie Uree serica 60, 0mg/dl creatinina 1, 30mg/dl calciu seric 9, 14 mg/dl TGO 21 Ul/l TGP 26 Ul/lGama GT 35U/l Fosfataza alcalina 127U/l bilirubina totala 0, 4mg/dl.
Va rog din suflet sa imi spuneti cum sunt analizele si daca considerati ca ar trebui sa mergem cu tata la un alt control in alte sectii pentru tratament.Mentionez ca doctorul oncolog la externare nu ne-a spus nimic in legatura cu starea lui nici de bine nici de rau.Va multumesc din suflet!
l
0
15-01-2014, ora 21:04
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
MONY vad ca ai revenit: eu de cand nai mai intrat am mai avut si alte simptome: arsuri mari, nopti nedormite, greturi, stari de rau, mi se umfla fata, mi sa albit parul si barba, mi se crapa pielea la degete, fac bataturi usor, mi sa umflat burta, am inceput sa iau in greutate, am avut zile de constipatie si zile cand mia fost frica sa ies afara din cauza diareei, cateodata imi sangereaza putin gingia.
Legat de arsuri si de nodul in gat nu este de gluma pt ca din cauza aciditatii se poate face HEMORAGIE INTERNA SUPERIOARA asa ca daca tatal tau are arsuri intreabati medicul ce sa ia pt ca nui de gluma.
0
16-01-2014, ora 13:28
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
Marton tata, lasa medicamentele astea ca nu au nici un efect benefic ci te transforma din om in neom ! Incearca un tratament cu sare alcalina ( cand vei gasi), mergi inainte cu dieta cat mai vegetariana si cat mai crud cu putinta iar ca bauturi doar ceaiuri, apa plata Bucovina si sucuri de legume ! Nici un strop de bauturi dulci si acidulate, fara zahar cat mai mult ( la prajiturile de casa) si fara citrice in afara de putina lamaie in ceai, fara muraturi si carne rosie ! Cate o lingurita de bicarbonat intre mesele principale !

Sa auzim de bine !
0
16-01-2014, ora 21:41
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
STEVENS ai si tu putina dreptate, dar fara carne fara mancare diversificata, adica paine, fainoase, peste, fructe, zarzavaturi, legume, miere si multe altele fac ciroza din cauza tratamentului.
Este buna si putina dieta dar cu masura.Am cunoscut o persoana care a avut cancer pe rinichi ca mine in 2009 sa operat si dupa operatie a tinut diete si regimuri drastice, fara carne rosie, fara pui si fara multe si la un an nu sa mai putut face nimic avea metastaze in tot organismul si din 2010 se ODIHNESTE IN PACE.
Asta ma pus pe ganduri si combin cat pot mancarea si cu bune si cu rele, am cunoscut persoane cu cancer care au incercat tot felul de tratamente si in Romania si in strainatate SI CARE DIN PACATE TOT AU DECEDAT, asa ca eu incerc pe cat posibil sa am o viata normala alaturi de familie si cei dragi, eu am o vorba; toti vom muri intr-o zi conteaza cum traim.
0
17-06-2014, ora 13:05
mony 20
Nu este medic/terapeut
mony 20
Tatal meu a murit in data de 12 05 2014 si mi-au mai ramas 39 de pastile de Sutent de 50 mg.Daca este cineva care urmeaza acest tratament si are nevoie de aceste pastile eu vreau sa le dau.
0
17-06-2014, ora 13:08
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
CONDOLEANTE IMI PARE RAU SA AUD ASTA
DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA IN PACE
0
17-06-2014, ora 13:14
mony 20
Nu este medic/terapeut
mony 20
Multumesc, asta este crunta viata.Boala a fost mai puternica decat noi indiferent ce am facut pentru a invinge, ne-a invins ea pe noi si ni-la luat pe tata!Multa sanatate va doresc !
0
17-06-2014, ora 13:22
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
ASA este : O BOALA CRUNTA SI CARE CERE MULTA ENERGIE PT A LUPTA CU EA ATAT NOI PACIENTII CAT SI RUDELE NOASTRE.
Ma sunat fata unui bolnav de cancer caruia i sa recomandat sa faca tratament cu sutent dar pana i se face dosarul pana se aproba si restul dureaza o sai spun sa iti dea mesaj pe privat pt a discuta ea cu tine despre sutent. SE POATE?

Discuțiile despre tumori benigne și cancer au fost transferate pe:

Forumul Ghid-Cancer.ro - un proiect ROmedic destinat exclusiv acestui subiect.
38 comentarii 1 2

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Depistarea precoce a cancerului la femeie
  • Cancerul la sân – o amenințare care poate fi prevenită
  • Un dispozitiv nanometric ar putea depista și supraveghea evoluția cancerului
  • 1 din 10 supraviețuitori ai cancerului continuă să fumeze după diagnostic
  • Consumul ridicat de cafea a fost asociat cu creșterea riscului de cancer colorectal la bărbați
  • Cologuard - un nou test neinvaziv de screening pentru cancerul colorectal
  • Administrarea zilnică de aspirină scade riscul de cancer (meta-analiză)
  •