Asistent cercetare- jobs?

buna ziua,
Ma poate ajuta cineva cu o informatie, va rog?
Cum poate un absolvent de Medicina Generala sa lucreze in cercetare farmaceutica si cum se poate aplica..?
Am inteles ca exista aceasta posibilitate, insa am cautat pe site-urile companiilor de recrutare si n-am gasit un asemenea job...
Aveti idee de unde ar trebui sa incep cautarile? clinici, spitale sau producatori farmac? Cand spun asistent de cercetare nu ma refer la munca de laborator, biolog, etc... ci este vb de cercetare aplicata. (de ex, cercetare asupra eficacitatatii unor anumeite med intr-o institutie sanitara).
Va multumesc!
Ma poate ajuta cineva cu o informatie, va rog?
Cum poate un absolvent de Medicina Generala sa lucreze in cercetare farmaceutica si cum se poate aplica..?
Am inteles ca exista aceasta posibilitate, insa am cautat pe site-urile companiilor de recrutare si n-am gasit un asemenea job...
Aveti idee de unde ar trebui sa incep cautarile? clinici, spitale sau producatori farmac? Cand spun asistent de cercetare nu ma refer la munca de laborator, biolog, etc... ci este vb de cercetare aplicata. (de ex, cercetare asupra eficacitatatii unor anumeite med intr-o institutie sanitara).
Va multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Examen de specialitate picat
- 0Returnarea bursei de rezident obligatorie??
- 0contract C.A.S.
- 0Medici Germania sau Franta
- 0Medic rezident Germania - Clinica de pediatrie
- 0Schimbarea Centrului Universitar de Pregatire
- 2CARDIOPATIE
- 0carte teste examen de rezidentiat
- 3Carti pentru examenul se specialitate
- 0Un sfat de la rezidenti sau profesori unv.