artrita reumatoida juvenila

13-05-2010
androneoana
Nu este medic/terapeut
androneoana
Buna ziua, am o fetita de 4 ani si jumatate. In fiecare dimineata o doare piciorul drept, merge la gradinita schiopatand. (De curand a avut infectie in gat, a luat antibiotic recomandat de doctorul pediatru.) i-am spus problema ei, dansul recomandandu-mi sa stau cam 12 zile dupa tratament si sa-i facem analize. A facut mai demult analize si i-a iesit fibrinogenul mare, peste limita.( cam 500) Ce reprezinta aceasta analiza? Trebuie sa-i fac moldamin? ASLO a avut val normale. Ce-mi recomandati? Ce investigatii sa-i fac? Va multumesc anticipat!
3 comentarii
0
13-05-2010, ora 21:10
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna ziua!
Nu va recomand nici un tratament si nici o investigatie, ci un consult la un reumatolog proceput.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
0
02-06-2010, ora 13:34
androneoana
Nu este medic/terapeut
androneoana
Buna ziua, am fost cu fetita la bv. i-au facut radiografii, a fost consultata si diagnosticata cu necroza la cap femural dr. Deocamdata nu este imobilizata, sta asa sa vada evolutia pana in august, iad daca nu este o.k. o va imobiliza. Dvs. ce parere aveti? Va rog, nu stiu ca sa fac in aceste 2 luni.mentionez, are 4 ani si 7 luni.
Alte investigatii nu am facut. M-au zis de fizioterapie, ce exercitii se fac? Sunt din Sinaia, avem la Azuga si la Campina fizioterapeuti.. Suntem revasiti de durere... Cum se manifesta aceasta boala?
0
05-05-2011, ora 16:30
Gabryell10
Nu este medic/terapeut
Gabryell10
Buna ziua, am postat si eu referitor la acest subiect dar in cadrul altui topic cateva " nedumeriri " ale mele in ceea ce i-l priveste pe baietelul meu, Alex. Pentru a nu ma repeta, insa cu speranta ca i-mi ve-ti raspunde, topicul pe care am postat este pe adresa http://forum.romedic.ro/arataprod.php?id_sub_cat=112id_cat=29id_prod=31720id_post=234483start=1mess=1. Va multumesc pentru raspuns.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.