Bronhopneumonie
Buna seara. mama mea are 90 de ani, dupa o internare in spital de 7 zile pt. probleme cu stomacul, a venit acasa si cam dupa 3 zile au inceput simptomele unei bronhopneumonii diagnostic confirmat la spital unde am adus-o cu ambulanta. problema mea este ca tratamentul pe care il face in spital da rezultate bune, dar doamna doctor dupa 4 zile vrea sa o trimita acasa. doresc sa aflu cit timp trebuie sa i se administreaze antibioticul CEFORT CARE I SE ADMINISTREAZA LA SPITAL 5, 7, sau 10 zile. deoarece chiar cu insistente doamna doctor vrea sa scape mai repede de mama, iar eu vreau sa o conving cu argumente sigure ca durata tratamentului de 4 zile nu este suficient si ca atare sa ramina in spital pentru un tratament complect.
multumesc pentru raspuns
multumesc pentru raspuns
1 comentarii
Hristos a Înviat! Medicul curant este cel care poate evalua starea actuală a pacientului și decide expernarea acestuia în cunoștiință de cauză și pe propria răspundere. Cred că îi va fi trecut la recomandări continuarea tratamentului cu Cefort pe cale orală câte zile crede că este necesar pentru vindecarea bronhopneumoniei. Nu ați primit recomandările la externare? Întrebați ce tratament urmează să primească pentru acasă. Oricum, nu îmi pot exprima părerea fără să am o idee despre analizale pacientei, starea sa actuală, rezultatele investigațiilor imagistice și altele. Medicul curant este cel care decide schema de tratament și când pacientul este gata de externare. Dacă mai aveți întrebări vă răspund cu drag! O zi liniștită!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3dupa tratament cu perfuzii si antibiotice... doarme cam mult
- 5Ce ma fac? Un an de la bronhopneumonie si nu ma simt bine!
- 107Neoplasm bronhopulmonar - observatii. Urgent!
- 3Bronhopneumonie
- 5bronhopneumonie copil 2 ani si 10 luni
- 5Tumora bronhopulmonara T4, N2, Mx
- 6Bronhopnemonie
- 1Intrebare - bronhopneumonie si lobi pulmonar sa blocat și nu ii poate dilata
Mai multe informații despre: bronhopneumonia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: