bebele meu nu vrea laptele praf
buna bebele meu are 3 luni si 2 saptamani si vreau sa i dau in completare lapte praf, dar nu vrea. doctorita mi-a zis sa i dau lapte praf topfer. nu stiu ce sa fac.
2 comentarii
Buna ziua!
In primul rand, de ce este nevoie de completare? Nu se satura copilul?
Sau nu creste suficient in greutate? Faptul ca refuza formula de lapte praf nu este un lucru neobisnuit. Multi sugari refuza laptele praf, deoarece sunt obisnuiti cu gustul laptelui matern, care este cel mai pretios aliment din lume.
Ati facut proba suptului (cantarire inainte si dupa supt/24 ore) pentru a vedea cati ml de lapte ia copilul/masa? Daca nu, puteti incerca in primul rand asta, pentru a vedea exact daca este suficienta cantitatea de lapte matern.
In cazul in care copilul nu se satura si nu creste suficient in greutate fiind alaptat exclusiv, puteti incerca sa apelati la un consultant de lactatie, care va poate oferi niste sfaturi despre cum va puteti mari secretia lactata.
In cazul in care copilul trebuie neaprat sa fie hranit mixt (lapte de san + formula), nu trebuie sa va ingrijorati daca nu accepta Topfer. Aceasta formula este intr-adevar preferata de catre medici, deoarece este BIO. Insa nu de putine ori am vazut sugari care sa o refuze, dintr-un motiv sau altul. Puteti opta pentru o alta formula, adaptata varstei desigur.
Discutati cu pediatrul dumneavoastra despre toate acestea.
O zi buna!
In primul rand, de ce este nevoie de completare? Nu se satura copilul?
Sau nu creste suficient in greutate? Faptul ca refuza formula de lapte praf nu este un lucru neobisnuit. Multi sugari refuza laptele praf, deoarece sunt obisnuiti cu gustul laptelui matern, care este cel mai pretios aliment din lume.
Ati facut proba suptului (cantarire inainte si dupa supt/24 ore) pentru a vedea cati ml de lapte ia copilul/masa? Daca nu, puteti incerca in primul rand asta, pentru a vedea exact daca este suficienta cantitatea de lapte matern.
In cazul in care copilul nu se satura si nu creste suficient in greutate fiind alaptat exclusiv, puteti incerca sa apelati la un consultant de lactatie, care va poate oferi niste sfaturi despre cum va puteti mari secretia lactata.
In cazul in care copilul trebuie neaprat sa fie hranit mixt (lapte de san + formula), nu trebuie sa va ingrijorati daca nu accepta Topfer. Aceasta formula este intr-adevar preferata de catre medici, deoarece este BIO. Insa nu de putine ori am vazut sugari care sa o refuze, dintr-un motiv sau altul. Puteti opta pentru o alta formula, adaptata varstei desigur.
Discutati cu pediatrul dumneavoastra despre toate acestea.
O zi buna!
Buna seara.
Care este motivul pentru care s-a recomandat administrarea unei formule de lapte in completarea alimentatiei naturale?
Care este motivul pentru care s-a recomandat administrarea unei formule de lapte in completarea alimentatiei naturale?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2beau exagerat de mult.lapte
- 2fetita de 13 luni, de mai bine de 2 saptamani nu maninca decit lapte (si acela noaptea)
- 4Diane 35 impotriva acneei dar in acelasi beau si mult lapte dulce...
- 2Bebe de 9 luni refuza mancarea si laptele
- 3bebe 8 luni refuza mancare
- 3copilul meu nu vrea sa manance
- 3durere de burta dupa ce bea lapte
- 0Bebe 11 luni refuza sa manance
- 0Bebelusul meu de 2 luni jumate refuza formula de lapte
- 0Lapte stricat
- 2Nu vrea sa mai manance nimic doar lapte
- 18Bebe 3 luni mananca putin
- 2Probleme cu mancarea
- 0Bebe nu mănâncă suficient
- 3Bebe 2 luni nu mănâncă