Bonilash

27-02-2020
ioanaela
Nu este medic/terapeut
ioanaela
Bună tuturor, a încercat vreo cineva serum-ul de gene Bonilash? Păreri va rog
2 comentarii
3
02-03-2020, ora 13:20
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Bună ziua!

Ionela1998,

Bonilash este un produs cu ingrediente active foarte interesante. Ar trebui să fie foarte bun. Rezultatele pot fi diferite de la o persoană la alta, însă.
Am consultat cu mare atenție lista de ingrediente, sinergia este extraordinară, și, crede-mă, știu foarte bine ce spun. Dacă te interesează îmbunătățirea aspectului genelor și sprâncenelor, cred că se merită să îl încerci, atât pot spune.
"Serul are la bază substanța activă bimatoprost - stimulent eficient pentru creșterea și îndesirea sprâncenelor, a fortificării și a sănătății lor, precum și asupra intensității culorii naturale a sprâncenelor. Compoziția sa, îmbogățită cu ingrediente precum Widelash, proteine de mătase hidrolizate, biotină (vitamina H), întăresc fibra și rădăcina firului de păr și cresc sinteza keratinocitelor acestuia, îmbunătățind rapid aspectul și starea sprâncenelor, le accelerează creșterea, îndesindu-le și îngroșând structura firelor de păr. Mai mult, complexul natural din 11 plante, caracteristic pentru medicina Orientului Îndepărtat (Angelica dahurica, Angelica gigas, Camellia sinensis, Capsicum annuum, Lithospermum erythrorhizon, Lycium chinense, Morus alba, Pinus palustris, Polygonum multiflorum, Rubus coreanus, Sophora flavescens) îmbunătățește circulația sanguină, reducând căderea părului și stimulând creșterea acestuia".
Dacă te decizi să îl folosești, să o faci corect, musai, urmând îndeaproape instrucțiunile din prospectul însoțitor.

Multă sănătate și mult succes.
Toate cele bune,
Mr. Nick
0
09-03-2020, ora 22:15
iulianachiper
Nu este medic/terapeut
iulianachiper
este bun bonilash
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.