Basica pe uvula

14-04-2023
Roxi bia
Nu este medic/terapeut
Roxi bia
Buna ziua. De o saptamana simt un disconfort in gat, zilele trecute am inceput sa studiez mai bine zona si am observat langa uvula sau mai bine zis lipit de uvula pe partea dreapta este ca o basica mica de dimensiunea unu bob de piper care ma ustura. Nu am probleme la inghitire. Ma doare si urechea din cand in cand si dintii tot din cand in cand. Miercuri am programare la ORL dar pana atunci asi dori sa stiu ce este. Multumesc!
5 comentarii
0
14-04-2023, ora 17:36
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
Poate fi o iritație cu ceva uscat. Rontaieli
Sau cu oțet. Lamai. Ardei iute
Poate fi un început de herpes
0
14-04-2023, ora 18:52
Roxi bia
Nu este medic/terapeut
Roxi bia
Multumesc!
0
24-04-2023, ora 19:27
Roxi bia
Nu este medic/terapeut
Roxi bia
Buna ziua! Am fost la medic si mi.a zis ca am otita la ambele urechi. Mi-a dat tratament cu antibiotic, picaturi, ceva antiinflamator si faringo. Sunt aproape gata cu tratamentul si bubita aia de langa uvula tot acolo e. Mi.a zis ca am o infectie virala in gat si ca o sa dispara. Mai am o bubita in gat pe care am avut.o si atunci dar am uitat sa va spun de ea... ma doare gatul/ganglionii/muschii gatului nu stiu exact ce. Dificultati la inghitire nu am, nu tusesc, nu am nasul infundat..ma mai arde din cand in cand pe gat nu stiu de la ce..ajutati.ma cu un sfat va rog
0
24-04-2023, ora 20:00
Roxi bia
Nu este medic/terapeut
Roxi bia
Inca cevaaaa la baza limbii chiar in spate de tot am tras de limba afara si am vazut cateva bube rosii umflate ce o fi si astaaaa help meeeee
0
24-04-2023, ora 20:07
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
Sau vii la pascani sa vad gatul. Urechea
Sau facem un consult online cu camera. Să-ți explic legătură între digestie. Bubita din gat. Și otite..
Asa aici
În scris
Nu se poate..
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: