Atrofie cerebrala intrebare!!!
Buna ziua, as avea o intrebare tatal meu este momentan internat la psihiatrie deoarece aude voci si are halucinatii si senzatia de persecutie in fine si diagnosticul este de dementa mixta si pe langa astea are si probleme cardiace in sensul ca a suferit un preinfarct de curand si intrebarea mea este daca a facut RMN ul de curand si i s a descoperit atrofie cerebrala si creierul mic uscat fara vase de sange mai deloc care sunt sansele de supravietuire este o intrebare dificila si dureroasa dar as vrea sa stiu adica sa am o idee stiu ca este grav dar cu toate astea se mai poate recupera sau macar sa poata merge, nu stiu daca imi poate raspunde cineva stiu ca asta depinde si de el.
Multumesc
Multumesc
2 comentarii
Buna ziua,
Imi pare tare rau sa citesc prin ce treceti. Cel mai potrivit ar fi sa discutati cu medicii care il ingrijesc pe tatal dumneavoastra, cei care au interpretat analizele facute.
Toate cele bune si multa sanatate!
Cu multa caldura,
Psihoterapeut Doina Grasu.
Imi pare tare rau sa citesc prin ce treceti. Cel mai potrivit ar fi sa discutati cu medicii care il ingrijesc pe tatal dumneavoastra, cei care au interpretat analizele facute.
Toate cele bune si multa sanatate!
Cu multa caldura,
Psihoterapeut Doina Grasu.
Buna, simptomele sunt cel mai probabil datorate modificărilor cerebrale care au apărut în mod subit. În general demenţa mixtă se manifestă diferit, dar un indicator bun este motricitatea generală şi capacitatea de verbalizare. Creierul este o structură complexă şi există regiuni implicate în menţinerea funcţiilor vitale. Dacă la dânsul aceste zone nu sunt afectate atunci viaţa poate fi prelungită. Nu te îngrijora foarte mult, uneori medicii pun diagnostic şi nu oferă toată povestea, doar partea "întunecată". După simptome cu siguranţă există probleme cardiovasculare, ce trebuie abordate prin schimbarea stilului de viaţă. Problemele psihice se pot atenua dar dacă nu mai există discernământ atunci trebuie să vă luaţi măsuri de precauţie.
Numai bine,
Numai bine,
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0abiotrofie cerebrala
- 3Atrofie cerebeloasa se poate vindeca prin acupunctura?
- 10Tumora cerebrala
- 9atrofia frontala
- 7usoara atrofie cerebrala si cerebeloasa difuza - sfaturi
- 0recomandari pentru cei bolnavi de atrofie cerebeloasa
- 1atrofie creier partea stanga
- 0atrofie cerebrala
- 7atrofie cerebrală
- 4atrofie cerebeloasa si cortico-subcorticala difuza
- 1Atrofie cerebrala frontal bilateral discreta
- 0Atrofie cerebeloasa
- 0Atrofie cerebeloasa
- 7Intrebare RMN cerebral