Boala pulmonara sau viroza
Buna ziua. Va deranjez cu o problema cu care ma confrunt de cateva zile. Totul a inceput cu o durere de spate acum o saptamana cand am venit de la munca. Am crezut ca e ceva trecator, am luat un calmant, m-am intins si s-a ameliorat. Dupa o zi, au inceput mici intepaturi in gat, tuse si o stare generala mai putin buna. Am luat doar ceaiuri cu miere si lamaie. A doua zi am fost surprins de o ploaie torentiala care m-a udat pana la piele si in plus, in metrou, am stat peste 30 minute asa, plus cu aerul conditionat rece. Seara am inceput sa ma simt rau, stranut, tuse puternica cu expectoratie, probleme de respiratie mai ales in pozitia culcat, nas si ochi care curgeau continuu. Am ramas acasa 3 zile, m-am tratat cu paracetamol, pastile de supt si ceaiuri calde cu miere. Parca s-au ameliorat putin problemele de nas-ochi, dar persista tusea productiva, dificultatea de expirare in special si oboseala profunda. Am facut test covid PCR, azi am primit rezultatul negativ. Mentionez ca nu sunt in tara, nu am posibilitatea de radiografii si alte investigatii amanuntite. Sufar de alergie la polen si praf si am deviatie de sept nazal. Va rog sa ma ajutati macar cu o parere, stiu ca nu se pot da diagnostice pe forum. Va multumesc frumos.
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: