Bunici sau Cresa
Bună ziua! Am o mica nedumerire, am un copil de 1 an și 7 luni si trebuie sa încep munca. În tot acest timp copilul meu a fost crescut strict de mine fără a avea nici un ajutor din partea bunicilor. Am fost paznic zi și noapte având grija de el mai mult singura tatăl fiind la munca mare parte a timpului. Când eram însărcinată nu a avut mila de mine nimeni am făcut cumpărături pana în ultima zi. Acum părinții din partea soțului vor sa las copilul la dânșii și sa îl vad odată la 1 săptămâna sau 2 sapt, soacra nu dorește sa vina la noi, ei în prezent locuiesc în alt oraș. Eu nu vreau sa le dau copilul dat fiind ca nu mai ajutat cu nimic, din contra îl chemau pe sotu meu când eram însărcinată sa mănânce la ei fără mine iar eu ma chinuiam singura cu totul cu gătitul cu curățenia. Părinții mei muncesc fiind mai tineri singura soluție rămânând creșă sau renunțarea mea la munca. Bona nu îmi permit momentan cu un salariu minim pe economie pe deasupra stau și cu chirie. Sunt într-o mare dilema și aștept sfaturile dvs.
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
Mai multe informații despre: Bunicii si educatia copilului
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: