baiat cu ectopie testiculara
am un baiat(1 an si 2 luni)si are ectopie testiculara.imi este frica.suntem sub supravegerea unui chirurg(mi-a propus operatie in momentul in care ne v-a anunta dinsul in functie de evolutie) care nu da prea multe explicatii si incurajari.peste o luna merg din nou la control.va rog din suflet daca ati avut o astfel de problema personal sau in familie spunet-mi cum ati rezolvat-o in final.
4 comentarii
va rog dati-mi si mie un raspuns sunt disperat
Nu stiu daca e tarziu pt dv. dar daca diagnosticul de ectopie testiculara este pus de un chirurg pediatru nu aveti de ce sa va temeti.Ectopia testiculara se rezolva doar chirurgical si trebuie facuta inainte ca copilul sa implineasca varsta de 4 ani.Va recomand sa efectuati asemenea operatie (care este simpla) la un centru specializat in chirurgie pediatrica.
Of, imi este frica de operatie. Baiatul meu are 1 an si 4 luni si este sub supravecherea unui chirurg de la 10 luni. Am mai citit mesaje de la mamici cu baietei cu aceleasi probleme care au urmat un tratament cu hormoni si totul e ok acum. Nu stiu ce e mai bine si care sunt riscurile unei operati.Doctorul la care sunt cu baiatul sub supravechere nu a vrut sa imi dea mai multe detali, probabil ca ma vazut speriata si nu a vrut sa ma sperie mai tare dar nici de incurajat nu ma incurajat cu remarca, , totul e treaba mea si stiu eu ce am de facut, ,
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1ectopie testiculara
- 22ectopie testiculara
- 0Operatie pentru ectopie testicurala dreapta?
- 1Testicul necoborat - pot sa joc fotbal de performanta?
Mai multe informații despre: Ectopia testiculara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: