asimetrie faciala, dintii schimbati se cariaza

25-06-2008
sergiana
Nu este medic/terapeut
sergiana
am o fetita de 10 ani cu tetrapareza mixta post E.S.I, pina la 1, 5 ani a fost cu distrofie gradul III, are o asimetrie (dismetrie?) faciala care cu varsta s-a mai ameliorat estetic dar au ramas problemele maxilare, (masticatie, vorbire si dentitie).Dintii de lapte erau cu radacinile gaurite (ca de viermi)cei noi au fost frumosi dar au incaput sa se carieze de la baza dintelui iar incisivii (nu sunt sigura ca asa se chema dintii mari din fata) sunt ca si faliile unul sa rupt iar celalalt are deja un santulet in jurul lui, probabil va ceda si acesta.Va rog sa ne indrumati spre cineva (jud.Sibiu) care are experienta in tratarea problemelor acestor copii cu handicap (eu am fost refuzata in n... cabinete)
1 comentarii
0
16-09-2008, ora 00:00
Dr. Ivan Iuliana
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Ivan Iuliana
Din pacate asa se intampla, din cauza ca este vorba despre un caz mai complicat si mai rar intalnit, pe care f putini medici il pot diagnostica si trata. Sfatul meu este sa mergeti la un consult de specialitate (Pedodontie) la o Facultate de Stomatologie (care va este mai aproape).
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul