Bronsiolita acuta bebe 4 luni

29-11-2018
Valesta
Nu este medic/terapeut
Valesta
Bună ziua. Bebelușul nostru de 4 luni a contactat o bronșită /bronsiolita de la frățiorul lui mai mare. A făcut febra la debut, o singura data, 38.6, tușește când sec, când productiv, are un weezing pronunțat. Înainte sa ajung cu el la medicul de familie, i-am administrat Prospan 2, 5 ml de 2 ori pe zi, Bebe Biosept 4mlx3 și aerosol cu ser fiziologic 3 mlx2. Am fost cu el la medic și mi-a prescris tratamentul standard: Amoxicilina 4mlx2, Eurespal 4 mlx2, Algin 3 mlx2. Am administrat antibioticul și situația nu s-a îmbunătățit după 3 administrări, am continuat cu Prospan în loc de Eurespal și Algin nu i-am dat încă. Tusea e șuierătoare, parca nu se mai desprinde.

Spuneți-mi va rog ce bronhodilatator ii pot da?Medicul nu mi-a prescris niciunul.
Ca probiotic ce îmi recomandați? în condițiile în care bebe înghite cu greutate siropurile, le scuipa imediat cum le simte gustul.
Antibioticul e ok?

Va mulțumesc mult!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: