Bataturi pe talpa
![Deux23](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna ziua, de mai bine de un an si ceva am “capatat “ o batatura pe talpa. Intial nu ma durea, dar asta toamna am incercat eu cu plasturi si cred ca de aici incepe chinul. A inceput sa ma doara si sa nu mai pot merge bine, am trecut print’o operatie iar dupa o luna si un pic de la operatie, batatura este iesita iar si la fel de dureroasa.Am incercat toate cremele si solutiile recomandate de medici si nu rezolv nimic.
Ma puteti ajuta cu un sfat?
Multumesc
Ma puteti ajuta cu un sfat?
Multumesc
3 comentarii
![Dr. Marius Uscatu](/arata_img.php?img=cont_15299.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna seara,
Esecul demersurilor D-voastra este perfect explicabil, deoarece plecati de la o premisa falsa.
Batatura nu este dureroasa, ci va apara de durere (este o "manusa" a piciorului).
Prin urmare, este total ilogic si complet aberant sa indepartati tocmai manusa care protejeaza piciorul.
Trebuie sa tratati, in schimb, doar cauza ce provoaca reactia de auto-aparare a pielii (batatura).
Am explicat cu lux de amanunte asta pe site-ul meu, chirurgiapiciorului ro, pe pagina dedicata bataturilor. De asemenea, gasiti pe youtube nenumarate interviuri in care incerc sa explic mecanismul aparitiei bataturilor (reactie de auto-aparare a organismului)
Trebuie doar sa aveti rabdare sa parcurgeti aceste informatii, in vederea unei intelegeri corecte a situatiei.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Esecul demersurilor D-voastra este perfect explicabil, deoarece plecati de la o premisa falsa.
Batatura nu este dureroasa, ci va apara de durere (este o "manusa" a piciorului).
Prin urmare, este total ilogic si complet aberant sa indepartati tocmai manusa care protejeaza piciorul.
Trebuie sa tratati, in schimb, doar cauza ce provoaca reactia de auto-aparare a pielii (batatura).
Am explicat cu lux de amanunte asta pe site-ul meu, chirurgiapiciorului ro, pe pagina dedicata bataturilor. De asemenea, gasiti pe youtube nenumarate interviuri in care incerc sa explic mecanismul aparitiei bataturilor (reactie de auto-aparare a organismului)
Trebuie doar sa aveti rabdare sa parcurgeti aceste informatii, in vederea unei intelegeri corecte a situatiei.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
![Deux23](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Multumesc pentru raspuns.
Recunosc ca am actionat iar dupa esec am inceput sa caut pe internet si am citit absolut tot ce spuneti dumneavoastra despre batauri. Asa mi’am facut curaj sa scriu pe forum.
Doar ca nu stiu ce trebuie sa fac acum? Daca schimb incaltamintea, tot ma atinge pe talpa si imi creeaza acest disconfort. Cum ma puteti indruma sa procedez?
Va multumesc pentru timpul acordat
Recunosc ca am actionat iar dupa esec am inceput sa caut pe internet si am citit absolut tot ce spuneti dumneavoastra despre batauri. Asa mi’am facut curaj sa scriu pe forum.
Doar ca nu stiu ce trebuie sa fac acum? Daca schimb incaltamintea, tot ma atinge pe talpa si imi creeaza acest disconfort. Cum ma puteti indruma sa procedez?
Va multumesc pentru timpul acordat
![Dr. Marius Uscatu](/arata_img.php?img=cont_15299.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Am explicat foarte clar ce aveti de facut.
Trebuie sa tratati cauza: hiper-presiunea care genereaza reactia de aparare a organismului (batatura). Este o problema pur mecanica, un conflict picior-mediu exterior, foarte simplu de inteles, perfect logic.
Va rog mult sa reluati lectura acelor informatii.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Trebuie sa tratati cauza: hiper-presiunea care genereaza reactia de aparare a organismului (batatura). Este o problema pur mecanica, un conflict picior-mediu exterior, foarte simplu de inteles, perfect logic.
Va rog mult sa reluati lectura acelor informatii.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Umflatura deaspura calcaiului
- 6Bataturi la nivelul degetelor de la picioare
- 8Hematom; vanataie talpa
- 2Bataturi pe degetele de la picioare
- 4niste ochiuri sau nigei
- 1batatura netratata
- 2Batatura Neg in talpa piciorului, cauze, tratament?
- 1Infectie batatura deget picior!
- 2Veruca sau batatura ?
- 1Degetul mic de la picior batatura sau deget in ciocan?
- 4Batatura, piele moarta, rana deschisa
- 1Batatura, piele moarta, rana deschisa
- 1Deget picior
- 5Bataturi la calcai dureroase
- 2Buba pe degetul mare de la picior
- 1Batatura
- 1Bătătură cam grava, ar trebui sa ma ingrijorez?
- 0Batatura deget picior
- 1Problema bătătură cu rădăcini
Mai multe informații despre: Bataturile
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: