Bronsiolita acuta bebe 4 luni
Bună ziua. Bebelușul nostru de 4 luni a contactat o bronșită /bronsiolita de la frățiorul lui mai mare. A făcut febra la debut, o singura data, 38.6, tușește când sec, când productiv, are un weezing pronunțat. Înainte sa ajung cu el la medicul de familie, i-am administrat Prospan 2, 5 ml de 2 ori pe zi, Bebe Biosept 4mlx3 și aerosol cu ser fiziologic 3 mlx2. Am fost cu el la medic și mi-a prescris tratamentul standard: Amoxicilina 4mlx2, Eurespal 4 mlx2, Algin 3 mlx2. Am administrat antibioticul și situația nu s-a îmbunătățit după 3 administrări, am continuat cu Prospan în loc de Eurespal și Algin nu i-am dat încă. Tusea e șuierătoare, parca nu se mai desprinde.
Spuneți-mi va rog ce bronhodilatator ii pot da?Medicul nu mi-a prescris niciunul.
Ca probiotic ce îmi recomandați? în condițiile în care bebe înghite cu greutate siropurile, le scuipa imediat cum le simte gustul.
Antibioticul e ok?
Va mulțumesc mult!
Spuneți-mi va rog ce bronhodilatator ii pot da?Medicul nu mi-a prescris niciunul.
Ca probiotic ce îmi recomandați? în condițiile în care bebe înghite cu greutate siropurile, le scuipa imediat cum le simte gustul.
Antibioticul e ok?
Va mulțumesc mult!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Bronsiolita pe fond astmatiform la copil de 5 luni
- 2Bronsita acuta
- 6Copil de 10 luni...bronsiolita acuta, anemie, diaree
- 2probleme secretii nazale
- 0Bebeluși de 2 luni jumatate cu bronsiolita acută a.
- 2Bronsiolita acuta bb 10 luni
Mai multe informații despre: Bronsiolita acuta
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: