cancer la san
de la ce varsta o femeie este expusa cancerului la san?
cand eram mica am avut cateva.. accidente. exista riscuri? am citit despre palparea sanilor..dar nu scria nimic de varsta.
cand eram mica am avut cateva.. accidente. exista riscuri? am citit despre palparea sanilor..dar nu scria nimic de varsta.
2 comentarii
buna.am vazut mesajul postat de M.D. ca dupa 30 de ani poti face cancer la san...de unde si pana unde aceasta afirmatie????ca eu am auzit de cineva..care avea doar 25 de ani si un san scos..acum ma gandesc ca poate a fost gresesala..nu stiu ce sa zic..si eu sunt ff ingrijorata..am doar 24 si...simt ca ceva e in neregula cu sanul meu.iar la doctor cand am fost..a iesit ok..apropo...stie cineva cum e la centrul sanador caci acolo am fost la eco...si mi-a iesit bine...aveau apa ratura super misto si nu cred ca avea vreun interes sa ma minta...dati-mi un sfat va rog..mi-e frik de doctori...nu vreau sa-mi spuna ca am cine stie ce...astept un semn de la voi...pup
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 97cancer de san
- 4Neoplasm malign, stadiul 2!
- 2alimentatie si tratament in cazul cancerului de san si plaman
- 3Cancer la san sau nu?
- 20Cancer san stadiul II
- 2s-a extins cancerul de san la toate organele interne, se mai poate face ceva?
- 4operatie cancer de san... cand se poate face o reconstructie?
- 10chimioterapie
- 0Cancer la san, va rog un raspuns.
- 41tumora la san lamuriti-ma
- 74cancer de san??
- 7cancer am aflat ieri
- 12Cancer la san
- 8noduli la san, cancer sau nu?
- 7frica de cancer
- 25Cancer la san - carcinom ductal invaziv
- 1Clinica cancer de san
- 3cancer la san
- 7Ajutati-ma cu interpretare Rezultat dupa Mastectomie Cancer de san si ce urmeaza
- 1Osteoporoza, cancer de san, ZOMETA (biofosfanat)
Mai multe informații despre: Cancerul de san
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: