cancer de endometru

08-11-2008
olariu_elena
Nu este medic/terapeut
olariu_elena
am fost operata in 10 aprilie 2008, iar de atunci simt o greutate a piciorului stang si ma doare la efort este adevarat ca are legatura cu operatia sau boala ?
4 comentarii
0
08-11-2008, ora 15:54
Dr. Bociu Crina
Obstetrica-ginecologie, Londra
Dr. Bociu Crina
este foarte posibil să fie în legătură cu operaţia, mai ales dacă de exemplu ţi-au fost scoase grupe limfatice importante, sau manevraţi nervii în timpul operaţiei
0
10-11-2008, ora 08:38
olariu_elena
Nu este medic/terapeut
olariu_elena
va multumec, am avut evidare a 5 ganglioni iliaci, oare are in timp legatura cu un cancer osos?
0
03-09-2009, ora 21:08
olariu_elena
Nu este medic/terapeut
olariu_elena
Am avut o sora de 59 ani. nu-mi pot gasi linistea cum lucrand in invatamant an de an la inceputul anului scolar isi facea analiza sangelui , avand in septembrie 2007, 7531 leucicite in sepembrie 2008, 6435 leucocite, iar in iulie 2009, a ajuns la urgenta duminica si a iesit pe la morga miercuri, decesul fiind cauzat de o leucemie acuta, avand un numar de leucocite de 207000, fara ca in perioada septembrie 2008 -iulie 2009 sa se observe acest lucru, atat cat cu doua zile inaintea zilei de duminica sa fie la medic pentru
ca s-au umflat tare piciorelesi a fost trimisa acasa cu un banal antibiotic.
de ce se moare in Romania din nestiinta? neglijenta sau noi o dam pe soarta.
ATAT DE REPEDE SA CREASCA NUMARUL DE LEUCOCITE ? citisem ca 80% se poate supavitui cel putin cinci ani, oare de la depistare la moarte sa fie numai TREI ZILE ?
0
15-09-2009, ora 22:37
olariu_elena
Nu este medic/terapeut
olariu_elena
Buna seara, am 57 ani, am avut o histeretomie totala in aprilie 2008, de la oa vreme, seara imi ard talpile si simt un zgomot permanent in ureche, adorm foarte greu , credeti ca poate avea o legatura cu un cancer de endometru sau operatia ?

Discuțiile despre tumori benigne și cancer au fost transferate pe:

Forumul Ghid-Cancer.ro - un proiect ROmedic destinat exclusiv acestui subiect.

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: