Bunica mea
Buna ziua!
Va scriu in legatura cu bunica mea. Trebuie sa va spun ca are 88 de ani. Zilele trecute a avut de 2 ori niste episoade extrem de neplacute, constand in ameteala foarte puternica, dublata de o "prabusire" a intregului corp. Ea a perceput durata acestei ameteli ca fiind de ore. Eu totusi cred ca au fost niste minute sau zeci de minute bune. Prima oara s-a intamplat ziua, nefacand nimic special (ma refer la miscari bruste), iar al doilea episod, mult mai intens, s-a petrecut spre ziua, din somn, la cateva zile. Vazuta de medicul de familie, i s-a spus ca nu e nimic grav. Analizele sunt bne, inclusiv glicemia (92). Tensiunea usor cam mare (17 cu 10 dupa a doua criza, insa la cabinetul medical 12 cu 8).
Va rog sa-mi spuneti ce ar putea fi, sunt ingrijorata, ea nu e langa noi, sta in provincie, e singura mea bunica in viata, si vreau sa o ajut cumva!!
Cu multe multumiri pentru rabdare!
Va scriu in legatura cu bunica mea. Trebuie sa va spun ca are 88 de ani. Zilele trecute a avut de 2 ori niste episoade extrem de neplacute, constand in ameteala foarte puternica, dublata de o "prabusire" a intregului corp. Ea a perceput durata acestei ameteli ca fiind de ore. Eu totusi cred ca au fost niste minute sau zeci de minute bune. Prima oara s-a intamplat ziua, nefacand nimic special (ma refer la miscari bruste), iar al doilea episod, mult mai intens, s-a petrecut spre ziua, din somn, la cateva zile. Vazuta de medicul de familie, i s-a spus ca nu e nimic grav. Analizele sunt bne, inclusiv glicemia (92). Tensiunea usor cam mare (17 cu 10 dupa a doua criza, insa la cabinetul medical 12 cu 8).
Va rog sa-mi spuneti ce ar putea fi, sunt ingrijorata, ea nu e langa noi, sta in provincie, e singura mea bunica in viata, si vreau sa o ajut cumva!!
Cu multe multumiri pentru rabdare!
1 comentarii
Ar fi bine sa mergeti la un medic internist care va poate recomanda o monitorizare Holter a tensiunii arteriale si activitatii cardiace, pentru a depista modificari tensionale si ale ritmului cardiac care pot produce simptomatologia mentionata si in functie de care, se poate stabili un tratament; este posibil sa fie vorba si despre accidente ischemice tranzitorii, ar fi necesar si un consult neurologic; numai bine
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Cat se ia Molekin Imuno?
- 3Protocol donare sânge 2008
- 9Transpirație excesiva in timpul atacurilor de panica
- 2Tratament pentru sedentarism
- 1Beta hcg- pot avea incredere?
- 0Lista analizelor de sange care trebuie sa se faca anual
- 2Rivotril de 0.5 mg pentru insomnie
- 1Transpir foarte mult si miros neplăcut aproape tot timpul
- 3Vibratii resimtite in corp
- 2Trombocite scazute