Cancer la stomac
Bună ziua,
Aş dori opinia/opiniile unui medic/medici. Mama mea a fost diagnosticată cu cancer din cauza unui lichid acumulat în stomac, n-aş putea preciza exact denumirea acestui tip de cancer. Cert este că a suferit mulţi ani de gastrită şi nu ştiu dacă acest fenomen are sau nu legătura cu boala ei. Momentan i se administrează morfină, după a doua sesiune de chimioterapie. Prima dată a fost operată, apoi a făcut chimioterapie iar acum face din nou, e foarte slăbită, de nerecunoscut. Întrebarea mea este dacă are şanse să se mai vindece din moment ce i se administrează morfină ? A slăbit 17 kilograme, deşi are doar 60 de ani, arată ca la 90. E groaznic să-ţi vezi părintele într-o astfel de situaţie şi să nu-l poţi ajuta. Mă rog la bunul Dumnezeu să facă o minune, s-o ajute să-şi revină.Dacă cunoaşteţi cazuri asemănătoare, vă rog spuneţi-mi cum au evoluat. Mulţumesc mult de tot.
Aş dori opinia/opiniile unui medic/medici. Mama mea a fost diagnosticată cu cancer din cauza unui lichid acumulat în stomac, n-aş putea preciza exact denumirea acestui tip de cancer. Cert este că a suferit mulţi ani de gastrită şi nu ştiu dacă acest fenomen are sau nu legătura cu boala ei. Momentan i se administrează morfină, după a doua sesiune de chimioterapie. Prima dată a fost operată, apoi a făcut chimioterapie iar acum face din nou, e foarte slăbită, de nerecunoscut. Întrebarea mea este dacă are şanse să se mai vindece din moment ce i se administrează morfină ? A slăbit 17 kilograme, deşi are doar 60 de ani, arată ca la 90. E groaznic să-ţi vezi părintele într-o astfel de situaţie şi să nu-l poţi ajuta. Mă rog la bunul Dumnezeu să facă o minune, s-o ajute să-şi revină.Dacă cunoaşteţi cazuri asemănătoare, vă rog spuneţi-mi cum au evoluat. Mulţumesc mult de tot.
1 comentarii
Scrie-ne exact diagnosticul de pe ultimul bilet din spital.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Cancer sau.?
- 9cancer gastric
- 8probleme cu stomacul
- 2Afectiune la stomac
- 3Helicobacter pylori - tratament 2 anmtibiotice si pansamentul gastric
- 11dureri de stomac si usturimi
- 7durere de burta - ce regim sa tin?
- 1Gol in stomac|intestine?
- 7Dureri stomac si scaun cu sange
- 3crampe stomacale
- 6mi-e rau noaptea! greata de la stomac, senzatie de voma!
- 5dimineata si seara imi forfote stomacul...
- 8neoplasm gastric - are sanse de supravietuire?
- 3De vreo 3 zile ma doare stomacul dupa-amiaza
- 0Stomac strangulat!
- 4Dureri acute de stomac
- 0Ameteala si rau la stomac
- 8dureri de stomac de la prea multe medicamente
- 1Pulsatii in stomac si durere
- 0Stomac alungit
Mai multe informații despre: Cancerul gastric Stomacul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Gastrita acuta
- Ulcerul gastric si duodenal
- Gastroenterita
- Aclorhidria si hipoclorhidria
- Cancerul gastric
- Hemoragia digestiva superioara - hematemeza
- Infectia digestiva cu Helicobacter pylori
- Stenoza pilorica
- Varsaturile (emeza, voma)
- Perforatia intestinala
- Posibilitatea depistării cancerelor gastrice asimptomatice prin intermediul biopsiei lichide
- Stomacul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: