Cancer la plamani - ce pot sa fac?

48 comentarii 1 2
0
24-05-2012, ora 22:30
miha 73
Nu este medic/terapeut
miha 73
Buna seara, tuturor.Va multumesc ptr. incurajare ca simt cateodata ca am nevoie, oricat de puternica incerc sa fiu, tot mai sunt momente cand cad cu moralul la pamant, dar ma incurajez singura, ma rog la Dumnezeu ca-ci sunt convinsa ca si El are partea lui buna in a-mi da forta si o iau de la capat. Am inteles ce m-ati intrebat in legatura cu diagnosticul meu, dar nu stiu daca m-a puteti ajuta descifrandu-l mai bine ptr. ca eu acum locuiesc si ma tratez in italia si este tot scris in italiana tot ce am reusit eu sa inteleg din copia cartelei mele clinice pe care am cerut-o, ptr. ca aici nici un medic nu iti spune gradul bolii si ca mai ai de trait atat sau atat. Nu aici incearca sa te incurajeze si nu vorbeste nimeni cu tine personal ci doar cu cei apropiati tie., dar eu cum sunt foarte curioasa din fire si cum este vorba de mine am incercat sa aflu cam despre ce este vorba. deci acum daca vreti va pot spune in mare pasii care i-am facut, dar daca vreti mai multe detalii v-a ttrebui sa le scriu asa cum sunt exacte pe diagnostic, doar ca nu stiu sa le traduc din termenii medicali foarte bine.
Anul trecut in aprilie m-am internat cu o durere toracica f. puternica pe carer am considerat-o o durere intercostala care imi taia respiratia.Facand acest contrtol la urgenta m-au intrebat daca am febra, daca tusesc si daca m-a mai durut. am spus ca nu simt nimic din toate acestea ci doar aceasta durere puternica sub. sanul stang care se transmitea la miscari mai bruste in spate la plaman.facandu-mi radiografia mi-au spus ca se vede o pata pe plaman.si le-am confirmat ca am avut o raceala puternica in iarna, dar nu am tratat-o decat cu paracetamol, ptr. ca in acea perioada alaptam pe cel micut si nu am vrut sa il intrerup, luand antibiotice. M-au internat imediat si in cele 4 zile cat am statacolo mi-au administrat ROCEFIN.Dupa aceste injectii am inceput sa am dureri f. mari la plaman, sa tusesc fff urat si cu sputa (cred ca am pronuntat corect), si aveam dificultati de respiratie. M-au trimis apoi dupa 20 ziile la un alt spital specializat pe boli pulmonare, am facut bronhoscopie, o biopsie, (mi.au luat dinb plamanul bolnav, cel stang.si am asteptat rezultatele.Nu a fost nevoie sa-mi explice f. multe ptr. ca in momentul in care mi-au spus ca trebuie sa ajung urgent la ONCOLOGIE a cazut cerul pe mine. Raspunsul era intr-un plic doar ptr. medicul oncolog, dar eu nu puteam sa astept confirmarea, asa ca am facut un lucru rusinos, am desfacut plicul cand am ajuns acasa si am descoperit aceste randuri :ADENSAMENTO LOBO SUPERIORE SINISTRO, (adica facand o traducere cat mai apropiata o pata pe lobul superior in stanga)
ADK POLMONE CON LESIONI SECUNDARIE PLEURICHE ( adk ( nu stiu ce inseamna) ceva legat de pleura) este f. greu sa incerci sa traduci din termenii medicali si mai ales sa traduci dintr-o limba straina.daca vreti mai exact am sa scriu poate data viitoare diagnosticul scris exact dar daca gasiti un expert sda-l traduca veti intelege mai bine.
Oricum sotul meu deja stia raspunsul. si pana la urma mi l-a spus. si am inteles ca la plamanul meu stang era deja lichid format dar nu f. mult si din cauza asta aveam dificultati la respirtatie.
Oricum in iulie am inceput sa fac chimioterapie cu aceste doua medicamente cred ca am inteles bine CISPLATINO SI ALIMTA. am incercat sa aflu ceva dar nu am inteles mare lucru decat, ca am simtit pe pielea mea, efectele nedorita in timpul acestor cure. Le terminasem prin sfarsitul lui noiembrie, intre timp am facut f., multe tomografii, din care a reiesit sa tumora a fost de 4 cm si s-.a micsorat la 2 cm. Ma asteptam sa mai fac o alta serie de chimio, care sa ajute la micsorarea si ma8i mult, dar din pacate cand am reincveput in martie sa refac controalele, ptr. ca intre timpa am facut tot ce se putea face, adica maomografie control ginecologic si ce mai trebuia, mamografia a iesit ok., dar la testul papanicolau a, iesit rau, am facut o biopsie care a confirmat ca e trotul in regula, dar ptr. siguranta mi.au mai facut o alta biopsie mai profunda din uter, la care astept deocamdata raspunsul si am reinceput din nou de martea trecuta din nou chimoterapia, de data asta mai puternica ptr. ca tumora a recrescut din nou la 3, 5 cm. Asta a reiesit din ultima tomografie pe care am facut-o in martie. acum astept raspunsul la un alt tip de tomografie mai profunda, nu prea le inteleg termenii dar, atat cat mi s-a explicat. si din cele care mi-au fost facut la oase ( ca sa vada daca s-a extins la sistemul osos ) mi-au spus ca inca nu.
Cu cicluyl de ch9imio care l-am facut au iuncercat sa tina celulele pe loc. EI mi-au spus ca nu am metastaza, dar eu citind hartiile vad alceva si nu prea inteleg bine despre ce este vorba. din cauza asta am spus ca nu ma descurajez.
La PRIMA SERIE DE CHIMIO FACEAM DOUA ZILE A CATE TREI ORE, APOI DUPOA 21 DE ZILE LE REPETAM, , acum insa fac o zi la fiecare 21 de zile si medicatie este doar de o ora si medicamentul se chiama TAXOTEREC. si binenteles cele care ti le pun ptr. greturi, stri de voma si altele. acum insa m-au atentionat ca voi avea dureri cumplite de oase, ceea ce s-a si intamplat si ca sa nu scada atat de rau celule albe mi-au dat de facut iinjectii care se chiama MYELOSTIM. abiam am facut prima sedinta, voi vedea cum decurg lucrurile de acum incolo.
oricum daca mai vreti sa ma intrebati ceva am sa incerc pe cat posibil sa va raspund. Si multumesc ptr. sfaturi am sa incerc sa vad informatia pe care mi-ati dat-o. va multumesc, o searta buna.
0
24-05-2012, ora 22:59
RaulDuke
Nu este medic/terapeut
RaulDuke
orice document sau informatie oficiala medicala ai, poti sa o treci si in italiana, caci inteleg fara prea mari probleme. o singura intrebare as avea: ti s-a mentionat cumva notiunea de EGFR (mutatie EGFR) sau vreun medicament numit TARCEVA sub forma de comprimate ?

in rest iti urez remisie completa, mult noroc si numai bine !
0
25-05-2012, ora 07:25
1Cenusareasa
Nu este medic/terapeut
1Cenusareasa
are cineva o varianta de tratament a cancerului superioara si ne-a scapat cumva ? un laureat la nobel care a fost trecut cu vederea ?

raul nenea !
Da ! sint destui. linus Pauling, Otto warburg, A Brewer
Caraghios estu matalutz a care crezi ca Chemo este stiinta. radiatiile sint de pe vremea lui Ion Creanga si nu a fost facut Double Blind.
Stai matale ghinisor, si nu da cu gura inainte. Cei de mai sus nu au fost medici si au luat premiul nobel pt medicina.
Cancerul nu e treaba de medicina. De asta RR Rife a vazut virusi in viata si nici un medic ce practica medicina nu a vazut unu. RR Rife nu a fost medic, dar a predat la medicina.
Asa ca stai ghinisor !
0
25-05-2012, ora 23:30
RaulDuke
Nu este medic/terapeut
RaulDuke
1Cenusareasa: dar mastectomia radicala a fost facuta double blind ? nu exista variante superioare sau inferioare de tratament al cancerului decat tot in cadrul oncologiei, care cu asa ceva se ocupa. de cand au descoperit oamenii ca CEVA, orice, ajuta in tratamentul acestei boli, au luat acel lucru si l-au pus intr-o disciplina pe care au numit-o ONCOLOGIE. iar oncologia nu se ocupa doar cu chimioterapie si nu s-a ocupat niciodata DOAR cu asta, chiar daca asta e folosit foarte des, pentru ca e utila foarte des. desigur ca nu fac obiectul oncologiei tampeniile si diverse visuri sau peroratii inutile ale unor nebuni... care nu functioneaza orice ar fi. poti sa listezi oricati cercetatori importanti din istorie, trebuie doar sa realizezi ca tu nu vei avea niciodata nici in clin nici in maneca cu nici unul dintre ei! altfel, ca sa stii si tu (care nu pari sa stii multe), premiul Nobel se da pentru STIINTA, iar medicina nu este o stiinta. si nici nu trebuie sa stie. are Plank o anecdota draguta pe tema asta. medicii doar aplica ce constata cei mai buni dintre cei mai buni oameni de stiinta.

trebuie sa te duci mai mult la scoala si, daca te ajuta intelectul, vei constata destul de repede ca vorbesti prea mult in comparatie cu cate stii. ca atare te va preocupa cat de mult ai de invatat si nici nu-ti va mai pasa atat de tare sa trancanesti fara rost. daca (cum e cel mai probabil) nu te ajuta intelectul nici un pic, vei continua sa faci ce faci si acuma: sa trancanesti imitand cu succes un bolnav de paranoia. du-te si tu la facultatea de medicina si vei intalni acolo tot felul de oameni care predau, nu doar medici: si fizicieni, si chimisti, si biologi, si ingineri chiar, si filologi si informaticieni, chiar si profesori de sport :D

sincer, pe ce iti sprijini toate ideile astea ale tale, ai stat putin sa cugeti ? nu cumva doar pe propria ta imaginatie + interpretarea stramba are unor texte desprinse de ici, colo ?
0
26-05-2012, ora 08:48
1Cenusareasa
Nu este medic/terapeut
1Cenusareasa
Frunza verde, mar rotat !
Ai intrebat daca cineva cu Premiul Nobel a facut ceva si ti=-a scapat. Si ti-am spus ca da ! Ti-au scapat !
Tu ai intrebat de premiul nobel, ca sa te dai rotunjel.. Tu ai scris:
" are cineva o varianta de tratament a cancerului superioara si ne-a scapat cumva ? un laureat la nobel care a fost trecut cu vederea ? "

Eu doar am raspuns ! care e treaba ? Nu e corect ca Otto Warburg a luat premiul nobel pt MEDICINA ? verifica pt anul 1931 !

Altadata nu mai pune intrebari, daca nu accepti un raspuns corect.
Mmai degraba verifica ce ai intrebat si stai ghinisor !
Apreciez gluma cu facutul medicinii ahhahah !
Esti mare ! adica eu s a ma descalific singur ?
Nu puiule ! Eu sint mai mare decit atit ! dar gluma e buna. E cum ai zice colonelului s a faca scoala de sergenti ( tu ai facut armata ? ) hahahah
Buna ! bata-te norocul !
0
26-05-2012, ora 15:20
RaulDuke
Nu este medic/terapeut
RaulDuke
ok, asa, warburg a luat nobel. insa nu pentru vreo cercetare directa in domeniul cancerului. la fel a luat si Peyton Rous in 66, pentru ceva cu legatura mult mai mare si o cariera mult mai apropiata de taramul problemei cancerului. si multi altii. muncile lor au contribuit foarte mult la ce reprezinta oncologia de azi. totusi niciunul dintre ei nu a descoperit, stai tu linistit, nici o metoda generala de vindecare a acestei boli, ci doar au facut pasi inainte pentru intelegerea mecanismelor acestei boli.

iti promit ca oricat de imbecil ai fii, oricat de ingusti ti-ar fi ochelarii tai de cal pentru care pentru mine nu poti sa te situezi decat undeva intre un gandac de bucatarie si materia aceea albicioasa care ti se acumuleaza in coltul gurii cand ti-e foarte sete, o mare parte din toate pacatele mintii tale slabe calitativ vor fi spalate daca faci un singur gest, si anume: citeste o carte numita "Imparatul tuturor maladiilor". a luat Pulitzer in 2011, parca, si cred ca de anul acesta o gasesti si in librariile noastre, tradusa in limba romana. facand asta, vei avea si tu o minima idee despre stradania incredibila pe care a dus-o umanitatea ca sa inteleaga ceva, si mai ales ce poate face, in acest domeniu, al luptei contra cancerului.

P.S.: ce fel de persoana scrie, pe forumuri, insiruirea de litere "hahahah" ??? ce vrea sa insemne asta ? incercai sa zici ca razi sau ai avut un accident vascular cerebral ?
0
27-05-2012, ora 07:45
1Cenusareasa
Nu este medic/terapeut
1Cenusareasa
Nu e chiar asa !
Otto Warburg a luat doua premii Nobel si legate Strict si direct de cancer.
El a descoperit ce este cancerul.
Punct !
Omenirea o fi studiat ! ca alta treaba n-are ! dar problema daca a studiat ce trebuie. ca la cancer s e pare ca au studiat aiurea. Cum zic batrinii aici la mine " cauta calul de batrin la capatul celalalt ".
Multumesc de recomandare oricum, dar la mine cancerul nu mai este un mister. Deloc !
Ma ingrozesc ce vad s iprin ce trec acesti oameni. Din pacate, las a ce au mai scump, Sanatatea, pe seama medicilor care s e ocupa de.. boli.
E diferentza de la cer la pamint. Ba chiar se intereseaza daca este ceva nou. Da ! Este nou, dar ei il cauta intr-un loc ce exploateaz a cancerul ( este cea mai profitabila activitate unama - chimicale de la chemo, vindute cu cit s e vind, costa sub un dolar si sint folosite ca insecticide in US ).

Chemo a adus peste un miliard de victime. Ce rost mai are sa se mai faca o singura data macar, pe un singur nenorocit ?

Cancerul nu apare si nu poate trai in mediu alkaline. Atit ! Doar faci asta si scapi de cancer.
De asta a luat Otto ptremiul nobel.
Este si o organizatie pe dos, cu Otto Warburg in revers. pe dos si am intilnit foarte multi profesori la oncologie.
0
27-05-2012, ora 13:18
RaulDuke
Nu este medic/terapeut
RaulDuke
oi fi, dar ce spui tu nu se potriveste cu realitatea. incepand de la credinta ta ca warburg a "descoperit ce este cancerul" care este o enormitate si o minciuna, pana la problemele tale cu alcalinitatea. confuzi ce se intampla in placa Petri cu ce se intampla in biologia in vivo: sa zici ca in mediu alcalin respectivele celule mor este un truism (daca stii ce e ala); evident ca MOR pentru ca sunt celule VII si orice celula vie moare la niste variatii prea mari ale homeostaziei (iarasi, daca stii ce e aia). dar oricine propune sa "alcalinizeze" organismul uman este un tampit care nu stie nici primul lucru despre fiziologie si cum functioneaza si la ce poate sa reziste corpul uman. am mai zis-o: pH-ul omului este FOARTE PUTIN ALCALIN, aproape 7, 4 pH, si NU VARIAZA PREA MULT !!! la nici o unitate de pH in sus sau in jos, SE MOARE ! poti sa intelegi chestia asa ? poti sa intelegi ca NU SE POATE SA ITI ALCALINIZEZI MEDIUL INTERN ? ce e in intestinul tau sau ce urinezi NU E MEDIUL INTERN ! mediul intern inseamna practic ce se afla in sangele tau si spatiul tau interstitial, tesuturile si inclusiv locurile unde fie ia nastere fie tinde sa se raspandeasca aceasta boala, cancerul ! nu ai cum sa alcalinizezi nimic !
0
29-05-2012, ora 22:24
1Cenusareasa
Nu este medic/terapeut
1Cenusareasa
Multumiri pt ton !
Ca nu mai aratai uman.

Coane, treaba este altfel un pic si nu ai sapat adinc.

pH nu este la fel peste tot. In stomac avem unul, in duoden s e face corectia , la mincare, ajunge ge in colon iar mare datorita fermaentatiilor.
La saliva avem un pH, la urina altul, la singe altul si mai este unu IN INTERIORUL CELULEI, O mai fi si altele, ca nu ma intereseaza.. Singele unui terminal de cancer e mai acid de peste 100 ori decit normal. Si ar trebui s a stii asta. daca nu, vei afla ! ca sint date chiar la voi in gradina. dar este o mica smecherie. Rubidium si cesium au ceva ce nu au celalalte elemente. Rb si cesium sint lasate in interiorul celulei canceroase, pt ca sint confundate cu Potassium ( potassium ajuta la transferat glucoza, pt cei din Valea lui Ion ).
99 din principiu este aici. Parte a practica este mai complicata, dar odata aduse cele mai alkaline elemente pe pamint inauntru, chiar acolo unde are loc termentatia aducatoare de moarte
Celula canceroasa nu va cauta potasium pt transferul glucozei, pt ca este impresia ca are.
Celula canceroas a moare de foame. Nu de la alkalinititate, cum cred ca a reiesit din ce am scris eu asa duios.
Eu nu sint cumnatul lui Otto Warburg si potzi sa zici ce vrei despre el.
Dar cert este ca Nieper a vindecat pe Presedintele Ronald Reagan asa.
Eu am invatat metoda si am adus un element care creste viteza. daca as fi mai tinar, as face mai des. asa ma ocup doar de cunoscuti, ca eu am alte treburi de facut.
Eu stiu bine ca nu potzi varia pH la singe, omule ! Esti turc ? variaza un pic si revine iar la valoare dinainte.
Incet trebuie aduis a la canceros de la 6, 5 la peste 7. Da, incet, in doua 3 luni si mereu stabilesti stacheta mai sus.
Da, stiu ca s e mioare bine daca sint variatii de pH si sint mecanisme ce reguleaz a raportul acid / baza.
Dar ce te freaca pe tine grija ca eu cresc de 100 ori alkalinitatea in celulel cancerroase. Rubidium si cesium le gaseste, din cauza sarcinii electrice.
In singe nu s e modifica. Se modifica pH in jurul tumorei, dar devastarea este in celula. INAUNTRU !
Si nu mai repeta, ca stiu ca o mierlesti la variatii de pH.

Eu nu stiu termeni medicali si nu ma intereseaza. Ca eu nu ma bag in medicina si nici s a fac polemica. Eu vreau doar s a atrag atentia ca o pisica s e poate jupui in mai multe feluri.
Tendinta medicinii este s a prezinte numai un drum. Si acela cu gropi.
Vor gasi solutia cei care cauta ? Desigur ca da ! Ca eu am gasit.
Eu pot lua pe unu in stage 4 si in 5 saptamini e dus din tumori este 80 %, CEL PUTIN. La care nu a trecut, mai fac odata.
Dar eu nu sint concurentul medicinii si nu ma intereseaza daca este salvare sau nu. Sa caute cercetatorii, ca de asta sint cercetatori.
Mai repet, este crestere de pH, usoara si greoaie.
dar uciderea incepe din INTERIORUL CELULEI CANCEROASE, nu de afara cum faceti voi cu chemo.
Eu pot intra in celula ! Am voie ? Sigur ca am ! hahahah
Numai bine ! Pe mine nu ma intereseaza medicina ta ! Si nici a altora. Eu omor doar cancerul. E cum unu care stropeste de gindaci nu s e pricepe la biologie deloc si nu si-a dat doctoratul. El stopeste si gindacii mor. asa fac eu. ca este unu care numara picioarele la larvele paroase.. e treaba lui !
Un gindac paote fi impuscat, ca in westul salbatic, sau il omori cu un slap, ca in brazilia. Nu trebuioe s a stii biologie pt asta.
Dar cred ca aici nu m-ai ineteles. ca moarte a vine din interiorul celuleli si nu de la lichidele alkaline din corp. Moarte a vine din interior si asta e cuvintul cheie. Rb si cesium INTRA !
0
30-05-2012, ora 01:13
RaulDuke
Nu este medic/terapeut
RaulDuke
m-am oprit la "sangele unui bolnav de cancer e de 100 de ori mai acid decat al unui om normal"! nu cred ca face sa trec mai departe decat aceasta imbecilitate fara margini:

1 - daca pretinzi ca ai MINIMUM de cunostinta despre chimie sau fizica, ar trebui deci sa stii ca de 100 de ori mai acid decat al unui om normal, care, probabil ca nu stii, dar iti zic io si tu verifici, are un pH undeva intre 7, 3 si 7, 4 (deci mereu PUTIN ALCALIN), ar insemna, pe o scara logaritmica asa cum este acea a pH-ului (la matematica nu am pretentii la tine, dar iarasi, va trebui sa verifici!), atunci de 100 de ori mai ACID ar insemna un pH al sangenului doar putin de tot peste 5, deci 5, 3 - 5, 4; ei, cat de retardat sa fii sa scoti pe gura sau din taste o porcarie ca asta ?

2 - citeste si tu undeva (revin la wiki, e potrivita pentru tine, nu iti trebuie mai mult!) despre termenul de ACIDOZA (sau acidosis, daca vrei sa fii vestic :D) si constata ca un om MOARE FOARTE REPEDE din aceasta cauza, aproape imediat ce pH-ul sangelui ajunge foarte putin sub 7, uneori nici macar.

3 - prin "mediul intern" se intelege numai ce e in SANGE si spatiul intracelular, nu ce e in tubul digestiv, vezica urinara, sinusuri sau mai stiu eu ce; probabil ti se trage ideea asta de la o obsesie legata de cancerul de colon, care nu e singurul care exista. cancerul se hraneste din PROPRIA vascularizatie, deci cu sange, ca oricare alt tesut si deci se supune regulilor mediului intern !

mai invata !
0
30-05-2012, ora 03:04
1Cenusareasa
Nu este medic/terapeut
1Cenusareasa
deci cu sange, ca oricare alt tesut si deci se supune regulilor mediului intern !

mai invata !

Nu puiule ! Cancerul se hraneste NUMAI CU GLUCOZA. PUNCT !
Nimic mai mult ! Este o caracteristica generala a parazitilor.
Celulel canceroase fac energia din fermentarea glucozei.
Vine acelasi singe, dar alege numai glucoza ce este trecuta peste membrana cu potassium.
Un purice ia singe de la un ciine, dar e alt animal. Puricii nu latra.

Lasind gluma, aici este marea diferentz a si aici este definitia reala a cancerului. Din pacate, fermentatia este ireversibila.
Cantitatea de acid lactic de la acest proces risipitor. este arma de ofensiva. Tot acest acid va da si dureri groaznice la sfirsit.

Da, acolo ar trebui s a fie pH. La 7, 4 nu este cancer. Cum nu sint hipopotami la Broscauti, judetul Botosani.

Administrarea intravenoas a poate ajuta o crestere, dar e temporara. Mai practica solutie este de dus durect la cancer cu DMSO si secat sursa de acid lactic.

Ti-am zisc ca eu nu citesc Wiki ! La cancer e de partea inchizitiei. E exact pe dos. iar altceva nu m-ar interesa. Sa ma uit ce contine Viagra ? Nu ma intereseaza !
0
30-05-2012, ora 22:25
RaulDuke
Nu este medic/terapeut
RaulDuke
am inteles ca tu nu citesti, nu ai invatat, nu te documentezi. tu doar STII :D imi plac genul asta de oameni. doar iti imaginezi ceva, cu mintea ta de sub 6 ani, si te repezi sa zici sus si tare ca e adevarat. asta e filozofia ta!

ca sa-ti continui antidemonstratia cvasipermanenta: tu ai, macar asa, pentru tine si de curiozitate, ca propriul tau subiect de experimentare, vreo METODA DE A MASURA pH-ul ? propriul tau pH l-ai masurat vreodata ? pentru cineva atat de nenorocit incat sa incerce porcariile tale, ai vreo metoda astfel incat sa urmareasca aceasta variatie ipotetica a pH-ului, eventual cat e el inainte de tratament, in timpul, si dupa ? sau nu ai nevoie de asa ceva, mergi tot pe ideea ca, deh, "cat imi imaginez io, atata e! n-am nevoie de dovezi" :D cum e ?
0
30-05-2012, ora 23:27
1Cenusareasa
Nu este medic/terapeut
1Cenusareasa
Eu nu masor pH la nimeni. Daca are cancer e jos !
De ce l-as masura eu ?
savantii ce pisici mai fac ?
De ciit nu mai citesc pt ca stiu deja. Eu sint in virsta si cu experienta. Nu are rost sa citesc ca voi, cei tineri, ca japonezii au gasit o proteina sau o gena si urmeaz a sa se experimentez e pe oameni. Eu nu caiut. Eu am gasit !
M-am documentat bine cind eram tinar si frumos.
Se pare ca acum macar pui intrebari rationale.
Si iti raspund pe masura.
Eu nu am metode de masurat nimic. Eu stiu ca cel cu cancer e acid si ca are cancer. ca e pH 6, 7 sau 6, 8 nu ma intereseaza ! Pt ca o valoare exacta nu am ajuta cu nimic. Stiu doar ca cu cit va trece mai repede la 7, 34 si peste, cu atit sansa e mai mare. ma focalizez de a=l scpate de acolo si a-l duce la 7, 4 !
Si iti mai spun ceva ce ar face sa lesine oricine. Eu nici nu vad pacientul. Nici nu stiu cum arata. Va parazitez pe voi, medicii, s a vad cita masa tumorala are si daca e aproape de ceva vital. daca e la plaminil la ficat, la ce o fi, nu prea ma intereseaza. Ma intereseaza Masa.
Stiu ca esti rautacios, dar eu sint deja o encilopedie in domniu. C e stiu eu este fara egal. Eu stiu partea practica si dusa jos la a zice pacientului cite linguri de solutie sa ia si cind. Ce e in lingura este bine dozat, in balanta cu toate. Asta se cheama, in limbaj vulgar, EXPERIENTA.
Din toate, mi-am facut un model, l-am incercat, l-am testat si merge.
E adevarat ca eu nu masor nimic, dar asta nu inseamna ca nu stiu. Nu trebuie sa daui pantalonii jos la fiecare s avad ce are intre picioare. Cred ca deja stiu.
Eu nu sint, in ultimul timp, un om de stiinta. Am fost mai demult. Acum sint un speculant. Eu stiu sa citesc o lucrare stiintifica ( mai rar acum ) si speculez idei la care el nu s-a gindit niciodata. Sint un parazit stiintific ? Intr-o oarecare masura, da ! Eu am fost tarre in inventii si in inventii se fura idei de la altii in mod normal.
Ei habar nu au de aplicatia ta.
Speculantul intelectual este poate profesia me a acum. mai am si una reala, de facut pies e pt avioane, dar o termin pe ultima anul acesta.
Ai dreptate ca nu citesc mult acum. hai sa zicem ca aplic ce am citit inainte ( afara de revistele porno ).
In rest s a stii ca sint multumit. Din obisnuinta tot mai speculez idei. De exemplu am aflat de la un fost medic peruan cum lucreaz a tandemul DMSO-MSM in singe. Omu' si-a prezentat lucrarea, am fost apoi la Casino, dar acolo am vazut ceva ce el habar nu are. Acest tandem se poate folosi la oxigebarea zonelor bolnave. Lucreaz a exact ca Haemoglobine, in parale;l cu haemoglobine. Imi trebuia asta, ca cei ce au fost in chemo au haemog. jos. El nu stie de asta ! Si nici nu a spus asta.

Alt exemplu :

Cei drogati cu bani baga cocaina incet, pusa in soseta, cu MSM.
fac administrarea prin calcii. fantastic ce am gasit acolo. calciiuul lucreaz a ca o pompa si multe minerale intrau asa pe vremuri cind mergea omul descult.
Cu prima ocazie, am administrat clorura de Rubidium cu MSM prin calcii. Perfect ( eu, ca ceilalti vraci, nu avem voie sa intepam pielea pacentului - ei cred ca fara injectare, nu vom ave a niciodata densitatile terapeutice ).
Am aflat asta cu calciiul de la un politzai care se plingea ca nu sint semne la unii dropgati, ca administreaz a prin calcii si nu ami au intepaturi in venele de la mina.

Acum esti multumit ? Eu sint speculant acum. Speculant de idei !
da, de facut test nu fac, pt ca eu nu trebuie sa justific salariul. Eu nu iau bani.
Daca trebuie, ii trimit la voi sa va parazitez. sa mai fie si un lup mincat de oaie !

Sper sa fie calr ! Eu nu sint dusmnmanul medicilor. Eu doar va ignor. Si asta pt ca nu am nevoie de voi, nu de altceva. Nu am fost bolnav decit de o boala. Inca am o boala pt femeile asiatice. In rest, sanatos tun !
0
31-05-2012, ora 00:08
RaulDuke
Nu este medic/terapeut
RaulDuke
omule, tu nu stii niste chestii elementare, cum ar fi ce e aia alcalinitate, ce sunt acizii, ce sunt bazele! a trebuit sa te certi cu mine o saptamana ca sa afli cat e pH-ul normal al omului si inca insisti ca exista oameni VII cu pH de 6, 7 sau 6, 8; nu ai habar ca pentru a avea pH de 7, 4 sau chiar putin mai mult, e suficient sa vorbesti foarte mult sau sa inspiri foarte adanc si des! nu stii ce sunt aia ioni sau ce sunt solutiile chimice.

sunt, ca atare, foarte increzator in faptul ca ai enorm de multe informatii, ca esti o superenciclopedie umana. dar ma tem ca enciclopedia asta e plina numai de minciuni si lucruri false. nu ai raspuns la cele mai elementare intrebari puse de un om care are cel putin cunostinte generale si nimic mai mult despre stiinta, in general, si putin mai mult despre biologie umana.

ma bucur pentru tine ca fizic nu ai fost si nu esti bolnav. sunt medic insa, si chiar daca ma ocup cu cancerele, daca nu stiu si nu ma ocup cu nimic pe lumea asta, sa recunosc multe tipuri de boli si de oameni bolnavi, asta cel putin POT, pentru ca am petrecut foarte mult timp printre tot felul de bolnavi, deja de multi ani incoace. asa ca asculta-ma cand iti spun ca NU esti pe deplin sanatos: ai din pacate o boala din acel tip de boli care NU IL SUPARA APROAPE NICIODATA PE BOLNAV ! evident ma refer la o boala psihica... nu e sub forma de injuratura, nu o doresc ca pe o jignire. daca eram psihiatru, puteam sa iti fac si o incadrare potrivita, conform DSM IV. nu sunt si chiar daca eram, pe internet nu puteam sa te ajut. pot doar sa te rog sa stai de vorba cu un medic de pe oriunde, daca nu iti plac medicii in general, poti doar sa stabilesti o intalnire direct cu un psihiatru, evitand alti internisti sau medici de familie, si sa-i spui cateva dintre toate lucrurile astea. fa lucrul asta pentru binele tau, nici macar nu o sa te coste prea mult, dar s-ar putea sa iti fie foarte folositor si sa capeti un ragaz de a te intoarce si tu putin printre oamenii normali... s-ar putea sa ai niste surprize interioare enorme ! de pierdut nu ai foarte multe insa... deci merita!

eu insumi m-as suspiciona de a fi un nebun mai mare decat tine, pentru ca doar ma contrazic cu tine. deci cine contrazice un nebun, nu poate fi nici el departe. totusi natura profesiei mele mi-a impus ca, de cand am terminat facultatea, sa trec prin cateva examinari psihiatrice si psihologice periodice, aflandu-ma in afara oricarui pericol imediat, cel putin momentan.

I beg you, get yourself checked !
0
31-05-2012, ora 07:55
1Cenusareasa
Nu este medic/terapeut
1Cenusareasa
sa fii iubit !

Sint bine, coane ! Eu am o virsta la care nu mai are rost s a citesc revista Pompierului, sau revistele voastre ca s-a descoperit o proteina in Japonia.

Fii atent cum viorbesti. este o vorba romaneasca ce zice.
" la omul batrin decit sa-i intorci vorba, mai bine ii intorci falcile ! ". hahahaha
0
31-05-2012, ora 09:08
RaulDuke
Nu este medic/terapeut
RaulDuke
iti intorc ce vrei, dar repet: este pentru BINELE TAU ! la enormitatile pe care le spui, e imposibil sa nu fii bolnav psihic; poate totusi boala nu e atat de avansata incat sa nu mai existe cale de intoarcere sau incat sa nu accepti ca un simplu control NU STRICA ! deci, te rog, pana nu faci un minim astfel de check-up, nu poti spune ca "esti sanatos", pentru ca, stii si tu, stie toata lumea, aceasta boala NU il deranjeaza pe purtator.

repet: PENTRU BINELE TAU !
0
31-05-2012, ora 15:35
1Cenusareasa
Nu este medic/terapeut
1Cenusareasa
Poate ca de acum ajunge !
e cum vrei tu !
0
31-05-2012, ora 20:27
RaulDuke
Nu este medic/terapeut
RaulDuke
ok, nu-ti face probleme. chiar daca aici discutam despre cancer si situatii conexe, suntem totusi o comunitate (chiar daca virtuala) care ne ocupam cu suportul pentru orice sufera de o boala cronica si cauta ajutor, chiar daca foarte specific nu putem merge mult mai departe...

deci numai bine si ne auzim dupa ce vii cu vesti de la medic! iti tinem pumnii !

Discuțiile despre tumori benigne și cancer au fost transferate pe:

Forumul Ghid-Cancer.ro - un proiect ROmedic destinat exclusiv acestui subiect.
48 comentarii 1 2

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.