Bilet de trimitere de la medicul de familie.

25-08-2020
LorelaiClaudia
Nu este medic/terapeut
LorelaiClaudia
Buna seara.Am si eu o intrebare.Sufar de atacuri de panica si am cerut de la doctorul de familie o trimitere la psihiatrie, am fost dar nu m-a ajutat cu nimic, doamna doctor psihiatru a avut un comportament urat la adresa mea iar acum vreau sa apelez la alt medic. Mai pot cere o trimitere?
9 comentarii
1
25-08-2020, ora 21:48
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Ce- nseamnă comportament urât? Fii mai explicită. Nici- un medic nu are voie să aibă un comportament neadecvat. Poate nu aveai atac de panică, ci altceva. Cine ți- a pus diagnosticul? Si la mine vin persoane care cred că au o anumită tulburare pentru ca au citit ei pe internet si în momentul în care fac evaluare sa se constate că au anumite simptome, dar nu suficiente pentru a fi o tulbùrare. De obicei pentru atac de panică poți să mergi și la un psiholog clinician pentru evaluare, iar pe baza rezultatului faci psihoterapie si dacă e nevoie iei si medicamente. Dacă într- adevăr medicul s- a purtat urât și nu a respectat deontologia profesională, poți cere trimitere în altă parte. Dar va trebui sa argumentezi medicului de familie ce anume te- a deranjat.
0
26-08-2020, ora 11:00
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Buna ziua. Daca v-a luat trimiterea, sunati la medicul de familie si intrebati cand va mai poate da alta trimitere.
0
26-08-2020, ora 11:45
LorelaiClaudia
Nu este medic/terapeut
LorelaiClaudia
Multumesc frumos. Am intrat, am spus că eu cred ca am atac de panica si nici nu am apucat sa continui pentru ca mi-a pus reteta cu 2 medicamente in brate. Totul a durat maxim 5 minute. De aceea, imi doresc sa incerc la altcineva si pentru asta as avea nevoie de trimitere pentru ca nu imi permit sa merg altfel.
0
26-08-2020, ora 14:47
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Ce medicamente v-a dat, domnisoara?
0
26-08-2020, ora 17:48
Psihologie, București
De aceea am menționat că ar fi bine să faci evaluare la un psiholog clinician, pentru ca ai timp mai mult pentru evaluare și îți pune si un diagnostic sigur.
0
26-08-2020, ora 18:36
LorelaiClaudia
Nu este medic/terapeut
LorelaiClaudia
Adică psihoterapeut?
0
26-08-2020, ora 18:49
Psihologie, București
Clinicianul poate fi și psihoterapeut, dar nu-i obligatoriu. Uitați-vă la competențe. Un clinician are mai multă experiență în evaluare. Dar ar fi bine să fie și psihoterapeut pentru că pe baza evaluării puteți face și psihoterapie dacă e cazul.
0
26-08-2020, ora 18:55
LorelaiClaudia
Nu este medic/terapeut
LorelaiClaudia
Eu am gasit o doamna doctor medic primar în psihiatrie.
0
26-08-2020, ora 20:23
Psihologie, București
Dacă e un medic în care ai încredere e perfect. Urmează indicațiile dumneaei și comunică- i orice schimbare de dispoziție, ca să poată urmări evoluția ta în funcție de tratamentul ales. Apoi ai răbdare, pentru că ai nevoie de 2- 3 săptămâni ca tratamentul să înceapă sa- și facă efectul.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul