Baie cu clor (apă în cadă cu înălbitor) pentru hidrosadenita supurativă - ce doze și ce fel de Ace?
Buna ziua, ar putea sa îmi zică cineva exact ce fel de înălbitor ace cu clor sa folosesc în apa din cada? Am hidrosadenita supurativa și știu ca mulți medici recomanda Băile cu clor, da nu știu exact ce fel de Ace sa folosesc! Va rog tare mult dacă mar putea cineva ajuta cu o informație! Va mulțumesc
13 comentarii
In niciun caz sa nu va bagati in baia cu Ace. Se mai intampla vreo nenorocire... Vorbiti cu dr. care recomanda asa ceva. Poate e vorba de cloramina local. Dar trebuie vorbit cu dr.
1.cine ti-a dat informatia cu facut baia in ace, te-a mintit sau a a glumit (o gluma proasta). NU fa asa ceva
Mii de oameni fac asa ceva, în piscine ce crezi ca e? Clor!
Chiar și pe forumul asta sa recomandat de către un medic dermatolog, ce vorbiți în neștire? Am întrebat și așteptam răspuns de la un medic...
clorul gasit in apa de la robinet e in proportii foarte mici. ace in schimb are o concentratie mare de clor, astfel ca e periculos.
arata-mi si mie postarea aia unde vorbeste dr de clor, sa judec cu capul meu informatia.
arata-mi si mie postarea aia unde vorbeste dr de clor, sa judec cu capul meu informatia.
Doctora cu care am vorbit a zis ca e periculos pentru ca se absoarbe prin piele sau se pot inhala acei vapori. Poate e vorba de cloramina. Nu de clorul din Ace.
E vorba de ACE!sa nu crezi ca ma spăl pe fata pe ochi sau știu eu.. Jumate de cana de ACE fără alte chestii adăugate într-o cada și stau 10 minute, apoi fac dush cu apa normala! Când spun ca mii de oameni fac asta asa și e, nu știu dacă știți ceva despre problema mea, da va spun mii de oameni fac chestia asta, și am întrebat doar asa informativ, am făcut deja bai asa și am văzut numa de bine
@clara
mi-a dat trimitere.https://www.romedic.ro/forum/purtator-stafilococ-91040
nu a realizat diferenta intre hipoclorit de sodiu si clor.. a crezut ca sunt una si aceeasi. mai mult spune dr respectiv ca ""hipoclorit de sodiu in concentratie cam 6%""
@marko
asadar, am uitat sa-ti spun in privat. considerand ca nu faci diferenta intre clor si hipoclorit de sodiu si diferente de concentratii substanta, mi-e teama ca te aventurezi intr-o zona riscanta si vei face mai mult rau. mai bine nu fa nimic in sensul asta pt ca trebuie sa calculezi concentratii si nu cred ca le ai.
ai stafilococ pe piele ? daca da, spune-i unui dr dermatolog de schema din articolul de mai sus, si vezi ce iti zice el cum sa iei si etc. chiar te rog sa nu faci de capul tau...
mi-a dat trimitere.https://www.romedic.ro/forum/purtator-stafilococ-91040
nu a realizat diferenta intre hipoclorit de sodiu si clor.. a crezut ca sunt una si aceeasi. mai mult spune dr respectiv ca ""hipoclorit de sodiu in concentratie cam 6%""
@marko
asadar, am uitat sa-ti spun in privat. considerand ca nu faci diferenta intre clor si hipoclorit de sodiu si diferente de concentratii substanta, mi-e teama ca te aventurezi intr-o zona riscanta si vei face mai mult rau. mai bine nu fa nimic in sensul asta pt ca trebuie sa calculezi concentratii si nu cred ca le ai.
ai stafilococ pe piele ? daca da, spune-i unui dr dermatolog de schema din articolul de mai sus, si vezi ce iti zice el cum sa iei si etc. chiar te rog sa nu faci de capul tau...
Ma jur parca as vorbii cu pereții, pe forum aici a zis clar ACE, da nu ii vorba de medicii de aici, ți am mai spus mii și mii de oameni fac chestia asta cu ACE!!!!!!! Mii poate sute de mii, sunt în grupuri de peste 100k persoane care au problema mea, am hidrosadenita supurativa nu stafilococ și toți recomanda asa ceva de la medici!! In fine
Am la activ peste 40 de bai de genu! Înțelegi ca îmi face bine! Nimic rău! Chiar e foarte okay pentru mine, nu arde nu nimic, am o boala care ma tine la pat ma chinui zii de zi, habar nu ai! Am luat injecții de 1000 euro lunar, atâta ma costa și tot nu ma ajuta cum ma ajuta Băile astea
Ne pare rau ca te simti asa. Iti dorim multa sanatate! Fa tu ce stii ca e mai bine pentru tine.
mark... spune doctorita puteti apela la baile cu inalbitor diluat produse gen ACE
foloseste cuvantul GEN... deci nu spune ace sa folosesti, ci inalbitoare care sa aiba hipoclorit de sodiu in concentratie cam 6%
acolo e smecheria
acele inalbitoare insa contin pe langa hidroclorit si alte substante. tu trebuie sa stii si pt alea care e proportia (concentratia) safe pt tine.
daca vrei sa faci ceva, contacteaz-o pe respectiva... o sa-ti zica exact ce produs sa iei. doar ca trebuie sa sari cu 100 lei
nu fa de capul tau. chiar daca e pe bune acest trick, pot fi lucruri care iti scapa. de aceea vorbeste cu dr de aici care a scris despre asta. da-i dfraq 100 lei... da-i femeii si te lamureste
foloseste cuvantul GEN... deci nu spune ace sa folosesti, ci inalbitoare care sa aiba hipoclorit de sodiu in concentratie cam 6%
acolo e smecheria
acele inalbitoare insa contin pe langa hidroclorit si alte substante. tu trebuie sa stii si pt alea care e proportia (concentratia) safe pt tine.
daca vrei sa faci ceva, contacteaz-o pe respectiva... o sa-ti zica exact ce produs sa iei. doar ca trebuie sa sari cu 100 lei
nu fa de capul tau. chiar daca e pe bune acest trick, pot fi lucruri care iti scapa. de aceea vorbeste cu dr de aici care a scris despre asta. da-i dfraq 100 lei... da-i femeii si te lamureste
Dacă ai acasă un ACE înălbitor +clor, uitate la ingrediente, nu conține nimic alceva în afara de chestia aia 5% atâta conține Nimic mai mult, nu folosesc ACE cu arome cu parfumuri cu știu eu ce
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 23hidrosadenita
- 36Hidrosadenita de 8 ani. Recomandari
- 11Isotretionum - Roaccutane... efecte adverse
- 14Hidrosandenita
- 31Hidrosadenita supurativa se transmite?
- 2Hidrosadenita supurativa
- 0Despre Hidrosadenita supurativa
- 0Hidradenita supurativa
Mai multe informații despre: Hidrosadenita supurativa Clor
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: