buna ziua domnule doctor
as vrea sa va intreb si eu ceva in legatura cu pneumotorax total
sotul meu are de 5 zile aceasta boala descoperita si este internat.in spital i se da urmatorul tratament pt boala aceasta:theofilina300 o data pe zi ranitidina 2 ori pe zi si decasept 3ori pe zi i se mai face o perfuzie in care i pune glucoza si genta cu penicilina la 12h
intrebarea mea ar fi urmatoarea:cu tratamentul de mai sus sar face bine?
daca nu spunetimi dumneavoastra ce ar trebui facut?
si dumneavoastra la ce spital sunteti medic in bucuresti daca am vani ati putea dumneavoastra sa va ocupati de sotul meu?are 25 de ani
sotul meu are de 5 zile aceasta boala descoperita si este internat.in spital i se da urmatorul tratament pt boala aceasta:theofilina300 o data pe zi ranitidina 2 ori pe zi si decasept 3ori pe zi i se mai face o perfuzie in care i pune glucoza si genta cu penicilina la 12h
intrebarea mea ar fi urmatoarea:cu tratamentul de mai sus sar face bine?
daca nu spunetimi dumneavoastra ce ar trebui facut?
si dumneavoastra la ce spital sunteti medic in bucuresti daca am vani ati putea dumneavoastra sa va ocupati de sotul meu?are 25 de ani
1 comentarii
stimata doamna, doctorul care v-a dat sfaturi nu lucreaza in Bucuresti, ci in Canada.Daca sotul nu se simte bine internati-l intr-o clinica de chirurgie toracica.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Plamani afectati de infectie
- 1Pectus excavatum la adulți - chirurgi români?
- 0Experienta mea de dinainte și după operatia de stern infundat
- 0Ref. rezultat CT fara substanta de contrast
- 0Stern infundat - as avea sanse la scoala de subofițeri de poliție?
- 0Costectomie
- 1Durere piept
- 1Vreau sa mi tai 2, 3 coaste pe o parte si pe alta
- 0Pneumotorax in urma cu 7 ani, ma jeneaza locul unde a fost tubul si sus la umar
- 0Pneumotorax