Buna ziua, imi ziceti va rog si mie daca glicemia pe stomacul gol 103 este mare?
Buna ziua, imi ziceti va rog si mie daca glicemia pe stomacul gol 103 este mare?
Adica trebuie sa ma ingijorez?
Am luat-o si la o ora dupa masa si era 130 si acum vreo 10 zile iar pe stomacul gol si a fost 100.
Adica trebuie sa ma ingijorez?
Am luat-o si la o ora dupa masa si era 130 si acum vreo 10 zile iar pe stomacul gol si a fost 100.
3 comentarii
4
28-02-2020, ora 19:19
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Bună seara!
anxiar,
Ai o glicemie bazală modificată. NU ESTE NORMALĂ! Cu siguranță ar fi cazul să te îngrijorezi și să ACȚIONEZI, acum, cât modificarea pare a fi în stadiu incipient.
Îți recomand să repeți analiza la un laborator precum Synevo sau SynLab. Dar pe lângă glucoza serică, fă-ți și hemoglobina glicată (HbA1c). OBLIGATORIU! Determinarea hemoglobinei glicate oferă o estimare retrospectivă a statusului glicemic, independentă de ritmul circadian, dietă și alte fluctuații tranzitorii ale concentrației glucozei în sânge.
După ce faci analizele, mergi cu ele la un medic internist bun, sau la un medic diabetolog. Dacă locuiești în București, poți merge la o consultație la Dna Dr. Ţigănişteanu Constanţa (tel. mobil personal: 0725.524.672), Centrul Medical Eurosanity, Calea Plevnei, nr. 44, sector 1 - Bucureşti (în zona Liceul Cervantes - Vasile Pârvan).
Multă sănătate și mult succes.
Toate cele bune,
Mr. Nick
anxiar,
Ai o glicemie bazală modificată. NU ESTE NORMALĂ! Cu siguranță ar fi cazul să te îngrijorezi și să ACȚIONEZI, acum, cât modificarea pare a fi în stadiu incipient.
Îți recomand să repeți analiza la un laborator precum Synevo sau SynLab. Dar pe lângă glucoza serică, fă-ți și hemoglobina glicată (HbA1c). OBLIGATORIU! Determinarea hemoglobinei glicate oferă o estimare retrospectivă a statusului glicemic, independentă de ritmul circadian, dietă și alte fluctuații tranzitorii ale concentrației glucozei în sânge.
După ce faci analizele, mergi cu ele la un medic internist bun, sau la un medic diabetolog. Dacă locuiești în București, poți merge la o consultație la Dna Dr. Ţigănişteanu Constanţa (tel. mobil personal: 0725.524.672), Centrul Medical Eurosanity, Calea Plevnei, nr. 44, sector 1 - Bucureşti (în zona Liceul Cervantes - Vasile Pârvan).
Multă sănătate și mult succes.
Toate cele bune,
Mr. Nick
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4interpretare analize: fier, glicemie, hematologie, limfocite
- 3Aloe Vera ajuta sa scada glicemia
- 5este normal ca glicemia sa fie 105mg/dl la un copil de 10 ani?
- 5din cauza caderilor de glicemie mi-e frica sa plec de acasa fara mancare la mine
- 20interpretare analize-ajutor!
- 2Glicemia 148
- 7catre ORL: ametesc dimineata
- 5interpretare analiza: limfocite, glicemie, colesterol, trigliceride, proteine
- 1Test glicemie
- 0Test de glicemie
- 7neconcordanta intre hemoglobina glicata si valorile glicemiei
- 2Glicemii ciudate
- 7Valori glicemie anormale?
- 6Diabet? - glicemie 112 pe nemâncate
- 3Scaderi si cresteri de glicemie Rog Ajutor!
- 3Oare e diabet zaharat? Sunt foarte speriat
- 4Glicemie mare inseamna automat diabet ?
- 1Cat adevar este aici ?
Mai multe informații despre: glicemia masurarea glicemiei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: